Şimdi Ara

Erkekler olarak neden mini etek giymiyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

Orijinalden alıntı: crazy344

Sen ne diyon la degisik

bunu yazcaktım yazmışın ellerine sağlık

Alıntıları Göster
    sen dene bakalım bu yaptığını... bacaklarındaki kılları aldır mini etek giy bakalım kaç kızı tahrik edyorsun... sonuçları bizimle paylaşırsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Shade

sen dene bakalım bu yaptığını... bacaklarındaki kılları aldır mini etek giy bakalım kaç kızı tahrik edyorsun... sonuçları bizimle paylaşırsın...

Alıntıları Göster
    Başlık sakat yazacaktım baktım konu da sakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Shade

Alıntıları Göster
    Ya saçmalamayın küçük çocuk olsa neysede koca adamlar giyerse o kıllar çekici değil itici yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaqORaY

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

kıllı bacakları kim ne yapsın?dikkat etti isen kadın vücudu daha bi özene bezene yaratılmış.senin deirn gibi sert değil.geçri bu konuyu bende düşündüm ama en başından düzen böyle olsa idi olaiblirdi.ama değil işte.ayrıca bir dene krem ile kılları dök tüysüz bacakalrın olsun bak bakalım kimler kesecek seni bu tür giyinme 5 yaşındaki çocuk zekası ile baklıyor.özgürüm giyerim bağbında.sadece vücudunu kullanarak birileirni etkilemeye çalışıyorsun .karşı bi düşnceye özgürlükle cevap veriyorsun.basit bir tepki.aslında bi kızı alıp gaylarin içine bırakıcan bakalım kendine bakım had safhada olacak mı?bvu kendine bakma mevzusu kibirden de öne geleiblir.bir çok nedeni olaiblir.en temeli beğenen olmazsa yapılmaz.lafı amma döndürdüm ben bile anlamdım ne dedim

Doğada her hayvanın erkeği daha gösterişlidir. İnsanlar (http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0nsan)da Hayvanlar (http://tr.wikipedia.org/wiki/Hayvanlar) alemine dahil olduğu için bu durum değişmez. Erkeklerin gösterişli olması herkezin kabul etmesi gereken bir gerçekliktir.

Erkekler olarak neden mini etek giymiyoruz

Hangisi daha gösterişli?

Horoz mu daha çekici tavuk mu ?

doğru diyorsun.ama ben çüküme dekolte yapıp geziyor muyum?kadınalr dekolte giyerek kişilikleirnden çok kadın olmalarını öne seriyor.o yüzdn değilmidir ben aşkıma kıyamam yatağa atamam ama gleni affetmem diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Sing for the moment

Ya saçmalamayın küçük çocuk olsa neysede koca adamlar giyerse o kıllar çekici değil itici yapar

Alıntıları Göster
    ben bazen dışarıda slip mayo giyiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heytaxi

mantıklı bir çıkarım olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonneillon

Çünkü kızları bacaklarımızla, göğsümüzle tahrik edemeyiz. Ama kızlar bizi bu yolla tahrik edebilir.

bacağa birşey demiyorum ama 108cm göğüs ve 37cm kol seksi değildir de nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

quote:

Çünkü kızları bacaklarımızla, göğsümüzle tahrik edemeyiz. Ama kızlar bizi bu yolla tahrik edebilir.

bacağa birşey demiyorum ama 108cm göğüs ve 37cm kol seksi değildir de nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

mantıklı bir çıkarım olmuş

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: changemart

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 5 Eylül 2012; 16:17:26 >
  • üffff yha kız arkadaşım izin vermiyor:(:((:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

üffff yha kız arkadaşım izin vermiyor:(:((:

Bende mahalle baskisi yuzunden giyemiyorum ama bazen ahmetlerde kalinca giyiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einsteinın Beyni

quote:

Bende mahalle baskisi yuzunden giyemiyorum ama bazen ahmetlerde kalinca giyiyorum

herkes ne kadar geri kafalı yha

• quote:

Evet beyler gülüşmeleri duyar gibiyim. Lan olum gay misin, homo musun gibi düşünceler. Bu konuda beyin fırtınası yapalım.

Ben "erkekler neden mini etek giymiyor" deyince neden aklınıza gaylik (cinsellik) geldi? Çünkü mini etek cinsel bir objedir. Erkekleri memnun etmeye yarayan bir giysidir. Keza dekolteler de öyle.

Peki bu cinsel objeleri neden kızlar giyer de erkekler giymez? Oysa ki birçok kız bizden daha kıllı; ağda yapıyorlar. Biz de ağda yapabiliriz. Bacaklarımız en az onlarınki kadar güzel görünür?

Evet beyler bir gizemi daha çözdük. Kızlar neden mini etek, dekolte giyer? Cevap: erkekleri tahrik etmek için. Bu yüzden bu türde giyinen kızlara iyi gözle bakmıyorum.

Kızların aklındakini bilemezsin. Kendine güzel gözükmek, arkadaşlarına güzel gözükmek. Hiçbir kız birkaç apaçiyi tahrik etmek için mini etek veya dekolte giymez. Düz mantıkta sınır tanımıyorsunuz. Bu gidişle bu ülkede tecavüzler de yasallaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Evet beyler gülüşmeleri duyar gibiyim. Lan olum gay misin, homo musun gibi düşünceler. Bu konuda beyin fırtınası yapalım.

Ben "erkekler neden mini etek giymiyor" deyince neden aklınıza gaylik (cinsellik) geldi? Çünkü mini etek cinsel bir objedir. Erkekleri memnun etmeye yarayan bir giysidir. Keza dekolteler de öyle.

Peki bu cinsel objeleri neden kızlar giyer de erkekler giymez? Oysa ki birçok kız bizden daha kıllı; ağda yapıyorlar. Biz de ağda yapabiliriz. Bacaklarımız en az onlarınki kadar güzel görünür?

Evet beyler bir gizemi daha çözdük. Kızlar neden mini etek, dekolte giyer? Cevap: erkekleri tahrik etmek için. Bu yüzden bu türde giyinen kızlara iyi gözle bakmıyorum.

Kızların aklındakini bilemezsin. Kendine güzel gözükmek, arkadaşlarına güzel gözükmek. Hiçbir kız birkaç apaçiyi tahrik etmek için mini etek veya dekolte giymez. Düz mantıkta sınır tanımıyorsunuz. Bu gidişle bu ülkede tecavüzler de yasallaşır.
    Sen giy tutan yok.

• Sen giy, bu arada biz seni bloklayalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Einsteinın Beyni

quote:

herkes ne kadar geri kafalı yha

Kahkaha attım bu diyaloğa.

• Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

Yav he he
    ben kılsız vücut isterim doğrusu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.