Şimdi Ara

Erkek Giyimi ve Modası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mont alacağım ucuz tavsiye edebileceğiniz şık bisi varmı ? LC defacto haric

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Klasikler hiçbir zaman ölmez.
  • klasik herkese gitmiyor yani ben sevmiyorum
  • Azcik gobegin varsa ki senle ben ayni boy kilodayiz, gomlegi pantolonun icine sokma, sirf bu yuzden ceket giyemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim valla aynen biraz göbeğim var hatta tek sıkıntım göbek. birazda bel kalınlığı. evet ceket sıkıntı oluyor geniş omuz ve göbek ikilisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesaltun

kardeşim valla aynen biraz göbeğim var hatta tek sıkıntım göbek. birazda bel kalınlığı. evet ceket sıkıntı oluyor geniş omuz ve göbek ikilisi

Sanki vucudumun bir parcasi (zaten oyle de) ama hic gitmiyce gibi duruyor ben de hic caba harcamayinca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde sorum var başlık kirliliği olmasın 1.91 boyundayım sizce kış vakti nasıl giyinmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator-

Benimde sorum var başlık kirliliği olmasın 1.91 boyundayım sizce kış vakti nasıl giyinmeliyim ?

Kaç kilosun hocam
  • Hocam kilo 85 hafif göbek ve meminto var çok belli olmuyor anca süper slimlerde.Özellikle a&f de çok beğendiğim modeller var.Uzun kollu istiyorum ve kapşonlunun altına giyebileceğim modeller istiyorum.A&f sitesine girip henley ve sweaterslere girerseniz gördüğüm modellere bakarsınız yoksa linkte atabilirim sizce o modeller nasıl ?Birde a&f dışında nerede bulabilirim o modellerden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutal Mushroom -- 16 Ekim 2014; 22:00:50 >
  • Arkadaşlar bu da 2015 erkek modasına ait bilgiler içeren bir yazı bir bakınız derim.

2015 ERKEK MODA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.