Şimdi Ara

ERKEKLER Mİ DAHA ZEKİ KIZLAR MI? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maradidi123

evet cevapları alalım

kafasını 3 yaşından beri kullanan bi kızla 28ine kadar ona dokunmayan erkek bir olur mu

cem yılmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekler zeki ama tembeldir
    Kadınların zeka seviyesi erkeğe göre daha düşüktür ama çalışkanlardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Erkekler zeki ama tembeldir
    Kadınların zeka seviyesi erkeğe göre daha düşüktür ama çalışkanlardır

Nokta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık ara farkla erkekler. Kadınlar zeki olsa kadın programları, kadın dergileri olmazdı onlara hitap eden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar Allah tarafından eksik yaratılmışlardır, bu sadece kadınsılıkları ile kalmamış düşünce gücüylede alakalıdır, kadınların akılları belli bir noktadan sonra basmaz Bunu ben demiyorum, kutsal kitabımız (hangi ayetinde bilmiyorum) Kuran-ı Kerim'de yazıyor.
  • kadınlar sadece aklını kullanmaya odaklansa daha zeki oldukları kesin
  • Bu forum veya bu ülkeyi kasdettiysen kızlar daha zeki.
    Gelişmiş ülkeleri bilemem.

• Eğer bahsedilen zeka akademik zeka ise kesinlikle erkekler daha zekidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notbad_notbad -- 9 Mayıs 2014; 11:53:06 >
  • bi alex değil sonuçta
  • daha zeki kızları tercih edeceğim tabi. erkekler mi diye sormuş bi de. gay alert

• Erkek daha zekidir yalnız kızlar daha kurnaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Yapilan tum icatlar erkeklerden çıkma o yüzden erkekler.

Astro fiziğin temeli ve yıldız ışıklarının spektrumlarına bakarak yıldızlardaki elemetnleri bulmanın temeli bayan bilim kadınlarına ait . Bilgisayar prgoramcılığında Nesneye dayalı programlama prensiplerinde ismi geçen tek bir kişi var ve o kişide bayan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoyiaB

bu konu hakkında zamanında çok düşünmüştüm. vardığım birkaç nokta var; tarih boyunca eğitimsel açıdan kadınlar hep geri planda tutulmuş olabilir ancak marie curie de bir kadın. yani tamam 1 kişi var sadece akla gelen, bu gerçekten eğitimin sıkıntı yarattığı hakkında bir düşünce oluşturabilir ama eğer gerçekten zeki olsalardı en azından birkaç kadın bireyin daha önemli şeyler yapması gerekirdi. sonuçta asırlardan söz ediyoruz, farklı ahlaklardan söz ediyoruz. kadınlar kurnazdır, zeki değillerdir. plan yapabilme ve yalan söyleyebilme kabiliyetleri erkeklere göre daha gelişmiştir. elbet zeki kadınlar da vardır ancak dünyanın iq seviyesi olarak en zeki insanları yine erkektir (marilyn vos savant istisnadır.) son olarak, şöyle bir görüşüm var; ortalama erkek zekası yüksek seviyedeki bi kadın zekasına eş değerdir, düşük seviyede bi erkek zekası düşük seviyedeki bi kadın zekasına eş değerdir, yüksek seviyedeki bi erkek zekası da dahi bir kadının zekasına eş değerdir.

Cogu kadinin ise tarihte yaptigi bilimsel veya sanatsal calismalarda adini gizli tuttugu erkek isimleri kullandigini biliyorsundur umarim. Avrupada uzun bir donem suren kadinin ikinci planda kalmasi asyada hala devam ederken bu tarz bir argumanin ne kadar yanlis oldugunu gorebilirsin.

• Kadın ve erkek hiç bir zaman eşit olamaz kadınlar her zaman daha üstün varlıklardır. Ama zeki olan erkekler bence.
  • Kizlar mi daha zekidir, erkekler mi? Diye bi soru yok
    Kisiden kisiye gore degisir karsim atiyorum sen kizlardan daha aptalsin diye benim de aptal olmama gerek yok

Sorunun cevabi soyle olur; kizlarin bi cogu, bazi erkeklerden daha zekidir

Suraya bak, baslikta kendini kizlardan daha fazla ezik gormeyi iyi bi sey sanan 3-5 kisi yuzunden biz de aptal olduk.. te allam

• kadın; kan akışının beyin yerine başka yere pompalanmasını sağlamadığı sürece her zaman Erkek daha akıllıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Orijinalden alıntı: AoyiaB

bu konu hakkında zamanında çok düşünmüştüm. vardığım birkaç nokta var; tarih boyunca eğitimsel açıdan kadınlar hep geri planda tutulmuş olabilir ancak marie curie de bir kadın. yani tamam 1 kişi var sadece akla gelen, bu gerçekten eğitimin sıkıntı yarattığı hakkında bir düşünce oluşturabilir ama eğer gerçekten zeki olsalardı en azından birkaç kadın bireyin daha önemli şeyler yapması gerekirdi. sonuçta asırlardan söz ediyoruz, farklı ahlaklardan söz ediyoruz. kadınlar kurnazdır, zeki değillerdir. plan yapabilme ve yalan söyleyebilme kabiliyetleri erkeklere göre daha gelişmiştir. elbet zeki kadınlar da vardır ancak dünyanın iq seviyesi olarak en zeki insanları yine erkektir (marilyn vos savant istisnadır.) son olarak, şöyle bir görüşüm var; ortalama erkek zekası yüksek seviyedeki bi kadın zekasına eş değerdir, düşük seviyede bi erkek zekası düşük seviyedeki bi kadın zekasına eş değerdir, yüksek seviyedeki bi erkek zekası da dahi bir kadının zekasına eş değerdir.

Cogu kadinin ise tarihte yaptigi bilimsel veya sanatsal calismalarda adini gizli tuttugu erkek isimleri kullandigini biliyorsundur umarim. Avrupada uzun bir donem suren kadinin ikinci planda kalmasi asyada hala devam ederken bu tarz bir argumanin ne kadar yanlis oldugunu gorebilirsin.

örneklendirebilir veya kanıtlayabilir misin isimlerini gizli tutan kadınlar bulunduğunu? ki öyle olsa bile düşüncem değişmezdi gerçi, zira dünyayı değiştiren buluşlar erkeklerin beyninden çıkmıştır hep. hiçbir kadının atomu parçalayıp "bunu sen üstlen ismimi gizli tutmam gerek einstein" diyeceğini sanmıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacred_Eagle -- 9 Mayıs 2014; 16:11:53 >

• Erkekler tabiki de, biz çalışmadan vizelerden, normal sınavlardan tam puan alabiliyoruz ama onlar eşek gibi çalışıyorlar anca. Anlayın artık!
    Çok ciddiyim, amcamın oğlundan biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.