Şimdi Ara

Erkekler Eğitim Öğretimde De Dışlanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Marmara Üniversitesi'nin duyurusunu gördüm.Yurt başvuruları başlamış.Meğersem yurt başvuruları sadece kızlar içinmiş.
    İzmir Buca'da otururken Tınaztepe kampüsünün tam dibinde Kız Yurdu vardı ama erkek yurdu yoktu.
    Keza aynı şekilde Bornova'ya(Ege Üniversitesi) yeni kız yurdu yapıldı ama erkek yurdu yine yok.
    İstanbul'da erkek yurtlarına baktım sınırlı.Fakat kız yurtlarına baktım adım başı kız yurdu.
    Toplumda da erkek kısmı iyice dışlanmaya başladı.2. planaya atılmaya başlandı.Bunu onlara sorsan "eşitlik önemli" derler.
    Üniversitede de bu kız milletine fazla yüz verilmemeli.Egosu olmayan kız değer verilmeye layık olabilir ama egosu fazla olan kızlardan uzak durulmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acaba bu yurt olayları ülkenin "aman erkek istediğini yapar kızım benim güvende olsun" kafa yapısından kaynaklanıyor olabilir mi? kocaelide aynı bu şekilde. eskiden kampüsün içerisinde hem kız hem erkek yurdu vardı. şimdi o erkek yurdu kız yurduna çevrildi ve oradaki bütün erkekler kampüsün aşağısına yapılan yurda taşındı. kampüsün etrafında samiha ayverdi (kampüs içinde) şerife gelin ve fatma seher isimleriyle üç tane kız kyk ve gazi süleyman paşa ismiyle de bir tane erkek kyk var diğer erkek yurtları kampüsten 20 dakika uzakta (arızlı ve kandıra sapağının orada ismini hatırlamıyorum) arızlıdan sonra gazi süleymana sürülmek beni çok üzmüştü çünkü arızlı mükemmeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 30 Ağustos 2018; 15:26:55 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.