Şimdi Ara

erkekler kızlardan para almaz mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ark kız. bunu bi sevgilisi var kız buna bişey almak istiyor yada onun için para harcamak istiyor ama erkek buna izin vermiyor... bu arkadaşlar üni de okuyo... ist dışında evde kalıyolar..aynı evde diil yani ayrı evlerde..neyse... geçenlerde böyle bişey olmuş kız çocuğa para vermek istemiş ama çocuk almamış kız kızmış felan...kız şimdi istanbulda kız buna para göndermek istiyor ama çocuık izin vermiyor ve çok kızıyor... bana sodu neden böyle yapıyor dedi bende "sevgilim olmadığı için bişey diyemem" dedim

erkekler kız arkadaşlarından neden para almaz... bir erkek olarak yorumlarınızı bekliyorum...

not:gerçekten bende bu durum söz konusu değil..arkadaş adına çalışıyorum...

• alla alla walla ben benim sözlümden bi güselde aliyom sigara paramı
  • arkadasım bende aynı durumları yasadım fakat yerıne gore ben para harcadım yerıne gore kız arkadasım. Bu durum kızına gore degısır para harcanacak kız var harcanmayacak kız var. Deli gibi sevdiğim bi kız olsun gozum gormez parayı pulu tum varlıgımı yatırırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

arkadasım bende aynı durumları yasadım fakat yerıne gore ben para harcadım yerıne gore kız arkadasım. Bu durum kızına gore degısır para harcanacak kız var harcanmayacak kız var. Deli gibi sevdiğim bi kız olsun gozum gormez parayı pulu tum varlıgımı yatırırım

yaa tamamda erkek kızdan para almıyo...vermeye kalkınca tartışıyolarmış..neden acabaa??
  • wola işte delıkanlılık olayı mesela ben kızda para harcatırım yerıne göre sonuçta ben okuyorum ailem verıyo parayı
  • valla bende alıyorum, ama önceden kasılırdım biraz ..
    şimdi kaşarlandım ... paraya sıkıştımmı ev hanımı gibi pazar parası alıyorum garibandan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

valla bende alıyorum, ama önceden kasılırdım biraz ..
    şimdi kaşarlandım ... paraya sıkıştımmı ev hanımı gibi pazar parası alıyorum garibandan...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    bu kızlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende almam kız arkadaşımdan para ama neden bilmem herhalde utanıyorum...ya zaten bizim ülkede var bi tek kızla bir yere gidildimi hep erkek verir parayı..bu başka ülkelerde geçerli deil hatta ben bi ülke biliyodum adını unuttum acunda çıkmıştı orda da tam tersi kızlar hep ısmarlardı..walla orada yaşamayı çok istemiştim izleyincede adını unuttum yaw
  • walla benim normal,sosyal erkek arkadaşımın borçları vardı,benden borç almak yerine gitti,kredi çekti bankadan,teklif ettim ama olayı çok ağır karşıladı... zor bir durum olsa gerek...

aralarında ciddi anlamada tartışma oluyorsa,kız ciddi şekilde ısrar ediyorsa vermek için alsın bence....
  • ben nasıl kızarkadaşımdan para alırım diye gurur yapıyolar halbuki onu seviyosan ne diye başkasından alasın o dururken.
    Paramız yok ama altın gibi kalbimiz var
  • Ben alırım falla Hatta 2-3 kıza borcum var farklı şekillerde ödicez artık
  • dünki konuyla alakası var mı acaba

benim fikrime göre alınabilir , neden olmasın hayat müşterek
  • quote:

Orjinalden alıntı: YanlızTürk

dünki konuyla alakası var mı acaba

benim fikrime göre alınabilir , neden olmasın hayat müşterek

dünkü konu derken????
  • Bana zaten full kız ısmarlıyo ,benden almaz o
  • Alınabilir tabiki de neden alınmasın ki
  • ALIR ABİ ALIR,
    ama bazıları vardır hakkaten almıyor, bazıları vardır sömürebildiği kadar sömürüyor, bazılarıda(örnek ben) borç alıyor
  • ikisi bir birini gerçekten seviyorsa ama ole piyasadaki bazı sosyete tipleri gibi değil. Gerçekten sevgi varsa bence bunların arasıdna para konusu olmaz tabi bizde delikanlıyız ya nazda yapıyoruz.
  • neden alınmasın ..ünide okurken kız arkadaşım çalışıyordu o zman erken kalkıp işe giderdi ben geç uyanırdım ve bilgisayarın yanında günlük harçlığımı bulurdum....tabi bu tek taraflı olunca değişiyor...şimdi bende bitirdim okulu ona yarkım ediyorum sonuçta evlilik veya ciddi ilişkilerde hayatın maddi ve manevi boyutunda destek normal karşılanmalı...heee birde kızların elini cebini attırmayan erkekler var ti oda olayın sosyolojik boyutu ataerkil bir toplumun dayatması.... eğer kız buna karşı çıkıyorsa ne mutlu ona ama karşı çıkmayapıp olayı kendi menfaatine gören kızlarda var tabi onlarda ileriki yaşamlarında boynuzlanma, dayak gibi olayları kabulleniyorlar.......
  • bazen bende olmuyor kız arkadaşımda oluyor bazen de tam tersi oluyor..
    sonuçta birlikte bir hayat paylaşılıyorsa NEDEN almayalım..
    kızdan para alıp tek başımıza alem yapmaya gitmiyoruzki, mutlaka bir ihtiyaç gideriliyor..
  • @Loading hocam nick yakıyo ortalıgı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.