Şimdi Ara

Erkek adam çizme giyer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 170 cm boyum var motorum falanda var sizce havalı olur mu yakışır mı harley çizmeleri çevremdekiler kız gibi olursun erkek adam çizme mi giyer zuhaha diye gülüyorlar giysen kasıkalarına kadar gider zuhahaha diye gülüyorlar.

Sizce almalımıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• günlük normal kıyafetin altına giyersen pek hoş olmayabilir ama pala bıyık bırakıp kot gömlekle ya da deri montla dolaşıyorsan kimse tipe bak la çizme giymiş karı gibi demez
  • o zaman bu konu şu soruyu doğuruyor ;

'çizmeli kedi adam mıdır?'

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında benimde merak ettiğim konulardan biri bu kış biterken hazır indirimlerde varken harley davidson motorcu tarzı bot-çizmelerden birini almak istiyorum. 1.80 civarı boyum var skinny denilen dar kesim kot pantolon tercih ediyorum. Açıkcası bot mu yoksa çizme mi alsam karar veremedim. Tabi buradaki çizme tabiri bayanlarda olduğu diz üstü veya aşırı yüksek değil marka bazında baktığınızda harley davidson almak istiyorum dizin altında zaten erkek çizme modelleri sadece fazla mı abartı çizmenin boyu ne kadarla sınırlı olmalı merak ediyorum. Yoksa bot alıp geçmek mi mantıklı? Düzgün, seviyeli, mantık çerçevesindeki yorumlar kafasında şüphe olan arkadaşlarıda aydınlatmış olur. Teşekkürler.
    Dip Not: Günlük kullanacağım bahsettiğim gibi dar kot pantolonlarla falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Money -- 26 Şubat 2017; 20:0:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düğünde bu giyilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.