Şimdi Ara

Erkek ağda? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
27.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende birkez sira ağda yaptırmıştım göğüs kısmıma. inanılmaz acı veriyor ve çekilen kılların dibi nokta nokta kanıyor. hiç kıl olmayınca da iyi görünmüyor bence. en ideali kılları seyrekleştirmek ama onuda yapabilen birşey yok piyasada. bende saç kesme makinasıyla kısaltmak istediğim bölgeleri kısaltıyorum zahmetli ve sürekli tekrar isteyen birşey ama daha başka çözüm bulamadım...
  • kıyak mekanlarda böyle özel jeller losyonlar falan varmış onlardan sürünce daha rahat geçiyormuş galiba...

ağda yaparken acıma olayı şöyle...kıllarına bi bak ne kadar siyahsa o kadar feci acıtacak demektir : DD

ama mesela sırtında omzunda hafif seyrek şekilde var çok can yakacağını sanmıyorum...ama bacak kılları kalındır mesela bayılman normal

tüy dökücü kreme gelince:

kılların ince ise yani siyah renkten ne kadar uzak ise tüy dökücü krem sonrası o kadar pürüzsüz görünür cildin...

ama hayvan gibi kalın ve siyah kıl olan bacakların varsa tüy dökücü krem sonrası tüy kökleri dipten görünecektir : : DD yakından bakınca.......

ama uzaktan kız gibi durur : )

tüy azaltıcı şeylere gelince
    karınca yumurtası yağı ve kremi var...deşifre programında sahte diye çıktı ama ..gerçi hepsiburda sitesine git kullanan karıların hepsi çok memnun ne biçim iş anlamadım..

birde bioder var ama aylarca her gece kullanman gerekiyor ve kıllar çıktıkça aldırman lazım..
  • d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evigbrend -- 22 Ağustos 2010; 15:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezager

kadın epilasyon aletleriyle bacak kıllarını alan var mı hiç acıyormu merak ettim ?

Geçen yaz sol ayak bileğimi ve etrafındakileri almıştım. Bu arada kıllı birisi de değilim yani. Tek tek sayarsın vücudumdakileri. Sağlık için olmasa aldırmazdım fizik tedavideki aletler kılları çekip canımı acıtıyordu o yüzden deneyeyim dedim. Ama o da çok kötü acıtıyor malesef:)
  • Selamlar,

Kaliteli, temiz ve mümkün olabildiğince en az acı ile ağda yaptırmak istiyorsanız

http://manwax.blogcu.com bu blogtan yardım alabilirsiniz ya da manwaxinfo@gmail.com adresinden bilgi alabilirsiniz.
  • Hortladı mı ne? var mı yeni mekan ağda yaptırmak için sırt gölgesine filan, anadolu yakasında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.