Şimdi Ara

Erkek vücudu neden ucube ve çirkin? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
21.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Doktor bu ne?

Bazen düşünüyorum da, bizim (yani erkeklerin) görüntümüz aslında cazip de kızlar mı yalan söylüyor. Çirkinsiniz diye yani. :(

valla senın kız arkadasta problem olabılır aman dıkkat
  • quote:

Rabbimiz biz erkeklerin vücudunu biraz daha güzel yaratsaymış çok mu olurmuş. Ben böyle kendimi çok aşağılık hissediyorum.

Sen cinselliği insanlık dışı bulan üye değil miydin yav?

Erkekler kızlardan,kızlar erkeklerden hoşlandığına göre problem yok,Allah herşeyi yeterince güzel yaratmış.

Belki Brad Pitt olmayabilirsin ama kendini aşağılık hissetmen çok ilginç ve anormal,sonuçta hepimiz insanız.Kendinle daha barışık olmaya çalış.
  • kızlarda aynı soruyu kendilerine soruyorlardır... hemcinslerinin vücutlarını beğenmemen normal... beğenseydin işte sorun o olurdu

http://dumblondum.livejournal.com/

bunlarda iğrenç diildir heralde...
  • quote:

http://dumblondum.livejournal.com/

Kız arkadaşa bu sitenin linkini verdim iğrenç hepsi dedi. Bunlar bile iğrençse biz neyiz? Halbuki güzel kızların olduğu bir site olsa bütün erkeklerin dibi düşer. Ben anlamıyorum ya bu işi. Neden böyle çirkiniz?

Kızlar böyle kas yığınlarından hoşlanmaz. O senden hoşlanıyor
  • doğada bütün canlılarda en güzel erkekti. aslan kaplan yunus vs vs. kuşlarda bile en güzeli erkektir ki neslin devamı için kendini dişilere beğendirsin. erkeğin nesi çirkin?hiç bir zaman selülit olmaz hiç bir yeri ölene kadar sarkmaz. oysa dişilerde bu böyle değil.

erkekler de dişiler de çok güzel. yeter ki hastalık olmasın mutsuzluk olmasın
  • ekstradan bir uzuvmu istiyosun...
    Tamam getiriyorum....

• şimdide der sizde koyun birer cıbıldak fotonuzuda sizede bakalım
  • tek farkımız 2 girinti 1de çıkıntı baska bise yokkkk..
  • Erkeklerin toplumdaki yeri ayrı kadınlarınki ayrı. Sen kaynakçı,hamal falansın onlar ev kadını. Eğer onlar gibi olsaydın habire oran buran sakatlanırdı. Erkek dediğin ailesini koruyabilcek güçte kuvvette olması lazım ailesi kanatları altına alıp onları rahat ettirmesi lazım. Eğer bu kanat kadınların kanatları gibi olsaydı çokdan yere çakılmıştık:D
  • quote:

Rabbimiz biz erkeklerin vücudunu biraz daha güzel yaratsaymış çok mu olurmuş. Ben böyle kendimi çok aşağılık hissediyorum.

%100 katılıyorum. konuştuğum çoğu kız bile genel olarak kız vücudunu erkek vücuduna tercih eder. ancak hani erkek bir erkek vücudunu bir kız vücuduna tercih eder. kesinlikle estetik simetri olarak kadınların vücudu erkeklerden çok daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

doğada bütün canlılarda en güzel erkekti. aslan kaplan yunus vs vs. kuşlarda bile en güzeli erkektir ki neslin devamı için kendini dişilere beğendirsin. erkeğin nesi çirkin?hiç bir zaman selülit olmaz hiç bir yeri ölene kadar sarkmaz. oysa dişilerde bu böyle değil.

erkekler de dişiler de çok güzel. yeter ki hastalık olmasın mutsuzluk olmasın

Çok güzel yazmışsın. Erkekler her zaman daha gösterişlidir, dişiler ise sıradan ve sade.
  • Hangimize soruldu, "bu vücudu ister misin?" Diye.
    Boşuna tartışmaya gerek yok sanıyorum.
  • kadın vucudu senin için ne kadar güzel, çekici baştan çıkartıcı ise: erkek vucudu da kadın için aynı anlamlara geliyor
  • Çok ta umrumda s..ime beğensin da...ğıma beğenmesin yani ben vücud geliştiriyorum ama kızlara güzel olsun diye değil kendim beğeneyim diye nasıl aynaya bakınca saç stilini beğenmiyorsan bunu da böyle değiştiriceksin çalışarak ben beğendikten sonra isterse tüm dünya kötü desin şeyimde değil sen kendine bak arkadaşım beğeniyorsan kendini takma başkalarını
  • doktor bu ne ?
  • quote:

Sen kim oluyosun da, hesap soruyosun...
  • SENİN KONUŞTUĞUN KIZ APTALSA BİZ ÇİRKİN Mİ OLUYORUZ. GENEL KONUŞMA Bİ KIZ İÇİN BEYNİN YOK OLMUŞ

BİDE KALKMIŞ MİLLETE FIRÇA ATIYORSUN
  • Hiç bir kız ronnie coleman ya da arnold gibi adamları sevmez hatta bunun yarısını bile sevmez palavra yani arkadaşın verdiği linkteki adamlar iyiydi kas yapısı olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Sen kim oluyosun da, hesap soruyosun...

Yaratıcıya mı hesap soracam? Mantıklı mı sence bu?
  • o senin ucubeliğin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.