Selamlar; İşimde gücümdeyim, yönetici olarak çalışıyorum. Marka ve uyumlu giyinirim, tıraşıma ve saç stilime, temizliğime dikkat ederim. İşyerinde hep giyimimi överler. Okumuş yazmış esprili ve prezentabl biriyim. Çok çabuk kaynaşırım ve özellikle üst kademe kişileri etkilerim, muhabbetim ve genel kültürüm de çok iyidir. Bana göre tek eksiğim boyum kısadır; 1.65 boyundayım, ama bacaklarım uzun. Buna dikkat ederek orta boylu intiba vermeye çalışırım. Ketum da biriyimdir. Ama gel gelelim kadınlarla iletişim sıfır arkadaşlar. Çok flört ettiğim olmuştur ama sevgililik ya da takılmak gibi sonraki evrelere geçemiyorum. Hep reddediliyorum. Aklı başında tiplerden talep de yok... Sadece işimden dolayı yemediği halt kalmamış avamlar kendini yamamak için ciddi ilişki şartıyla istiyorlar. Kabul edersem bu yaz evlenecek misin gibi şüpheli şartlar sunuyorlar. Tam olarak Incel durumundayım. Problemi arıyorum arıyorum bulamıyorum. Kendimdeki bu sorunu çözmek istiyorum. Instagram'da bu tip konularda ve maskülenite için çeşitli rehberler ve e-kitaplar satan İnci Sözlük erkeği tipli profiller var. Bunlardan yararlanan ve tavsiye eden var mı ya da başka bir çözüm önerisi olan varsa mennun olurum. Saygılar. |
Erkek akademi profillerinden yararlanan kimse var mı?

-
-
Alıntı
metni:1.65 boyundayım, ama bacaklarım uzun -
Tüm sorun boy mu yani? Boyu benden kısa olup neler yapan arkadaşlarım var hocam. Ya da burak özçivit ya da kıvanç tatlıtuğ formunda olup tek kız ayarlayamayan üniversite arkadaşlarım... Bu işte başka bişey var. Şeytan tüyü dediğimiz olay...
-
karılar kendilerinden uzun erkek istiyor hocam sarıp sarmalanmak istiyorlar kendinden kısa kızlara bak dicem de aşırı kısa kızların da 190 olsun takıntısı var kendileri kısa diye.. 160 civarı iyidir senin için
burak kıvanç falan geç onu sana öyle geliyordur benim yamuk bir suratım balona benzeyen kafam var bana bile arada damlıyor
-
Yöneticiyim diyor, iyi parası varsa kısa boylu olmanın dezavantajını kapatır.
-
hocam peki flortlesme asamaniz kac gun? ya da canimli cicimli konusma kacinci gunde basliyor
-
hayvanız hocam içgüdülerimize karşı koyamayız.. evlenmek için yaklaşıyorlar diyor
-
Bana öyle gelen bir şey yok ortamdaki intiba da öyleydi...
-
Eğer istekliyse pek çabuk...
-
Tüm sorun boy değil belki ama 165 birisi için %90 sorun boy. Peruya gidebilirsin kadın boy ortalaması 155 civarı 40 bin lira uçak bileti ama hayatının aşkını bulursun
-
Oldu...
-
Problem boy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şokta market yöneticisi misin
-
Ciddi düşünüyorum ama... gibi ucu açık şekilde bağlayıcı girişmeler yap, bu cümleleri direkt kişiye değil kalabalık gruplarda yap ki hem her kadın üzerine alınsın hem de sazanlayan kişiye karşı ileride elinde koz olsun. "Sana karşı ciddi düşündüğümü nereden düşündün?" savunması yapabilirsin, yani evliliğe gitmek zorunda değil. Senin deneyimlerin arttıkça, yanında partner oldukça daha çok talep görürsün.
-
Tekstil yöneticisiyim.
-
Bundan önce hiç ilişkin oldu mu? Olduysa neden bitti?
Ya da kadınların reddetme sebepleri neler? Reddedenler arasında bir bağlantı kurabiliyor musun? Atıyorum "muhabbet iyiydi ama ilk yemekten sonra soğudu" gibi bir mantık yürütebiliyor musun?
-
Daha önce olan ilişkilerimde hiç isteyen taraf olmadım, bu yüzden bitti. İstekli olduğum flörtleşmelerin bazılarında uygunsuz hareketler oldu. Daha yeni başladığım türbanlı çıplak fotoğraf atmıştı mesela. Bi tanesi beni gergin bulduğu için birden isteksizleşmişti. Ama çok kere baştan reddedildim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X