|
Selamlar; İşimde gücümdeyim, yönetici olarak çalışıyorum. Marka ve uyumlu giyinirim, tıraşıma ve saç stilime, temizliğime dikkat ederim. İşyerinde hep giyimimi överler. Okumuş yazmış esprili ve prezentabl biriyim. Çok çabuk kaynaşırım ve özellikle üst kademe kişileri etkilerim, muhabbetim ve genel kültürüm de çok iyidir. Bana göre tek eksiğim boyum kısadır; 1.65 boyundayım, ama bacaklarım uzun. Buna dikkat ederek orta boylu intiba vermeye çalışırım. Ketum da biriyimdir. Ama gel gelelim kadınlarla iletişim sıfır arkadaşlar. Çok flört ettiğim olmuştur ama sevgililik ya da takılmak gibi sonraki evrelere geçemiyorum. Hep reddediliyorum. Aklı başında tiplerden talep de yok... Sadece işimden dolayı yemediği halt kalmamış avamlar kendini yamamak için ciddi ilişki şartıyla istiyorlar. Kabul edersem bu yaz evlenecek misin gibi şüpheli şartlar sunuyorlar. Tam olarak Incel durumundayım. Problemi arıyorum arıyorum bulamıyorum. Kendimdeki bu sorunu çözmek istiyorum. Instagram'da bu tip konularda ve maskülenite için çeşitli rehberler ve e-kitaplar satan İnci Sözlük erkeği tipli profiller var. Bunlardan yararlanan ve tavsiye eden var mı ya da başka bir çözüm önerisi olan varsa mennun olurum. Saygılar. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt