Şimdi Ara

Erkekler neden sevgilisi olan kıza asılır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
5.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

Orijinalden alıntı: King_Leoric31

Malesef böyle olaylar da kız tarafıda çok hatalı davranıyor. Bence olayda hatanın %80 i kıza ait .erkek eli yüzü düzgün bir çocuksa yapacak pek bir şey olmuyor.

Yanılıyorsun dostum. Benim kız arkadaşımı lavuğun biri sarkıp duruyordu bi ara watsaptan bu erkek arkadaşım var ..vs yazmasina rağmen. Tabi ben mesajlarını gördüm utandiğindan bana söylememiş. Ona ayrı kızdım ayrılma noktasına geldik falan tabi. Tek yaptığım şey kızin yaninda arayıp çocuğu tehdit etmek oldu, buluşup konuşalım dedim -Amacım dövmekti- ona da gelemedi korkusundan :)

Yani demem o ki mert, yürekli, cesur adam zaten sevgilisi olan kıza sarkmaz. Bu naneyi yiyenler "eli yüzü düzgün" diye tabir ettiğin kendine hayrı olmayan höt desen korkacak tiplerdir, ağzını burnunu da kırmak gerekir hepsinin ki bugün benim kız arkadaşıma asılan yarın seninkine de asılmasın.

höt desen korkacak tip vardır ama bence kız arkadaşın çocuğu beğenip konuşmuştur ve sanada sarktı demiştir.sen gene iyisin benim çevremde gördüklerime şahit olsan çok şaşırırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PsikOlojimi alt üst eden siz değerli dh halkına sonsuz teşekkürler.
    Erkek arkadaşımı(hayatta bildiğim tek ailem) bırakıp kilometrelerce uzağa geliyorum. Arkadaş bulma sıkıntısı yaşıyorum. Yeni şehir yeni okul. Özlem. Dibine kadar melankoli. Derdimi anlatıyorum. Yediğim laflara bakın. Kezbanmısım. Kuyruk sallamışım. AfedersiniZ ama bacak aramızdaki şey sizi adam yapmıyo. Sırf kız olduğum için %80 hatalı olduğumu düşünen zihniyetinizden utanıyorum. Evet bildiniz güzelim ya da nefes alıyorum ne fark eder. Bu huzurumun bozulması için nasıl bi gerekçe olabilir? Yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.