Şimdi Ara

ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİNE KESİN ÇÖZÜM!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
29
Favori
156.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özür dile bari seni mahkemeye veremesinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yalvardın yırttın hadi

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    tamam sadece linkteki ürünün orjinalini bulursam alacağım.uyardığınız için sağolun.
  • kozmoya K kullanıcısına yanıt
    Adamlar sizi resmen suçluyor. Markanıza zarar veriyor lar

• Schwarzkopf ürünlerini Eczacıbaşı getirtiyor ülkemize.Yani ürünlerin sahtesinin olması hem komik hem garip bir durum olur.Kullandığınız alt marka ürünlerde (BC,Osis,3DMEN) dahil buna.

Bu da konuyla alakalı bir link.

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Schwarzkopf ürünlerini sadece Eczacıbaşı getiriyor diye sahtesi olamaz mı sanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepfear7 -- 9 Eylül 2018; 14:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

Schwarzkopf ürünlerini sadece Eczacıbaşı mı getiriyor sanıyorsun?

Türkiye Dist'i olunca daha uygun fiyata ürün getirtiliyor.Saçhane , Kozmoya gibi firmalarda daha uygun fiyata toplu alım yapıyorlar.Kenar mahalle bakkalı değil bunlar 3-5 getiren adamlardan alsın
    Merhaba dostum uzun zamandır yoktun. Burda herkese mesup her saç şekline mesup önerenler kaynıyor. Gelde insanlara yardımcı ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Türkiye Dist'i olunca daha uygun fiyata ürün getirtiliyor.Saçhane , Kozmoya gibi firmalarda daha uygun fiyata toplu alım yapıyorlar.Kenar mahalle bakkalı değil bunlar 3-5 getiren adamlardan alsın

Sen biraz önce ürünleri sadece eczacıbaşı getiriyor dedin şimdi de kozmoya ve sachane burdan alıyor diyorsun.Benim sorduğum soruya bak bir de senin verdiğin cevaba bak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Sen biraz önce ürünleri sadece eczacıbaşı getiriyor dedin şimdi de kozmoya ve sachane burdan alıyor diyorsun.Benim sorduğum soruya bak bir de senin verdiğin cevaba bak?

Anlamıyorsunuz sanırım tane tane anlatayım

Eczacıbaşı , Schwarzkopf'un Türkiye Resmi Distribütörü.

Siz de yazmışsınız bir tek onlar mı getirtiyor diye.

Ben de yazmışım distribütörden uygun fiyata almak varken saçhane-kozmoya vb gibi yerler 3-5 tane kendi imkanlarıyla getiren adamlardan almaz diye.Ayrıca 9-10 dolarlık bir ürünün sahtesinin olması çok abes bir durum ya tarihi geçmiştir ya da uygun şartlarda muhafaza edilmemiştir.

Eğer hala sorumla ne alakası var derseniz ben sizin sorunuzdan "illa oradan almak zorunda değiller" i çıkartıyorum.Sorunuzun başka bir anlam taşıdığını düşünüyorsanız , anlamı cümle içinde gizlemeden yazarsanız sevinirim

Zaman'ında markus tan ürün tavsiyesi rica edenler şimdi markusa akıl veriyor. Hayretler içerisinde izliyorum

• Bundan sonra konuyla alakalı bilgisi olmayıp zırf beni forumda cahil edasıyla karalamaya çalışan kişilere yanıt vermeyeceğim.Trolleri zaten takmıyorum.İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepfear7 -- 25 Mart 2016; 13:58:32 >
  • Konu güncellenmiştir, ürün görselleri eklenmiştir.
  • Faydalı bilgilendirici bir yazı teşekkürler.

Bu arada arkadaşlar şampuanlardan sonra lütfen saçınızı bol suyla yıkayın ki kimyasal maddeler iyice çıksın arınsın saçınızdan. Ayrıca artık yaz aylarına doğru geliyoruz sıcak havalarda bol bol su tüketin saçlarınız canlanacaktır.
  • hocam 3d men bir çok sitede satışı var orjinalliğini nasıl teyid edebilirim yada bizzat nerden satışı yapılıyor izmirde yaşıyorum var mı direk satışı kozmetik mağazalarında ? n11 de kampanyalı falan var güvenmelimiyim
    bu linkteki gibi bir çok sitede var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Radomisly

hocam 3d men bir çok sitede satışı var orjinalliğini nasıl teyid edebilirim yada bizzat nerden satışı yapılıyor izmirde yaşıyorum var mı direk satışı kozmetik mağazalarında ? n11 de kampanyalı falan var güvenmelimiyimhttp://urun.n11.com/dokulme-karsiti-urunler/schwarzkopf-3dmension-dokulme-onleyici-sampuan-250ml-2-adet-P92892243
    bu linkteki gibi bir çok sitede var..

Schwarzkopf sitesine girip salonlardan bak en iyisi

• mağazalarda bulamam yani öyle mi
  • quote:

mağazalarda bulamam yani öyle mi

Anlaşmalı kuaför salonlarında satılıyor.
  • ürünün sizin üzerinizde net etkisini kısa bir özetler misiniz birde fiyatı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radomisly -- 21 Nisan 2016; 17:28:45 >
  • quote:

ürünün sizin üzerinizde net etkisini kısa bir özetler misiniz birde fiyatı ?

Ben unisex serisi olan bonacure kullanıyorum, saç kalitem arttı, saçlarım kalınlaşıp sıklaştı.Kolay kolay kırılmıyor, saç dökülmesi yaşamıyorum.Nem ihtiyacını karşıladığı için kuru ve cansız değil saçlarım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.