Şimdi Ara

Erkek kol saati tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar erkek kol saati alicam ama cok kararsizim bir suru cesit var.Saat icin butcem en fazla 200tl ve sitelerden alicaksam kapida odeme secenegi olmali hepsiburada gibi.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not:Mobilim yazim yanlislarim affola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeni biraz daha arttırıp orient mako alabilirsin fiyatına göre mükemmel bir saattir.
  • Benimde bütçem 200 tlydi sonra 400e aldım cidden internet ve dükkanlar dahil çok yere baktım, saçma markalar ve küçük kasa saatler (kolumda küçücük kalıyordu) dışında hiçbirşey yok o paraya.

Edit:Bütçe arttırırsan benim saatimi öneririm Fossil CH2835

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 7 Ağustos 2014; 10:47:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Bütçeni biraz daha arttırıp orient mako alabilirsin fiyatına göre mükemmel bir saattir.

Bütçemi arttıramam tavsiye ettiğin var mı ?Sitelerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

Benimde bütçem 200 tlydi sonra 400e aldım cidden internet ve dükkanlar dahil çok yere baktım, saçma markalar ve küçük kasa saatler (kolumda küçücük kalıyordu) dışında hiçbirşey yok o paraya.

Edit:Bütçe arttırırsan benim saatimi öneririm Fossil CH2835

400Tl çok fazla en fazla 200tl ye tavsiye ettiğin var mı ?
  • Ben bu saati 2 senedir kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • O fiyata ancak Casio modellerine bakabilirsin.

Şöyle bir saat olabilir.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/casio-ef-336l-7avudf-erkek-kol-saati-fiyati,46609.html#TabPanelStart

Ben 330 liraya Diesel almıştım 2011'de, hâla onu kullanıyorum. Ondan 2 ay sonra da 70 liraya bir Casio aldım. Diesel'i takmaya kıyamadığımda Casio'yu takıyorum ama bugüne kadar bir kere problem göstermedi. Sonuç olarak dayanıklı bir saat markası neticede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek Saat Önerileri
    3 ay önce açıldı
    Kadın saati tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

O fiyata ancak Casio modellerine bakabilirsin.

Şöyle bir saat olabilir.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/casio-ef-336l-7avudf-erkek-kol-saati-fiyati,46609.html#TabPanelStart

Ben 330 liraya Diesel almıştım 2011'de, hâla onu kullanıyorum. Ondan 2 ay sonra da 70 liraya bir Casio aldım. Diesel'i takmaya kıyamadığımda Casio'yu takıyorum ama bugüne kadar bir kere problem göstermedi. Sonuç olarak dayanıklı bir saat markası neticede.

Hocam 330 liraya aldığınız Diesel saat DZ serisinden miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

quote:

Şöyle bir saat olabilir.

Aynen, 1289 muydu neydi. Tam hatırlayamadım şimdi. Diesel'i çok beğenerek aldım, hala da severek kullanıyorum ama kordonu kokmaya başladı. Oysa her zaman silip temizliyordum. Diesel bir kere kendi kendine durdu, garantiye gönderdim. 70 liralık Casio hiç sorun çıkarmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

quote:

Şöyle bir saat olabilir.

Aynen, 1289 muydu neydi. Tam hatırlayamadım şimdi. Diesel'i çok beğenerek aldım, hala da severek kullanıyorum ama kordonu kokmaya başladı. Oysa her zaman silip temizliyordum. Diesel bir kere kendi kendine durdu, garantiye gönderdim. 70 liralık Casio hiç sorun çıkarmadı.

Diesel saatleri banada çok güzel geliyor. Özellikle XXL kasalar. Almak istiyorumda çok pahalı yav

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

Ben bu saati 2 senedir kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Modeli ne hocam

• Peçeteden üreyen adam kullanıcısına yanıt
    Seiko 5 military evladiyelik saattir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

Seiko 5 military evladiyelik saattir.

Selam,

Model kodunu söyleyebilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.