Şimdi Ara

Erkek olmak sadece para kazanmak mı dır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkek olmak sadece para kazanmak mıdır ?parayı kazandıktan sonra hatnlarla yada farklı meşgale ile parayı yemek midir ?film ve dizilerde gördüğümüz gibi aşk sevgi yokmudur yani toparlarsak bir bayan benden etkilenip bana ilgi göstermez mi illa param lamı onu almak zorundayım çünkü param olmadığı zaman hatun gelmiyor bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nationalsocial -- 7 Aralık 2014; 20:30:52 >

• Nationalsocial kullanıcısına yanıt
    tabikide önemli olan sadece para değil ancak paran varsa bakımlı olursun,şık giyinirsin,kendini geliştirirsin,iyi bir araban evin olur,iyi bir çevren olur ve karşıdaki kadını etkilemek daha kolay olur yani paran yoksa çok şanslı olman lazım varsa zaten şanslısın
  • Dostum anlaşılan bazı olaylara tabi tutulmuşsun bak sana ne diyeceğim herkese haddinden fazla değer verme para mevzusu basittir kim paragöz kim değil anlaşılır bu kadınlarda paraya aşık olanlar zaten menfaat ilişkisi içinde olurlar ama bu dünyada tüm ilişkiler menfaat ilişkisidir sen birisine gülmezsen o da sana gülmez değil mi herşeyin içinde menfaat var ama senin dediğin para ağır bir menfaat içeriyor bu da insanı rahatsız ediyor çok lafın azı nabza göre şerbettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapidguy

Dostum anlaşılan bazı olaylara tabi tutulmuşsun bak sana ne diyeceğim herkese haddinden fazla değer verme para mevzusu basittir kim paragöz kim değil anlaşılır bu kadınlarda paraya aşık olanlar zaten menfaat ilişkisi içinde olurlar ama bu dünyada tüm ilişkiler menfaat ilişkisidir sen birisine gülmezsen o da sana gülmez değil mi herşeyin içinde menfaat var ama senin dediğin para ağır bir menfaat içeriyor bu da insanı rahatsız ediyor çok lafın azı nabza göre şerbettir

arkadaşım duygusal olarak sevgi ilgi gösterdiğim hiçbir insan bana karşılk vermedi hatta aşağıladı engelledi kaçtı ne zaman param oldu sahte sevgililerim oldu .İnsanlar beni oldğum gibi kabul etmedi e peki soruyorum ben böyle yaratılmışsım ve çabalıyorsam bunu hakediyormuyum cevap tabiki hayır onun için saf aşk ve sevgiye inancımı yitirdim .Bende aşağılanmadan sevilmek istedim oysaki.

• bak senin içine düştüğün durum sadece öğrenilmiş çaresizlik. kaç insan sana öyle senden igreniyormuş davrandı? kaç yüz bin kişi? buna göre bi hesaplama yapman lazım eğer yapacaksan. beş on kişi sana ters, kötü davranmış olabilir. ama paran olmadığı için sana doğru düzgün davranacak insanlar da var. bunun içinse tavirlarini ve muhatap olduğun ortamı iyi seçmen lazimdi. toplumda binbir tane sosyal çevre var. bunların en fazla ikisi ücüyle muhatap olmuşsundur. var sen düşün kendini kendi zihninde nasıl bir çıkmaza hapsettiğini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nationalsocial

quote:

Orijinalden alıntı: rapidguy

Dostum anlaşılan bazı olaylara tabi tutulmuşsun bak sana ne diyeceğim herkese haddinden fazla değer verme para mevzusu basittir kim paragöz kim değil anlaşılır bu kadınlarda paraya aşık olanlar zaten menfaat ilişkisi içinde olurlar ama bu dünyada tüm ilişkiler menfaat ilişkisidir sen birisine gülmezsen o da sana gülmez değil mi herşeyin içinde menfaat var ama senin dediğin para ağır bir menfaat içeriyor bu da insanı rahatsız ediyor çok lafın azı nabza göre şerbettir

arkadaşım duygusal olarak sevgi ilgi gösterdiğim hiçbir insan bana karşılk vermedi hatta aşağıladı engelledi kaçtı ne zaman param oldu sahte sevgililerim oldu .İnsanlar beni oldğum gibi kabul etmedi e peki soruyorum ben böyle yaratılmışsım ve çabalıyorsam bunu hakediyormuyum cevap tabiki hayır onun için saf aşk ve sevgiye inancımı yitirdim .Bende aşağılanmadan sevilmek istedim oysaki.

Bence yanlış insanlarla karşılaşmışsın duygu yoksunu insanlarla onlar gibi olmaya karar vermek yerine ortamını değiştirebilirsin evet yeni dünyanın tanrısı para zaten bir laf vardır bilir misin bilmiyorum Allah diğer tanrıların belasını versin şeklinde çok hoş bir laf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir insan neden kas yapmak ister ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.