Şimdi Ara

Erkek Parfümü Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
31.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samimi olmak gerekirse şimdiye kadar öle para verip de parfüm almışlığım yoktur. Tekinacar'da fln yılbaşı indirimleri vardı da %30-%50 civarı neredeyse bütün parfümlerdei mağlumunuz 50 tane parfüm de deneyemiyorsun tek seferde. Ben de işte indirimler bitmeden almaya karar verdim ama tavsiyeye göre deneyeceğim.
    İstediğim ortalık malı olmamış bir parfüm almak, yani çok popüler değil. Çok ağır olmasın. kışlık yani çok hafif de olmasın. Herkesin istediği gibi kalıcı olsun

Denediklerim; Armani Acqua Di Gio (Çok fazla bilinen bir parfümmüş o yüzden vazgeçtim) - Kokusu Güzel ama kalıcılığını pek fazla beğenmedim.
    Givenchy Pi - Kuzenim beğendi ama bence çok ağır ve berbat bir kokusu var.
    Paco Rabanne 1 Million - Cevahirde Sevil standında tanıtımı varmış orda sıktılar, mükemmel bir kokusu var ama şu an yok satıyormuş. YKM'de 100ml kalmamış bile.
    Burberry Classic - Hiç de fena değil.
    Calvin Klein Eternity - Çok popülermiş ama hiç beğenmedim ben
    Calvin Klein Euphoria Intense - Eternity'ye 50 basar, arkadaşım bayıldı kokusuna, muhtemelen o alıcak
    Rochas Men - Çok ağır, bana göre değil.
    Loewe Solo - Harika bir parfüm tam yaz kokusu ama çok hafif ve çok kalıcı değil.
    Ralph Lauren Polo Double Black - İlk sıktığımda çok fazla beğenmemiştim ama koku oturuduktan sonra fena da sayılmaz.

3 kişi gittiğimiz için o sürede anca o kadar deneyebildim. Bugün ve yarın tekrar gidicem. (Bugün almazsam eğer) Sizlerin de önerdiği parfümleri denemek isterim.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Ekleme:
    Ten Rengim : Kumral (Açık)
    Saç Rengim : Siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 28 Aralık 2009; 14:01:12 >

• 212 men...(mavi olani)
    lacoste red..
  • Burberry Touch For Men
    Bvlgari Aqua
    Azzaro Chrome
    YSL L'Homme
    Armani Code

Kumral ten rengi olan birine tavsiye edebileceğim ve kalıcı olduklarını düşündüğüm yegane kokulardır...
  • 212 sexy men.. kırmızı olan
  • 212 sexy men kırmızı olan
  •  Erkek Parfümü Tavsiyesi...

Match EDT
  • bana göre dünysnın tartışmasız en iyi kokusu rochas.ama bu ara doldurma olarak herkes rochas almaya başladı.sende alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zara Erkek Parfüm
    8 yıl önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Davidoff Cool Water ve Paco Rabanne Black XS'i söylemeyi unuttum. Davidoff CW harika ama onu yaz için almayı planlıyorum. Black XS ise fena değil, kalıcı ama bayılmadım ve alıcağımı sanmıyorum.

212'nin mavisiyle kırmızısı arasındaki fark ne? Ayrıca 212 Sexy Men Tekinacar'da yok galiba.
    @bawer_0138: Rochas almam, elemiştim ztn. Bence çok ağır o koku. O sebeple, bana göre değil.
  • Rochas r3 kullanıyorum(doldurma) ve şuana kadar kullandığım en kalıcı ve en hoş koku diyebilirim. Cuma günü sıktım hala kendim kokusunu duyabiliyorum. Ctesi dersaneye gittiğimde kızla üstüme atlıycak gibiydi
  • Bu rochastan iğrenen tek ben miyim yahu?
  • Cacharel Pour

Shiseido Zen

• BOSS
  • L'OCCITANE a bi gitmeni öneririm. doğal ürünler satıyolar. parfümlerinde alkol yok denecek kadar az ve bundan dolayı kalıcılığı tartışılmaz. çokta güzel parfümleri var. yılbaşına özel kampayaları var şu an. ben 2 şişe aldım 100 lük. birkaç sene idare eder beni iki şişe
  • Collezone da %50 indirim var parfümde . 8,5 a gayet güzel parfüm. Deodorantlarda 2 Tl oda güzel bence. 2 şer tane aldım ben.Ha benim param var derseniz bilemem. Ancak bu fiyata bence gayet güzel parfümler.
  • Adidas Blue Challange Al Ve Bana Dua Et
  • Rochas-givenchy pi-armani code-212-hugo boss boss-jean paul gaultier gibi ürünleri sakın almayın bunlar en çok taklidi yapılan varoş kesmin büyük ilgisini çeken markaların ürünleridir,bence solo loewe alın ben kullanıyorum mutluyum aşağıda yorumunu yaptığım konu var..

http://forum.donanimhaber.com/m_32725812/mpage_2/fromTicket_/key_//tm.htm#36237782

•  Erkek Parfümü Tavsiyesi...
  • ya da

• Privacy öneririm
  • jean paul gaultier,issey miyake veya 212 öneririm senin tenine genelde bu parfümler oturuyor...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.