Şimdi Ara

Erkekler Bacak Kılları Alınmalı Mı ? Sizler Alıyor musunuz? / Yaz Geldi / (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delikanlı adama yaraşmaz konusunu açman bile hata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

Almıyorum

Erkekler Bacak Kılları Alınmalı Mı ? Sizler Alıyor musunuz? / Yaz Geldi /

hadi böyle bir fotoğraf attın da niye üstüne isim yazarsın dostum ya

Alıntıları Göster
    Almıyorum almayı da düşünmüyorum kılım var bacağımda diye de kimseye karşı sorumluluk duygusu hissetmem.

• Evet.Sokaga çıkıyosun sonuçta o kılları kimseye göstermek zorunda değilsin.En kötü ihtimal uzun bir şey giyip çıkarsın.Tabii bu yazdıklarım kıldan bacakları görünmeyenler için.Makul seviyede kıla kimse laf etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Evet.Sokaga çıkıyosun sonuçta o kılları kimseye göstermek zorunda değilsin.En kötü ihtimal uzun bir şey giyip çıkarsın.Tabii bu yazdıklarım kıldan bacakları görünmeyenler için.Makul seviyede kıla kimse laf etmez.

kızlar bacaklarına bakılmasından hoşlanmıyorsa, insanlarında benim bacağımı dikizlemesinden bende hoşlanmam, kimse için tek tüğ kesmem

• Ben 1-2 ayda bir traş makinesiyle uçlarından hafif alır gibi yaparım,makineyi bacağıma değdirmeden alırım biraz kısaltmak için,iyi oluyor o zaman.Orman gibi olanlar var anasını satim onları görünce bi acayip oluyorum adamın bacağına oturt geyiği bir ay yaşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADRETTİN UMMAN

Ben 1-2 ayda bir traş makinesiyle uçlarından hafif alır gibi yaparım,makineyi bacağıma değdirmeden alırım biraz kısaltmak için,iyi oluyor o zaman.Orman gibi olanlar var anasını satim onları görünce bi acayip oluyorum adamın bacağına oturt geyiği bir ay yaşar
    Beyaz tenli olup bacağı çok kıllı olanlar almalı. Ben esmerim kıl biraz var ama kötü durmuyor o yüzden almıyorum. Sırtın üst kısmında biraz çıkıyor orayı alıyorum mesela çok kötü duruyor
  • Olm manyak mısınız ? Erkek dediğin kıllı olur, Sakalı kesersin,kıl dönmesi olmaması için Kuyruk sokumu kısmını kesersin,hijyen için makat çevresini ve cinsel organın çevresini kesersin olur biter bacak kılı kesmek ne ?????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın lan önce bacağa bakiyom off diyon sonra adama bakiyom aman tanrım diyom yapmayın böyle şeyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücudumda tek bir tüy bile barındırmam. Düzenli olarak ağda bantlarıyla bacak, kol, göğüs, sırt ve popomdaki kılları temizliyorum.

Saç, kaş ve kirpik haricinde bir kıl barındırmamaya özen gösteriyorum.

Okşanacak bir kız bulunmadığı zaman kendimi okşuyorum ve bu çok hoşuma gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS

Vücudumda tek bir tüy bile barındırmam. Düzenli olarak ağda bantlarıyla bacak, kol, göğüs, sırt ve popomdaki kılları temizliyorum.

Saç, kaş ve kirpik haricinde bir kıl barındırmamaya özen gösteriyorum.

Okşanacak bir kız bulunmadığı zaman kendimi okşuyorum ve bu çok hoşuma gidiyor.

Senni Fantazi Başka Bişiy Hacı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

Almıyorum

Erkekler Bacak Kılları Alınmalı Mı ? Sizler Alıyor musunuz? / Yaz Geldi /

hadi böyle bir fotoğraf attın da niye üstüne isim yazarsın dostum ya

Biraz beynini kullaninca anlarsin.

• 3 sene saç uzattım arkadan laf attılar birkaç kez. Bacak kıllarımı alıp şortla gezseydim...

pandik

• Ne alicam ya şortu gidiyorum çıkıyorum zaten köseyim bacaklarda az çok kıllı yada değil bi tarafıma takmıyorum

• Benim bacaklarimda fazla kil yok seyrek halinde almayida hic düşünmüyorum gerçi kilda keramet olsaydi malum yerde cikmazdi

• Bacaklarınız kaslı ve define ise alın

• Hemen hemen herkes alma diyor.

• Beyler kıllı olmayanlar alın diyor da nasıl alalım. Ağda yapalım da kız gibimi gezelim ortalıkta? Kılsızlar anlamaz bizi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende hayatta almam diyirdum ama artık canıma tak etti terlemesii koşunca batması banyodan sonra 1 saatte kuruması. Sonunda dayanamayıp vurdum ağdayı. Bel altında hiç kıl bırakmadım. Yaşam kalitem arttı resmen. Her 3 ayda bir vuruyorum artık. Hem seyreklesti hemde köpek gibi kıl dökülmesi sorunum kalktı. Erkek adam almaz diyen yobazlara bakmayın.

• Erkek adam almaz

• Traş et diyenler büyük ihtimalle yaşı küçük arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.