Bildirim
ERKEK ARKADAŞIMA DOĞUMGÜNÜ HEDİYESİ_?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3 yıldır çıktığım sevgilim bana tuğba seni çok seviyor diye pankart hazırlayıp üniversitesindeki kızlara tutturmuştu.en sonunda takip edeceğim bir yola ufak parşömen kağıtlarını yere serip sonunda bir kutunun içine kol saati koymuştu.
25 nisan geliyor heyecanlandım ya -
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
3 yıldır çıktığım sevgilim bana tuğba seni çok seviyor diye pankart hazırlayıp üniversitesindeki kızlara tutturmuştu.en sonunda takip edeceğim bir yola ufak parşömen kağıtlarını yere serip sonunda bir kutunun içine kol saati koymuştu.
25 nisan geliyor heyecanlandım ya
bizim de 3 senelik ve 27 Nisanyoluna notlar koymak güzel fikir bunu düşünücem
-
quote:
Orijinalden alıntı: Giriv-i mevt
erkek arkadaşımın doğumgünü yaklaştı çok özel bişey yapmak istiyorum fikri olan var mı. parfüm tişört gibi klasik şeyler istemiyorum çok yaratıcı bi fikir olmalı. yardım edin lütfen ya
Aha forumda kız var -
%98 iniz erkeksiniz yok mu fikri olan. ağlıcam şimdi -
Iddaa hesabina 50 TL yatir kulun kölen olur -
Bence Cumartesi-Pazar Bodrumdan deniz kenarı süpriz bir butik otel ayarala haftasonu, denize girin,güneşlenin,sevişin...Harika bir hediye olur ve asla unutmaz. -
Ya emre gerçekten seni pek anlayamıyorum.Herneyse konuya dönücek olursam eğer o çocuk senin için çok çok özelse en çok arzuladığı şeyi almalısın bunu sen bizden daha iyi bilirsin burada hep klasik cevaplar çıkıcaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Giriv-i mevt
erkek arkadaşımın doğumgünü yaklaştı çok özel bişey yapmak istiyorum fikri olan var mı. parfüm tişört gibi klasik şeyler istemiyorum çok yaratıcı bi fikir olmalı. yardım edin lütfen ya
www.hediyeoner.com -
Ona küçük sürprizler yap... -
tuttuğu takımın formasını alabilirsin ki kesin vardır gerçi, cidden tutuyorsa. kol saati alınabilir EmR_3153'ün dediği gibi, duygusal birşey alınınca senin yanında sevinebilir ama sonra bir köşeye atma ihtimali yüksek. o yüzden somut şeyler almaya bak, birşey ifade etmeyen cinsten. -
o değil de ben heyecanlandım bak şimdi 12 gün sonra benim doğum günüm,24 mayıs onun ki ben ne yapsam læ -
cinsiyetin hatun mu? -
Doğum gününden önce ayrılmamız lazım de ama yarım ağızla de, üzerine gitme. Doğum gününde de seni seviyorum de.
Allah garibanı sevindireceği zaman önce eşşeğini kaybettirir, sonra da buldururmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Doğum gününden önce ayrılmamız lazım de ama yarım ağızla de, üzerine gitme. Doğum gününde de seni seviyorum de.
Allah garibanı sevindireceği zaman önce eşşeğini kaybettirir, sonra da buldururmuş.
Butceniz ne kadar? Ona gore tavsiyede bulunayim -
fazla kasma kendini sonucta bayansın ne alsan beğenir. Pahalı bişeler alma sakın yoksa o da senın dogum gununde kendini cok kasar. Parfum alma yanlış anlayabilir mesala ben şöyle düşünürüm ulan bu kız benim kokumu beğenmiyomu da bana parfüm aldı. Kıyafet olabilir nese cok uzattım.. -
öğrenci ise karnını doyur üstüne bide tatlı ısmarla kulun kölen olur -
Ona özel olduğunu hissettir -
Doğum gününde bütün işler iptal.
Hediye olarak fotoğraf makinesi alıyorsun.
Bütün gün aklınızın estiği her yere gidip hem geziyorsunuz hemde fotoğraf çekimi yapıyorsunuz.
Bence güzel bir gün olabilir. -
Kebapçıya götür.
Benzer içerikler
- hande erçel sigara içiyor mu
- tuvaletimi yaparken canım yanıyor ne yapmalıyım
- yeşil sabun saça faydaları
- bursa"nın en büyük avm"si
- evde fare pisliğine benzeyen pislikler
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X