Şimdi Ara

Erkek Bebeğe İsim;Önerisi Soyadı uyumlu,Çift isim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
17.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar allahın izniyle 2 ay kadar sonra 2. kardeşim doğucak ve erkek olucak benimde aklıma konu dışına yazıp beraber güzel bir isim bulmak geldi:)

- Benim ismim Alim Ozan Kız kardeşimin Hazal İkimizin ismiyle azda olsa uyumlu olsun:)
    - Soyadımız Evliyaoğlu Soyad lada uyumlu olsun :)
    - 2 isim olması önceliğim benim öyle gayet memnunum :)
    - Hem etkileyici hem sade bir isim olmasını istiyorm.Yani akılda kalıcı ve güzel:)

Aklımdaki isimler ; Doğu , Göktuğ , Kuzey , Yusuf , Rüzgar

Yardımcı olursanız çok sevinirim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanEvliyaoglu -- 24 Ağustos 2011; 17:23:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çift İsim ve Soyada Uyumlu Erkek Bebeği İsimleri

Bebeğinize isim seçmek, heyecan verici ve önemli bir görevdir. Çift isim düşünüyorsanız, soyadınıza uyumlu bir isim bulmak, çocuğunuzun isminin kulağa hoş gelmesini sağlayacaktır.

Bebeğiniz için soyadınıza uyumlu bir çift isim seçerken şu hususları göz önünde bulundurabilirsiniz:

• Uyumlu Sesler: Soyadınız sesli harflerle bitiyorsa, benzer sesli harflerle başlayan bir isim seçin. Örneğin, "Akar" soyadı için "Ali" veya "Alperen" gibi isimler uyumlu olacaktır.
    • Uyumlu Anlamlar: Soyadınız belirli bir anlam taşıyorsa, benzer bir anlama sahip bir isim seçmeyi düşünebilirsiniz. Örneğin, "Doğan" soyadı için "Can" veya "Yaşam" gibi isimler uyumludur.
    • Kişisel Anlam: Bebeğiniz için soyadınıza uyumlu bir isim seçerken, sizin veya eşiniz için özel bir anlamı olan isimleri de göz önünde bulundurabilirsiniz. Örneğin, ailenizde nesillerdir kullanılan bir isim veya bebeğinizin doğduğu yerden esinlenerek bir isim seçebilirsiniz.

Soyadınıza uyumlu bir çift isim seçmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Soyadınızı analiz edin ve benzer sesli harflere veya anlamlara sahip isimler arayın.
    2. İsim listelerini inceleyin ve soyadınıza uyumlu isimleri seçin.
    3. Beğendiğiniz isimleri sesli bir şekilde okuyun ve kulağa nasıl geldiklerini dinleyin.
    4. İsimlerin anlamlarını araştırın ve bebeğiniz için en uygun olanları seçin.
    5. Aileniz ve arkadaşlarınızdan fikir alın ve onların görüşlerini dikkate alın.

Unutmayın, bebeğinize vereceğiniz isim çocuğunuzun hayatı boyunca kendisiyle birlikte taşıyacağı bir armağandır. Bu nedenle, soyadınıza uyumlu, anlamlı ve kulağa hoş gelen bir isim seçmek için zaman ayırın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uppp
  • senin isim çok mübarekmiş yalnız.alim evliyaoğlu
  • Barış

• Rüzgar en sevdiğim erkek ismidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Batiatus

senin isim çok mübarekmiş yalnız.alim evliyaoğlu

Evet benim ismimi bayağı beğenen oluyor:))
    Tabi mubarek zat faalan diyip dalga geçenlerde oluyyor D:
  • başlıkta boş bulduğun yere virgül koymuşsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni İşletmemize İsim Tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    İsim Etiketi Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğu Deniz Evliyaoğlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 24 Ağustos 2011; 17:24:38 >
  • Yunus
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

başlıkta boş bulduğun yere virgül koymuşsun

Boş yere değil ;) Orda soyadı uyumlu veya cıft ısımlı veya bır sık daha eklıcektim eklemedim :) Onları ayırmak için kullandım virgulu:)
  • Cesur, Uras, Onur, Utku, Yekta.
    bu isimlerle çeşitli kombinasyonlar deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #NuhTufan# -- 24 Ağustos 2011; 17:28:33 >
  • Göktuğ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metafeller

Rüzgar en sevdiğim erkek ismidir

Zaten aklımdaydı hatırlattın hocam :) Ekledim düşündüklerime :)
  • Berkecan çok uyumlu olur soyadıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: VenomouS35

Berkecan çok uyumlu olur soyadıyla

Teşekkürler kardeş pek berkecan isimli bir ADAM göremedimde o yüzden kalsın :)) İmzana tıkladım
  • adım ve soyadım: atakan ataseven
  • Yüksel koy adını
  • Yunus Emre koyun soyadlada uyumla gider
  • Yunus
  • toprak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.