Şimdi Ara

ERİŞİM ENGELLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
20.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 360 total diye bi virüs programı var your uninstal den kaldırdım kalktı dedi baktım programlarda yok hakkatten ama hala çalışmaya devam ediyor görev yöneticisinde işlemi sonlandır dedim olmadı hata verdi (işlem tamamlanamadı : erişim engellendi) dosya kaynağını silmeye açlıştım önce işlemin durdurulması gerek bir türlü durduramadım programa dokunamıyorum erişim engellendi diyor çıldırıcam bi yardım edin lütfen forumda yeniyim ilk konum o yüzden yanlış yere yazmış olabilirim genede bilen varsa yardım etsin çok lazım.

• bilgisayar açılırken f8 yap, güvenli moda gir. ordan kayıt defteri, program files ne var ne yok temizle

daha da çalışırsa kasayı yan yatır ve em onu
  • Programı "Process Explorer" ile sonlandırabilirsin. Bu kadar basit. Kolay gelsin.
  • Forum Arabirim kullanıcısına yanıt
    denedim olmadı kill proces true bile yaptım gene aynı hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokratales

Bir de "Unlocker"ı dene.
  • Güvenlik izinlerinin hepsine izin verin(muhtemelen yazılım kapatmış).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokratales

Prensip olarak, bir antivirüs programı kendi kaldırma aracı ile kaldırılmalıdır. Aksi taktirde sizi yorar. Her yazılımın kaldırma aracı vardır.

Norton Kaldırma Aracı, tüm Norton 2003 ve sonraki sürüm ürünleri, Norton 360 ve Norton SystemWorks 12.0 ürünlerini bilgisayarınızdan kaldırır. Alttaki adresten indirip güvenli modda çalıştırın.

https://support.norton.com/sp/tr/tr/home/current/solutions/kb20080710133834EN_EndUserProfile_tr_tk

------------------------------------------------------------------------

Eğer bahsettiğiniz yazılım 360 Total security ise alttaki adresteki AppRemover ile kaldırabilirsiniz.
    http://www.appremover.com/

Alttaki ing AppRemover yönerge size yardımcı olabilir.
    https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/150289-mbam-all-other-security-programs-removed-and-disabled-unable-to-reinstall/?p=839888

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malware Removal -- 14 Ekim 2014; 2:36:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEB erişim kısıtlaması???
    9 yıl önce açıldı
    Yerel Disk Z Erişim Engellendi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forum Arabirim kullanıcısına yanıt
    denedim 'nesne silinemedi' diyor.
  • biraz daha açarmısınız güvenlik izinleri derken
  • cevabınız için teşekkür ederim.Denedim fakat gene olmadı.Dediğim gibi programı silmiştim zaten programlarda gözükmüyor ama hala çalışıyor ve dosyaları mevcut.Görev yöneticisindende kalkmıyor.Başlangıçta açılmayı kapatsamda virüs gibi yapıştı.İşlemi gör diyince çalışan işlem ''QHActiveDefense.exe'' diye bir işlem.Sonlandır dediğimde ise erişim engellendi diyor.
  • başlat / çalıştır kısmına services.msc yaz ve hizmetlerden servisi durdurarak devre dışı bırak.
    ondan sonra yeniden başlat.
  • Öncelikle silmek istesiğimiz klasöre sağ klik yapıp,özellikler diyoruz(alt+enter).Güvenlik sekmesine geliyoruz."3" numaralı alana(gelişmiş) tıklıyoruz sol tarafataki pencere açılıyor.Açılan pencere de "1" numaradaki "değiştir"e tıklıyoruz ve kullanıcı adımızı yazıp enterlıyoruz(ör:admin).sonra"2" numaralı kutucuğa tik koyup bu pencereye "tamam" diyoruz.Son olarak "5" numaralı kutucukta (kendi kullanıcımızı vurgulayarak) tümüne izin veriyoruz ve tamam diyoruz.
     ERİŞİM ENGELLENDİ
  • Programı geri yükle. Ondan sonra tekrar kaldırmayı dene.
  • Aşağıdaki işlemi yapar mısınız?

* Bu işlemler Yönetici Hesabı ile yapılmalıdır.
    * Bütün dosya ve klasörleri kapatın.
    * Masaüstünde Sağ Tıklayın; Yeni >Metin Belgesi oluşturun.
    *Açılan not defteri sayfasına aşağıdaki çerçeve içindeki bilgiyi kopyalayıp yapıştırın.

quote:

@ECHO OFF

rd /s /q "C:\360SANDBOX"
    rd /s /q "C:\Users\Ekaterina\AppData\Roaming\360safe"
    rd /s /q "C:\Users\Ekaterina\AppData\LocalLow\360WD"
    rd /s /q "C:\Users\All Users\360safe"
    rd /s /q "C:\Users\All Users\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\360 Security Center"
    rd /s /q "C:\ProgramData\360safe"
    rd /s /q "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\360 Security Center"
    rd /s /q "C:\Program Files\360\Total Security"
    rd /s /q "C:\Program Files\360"
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\QHSafeTray /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Classes\Directory\shellex\ContextMenuHandlers\SD360 /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Classes\Folder\ShellEx\ContextMenuHandlers\SD360 /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Classes\lnkfile\shellex\ContextMenuHandlers\SD360 /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Classes\MenuEx.SD360MN /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Classes\MenuEx.SD360MN.1 /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\360safe.exe /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\QHSafeMain.exe /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\QHSafeTray.exe /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\360TotalSecurity /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\360Safe /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\360TotalSecurity /f
    REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\LiveUpdate360 /f
    REG DELETE "HKU\S-1-5-21-4166692921-2538036398-54097040-1000\Software\360 /f
    REG DELETE "HKU\S-1-5-21-4166692921-2538036398-54097040-1000\Software\360\360Speedld /f
    REG DELETE "HKU\S-1-5-21-4166692921-2538036398-54097040-1000\Software\LiveUpdate360 /f
    REG DELETE " HKU\360SandBox /f
    del% 0

* Kayıt Türü: Tüm dosyalar olmak üzere "delfile.bat" ismiyle kaydedin ve metin belgesini kapatın.
    * "delfile.bat" dosyası üzerinde sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır diyin.

Sistemi yeniden başlatıp problemi gözlemleyin.

Bu işlem başarısız olursa daha bir çok önerim olabilir.

Not: çerçeve içerisindeki quote'yi kopyalamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malware Removal -- 15 Ekim 2014; 0:39:04 >

• Hepinize teşekkür ederim ama hiçbiri olmadı kurup baştan kaldırdım oldu çok sağolun deli etmişti program
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.