Şimdi Ara

erişilemez, yanlış işlev hatası - dvd rw boş dvd ye yazmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar notebook için dvd rw aldım. taktım dvd leri okuyor ama boş dvd takınca içine dosya atamıyorum. tıklayınca bile boş açması lazım ama erişilemez yanlış işlev diye hata veriyor.

internette bu konuyla ilgili regedit ayarı var. oradan 3 olan değeri 2 yapıyorum ama yinede sonuç olumsuz.. bilgisayarımdan dvd yazıcıya sağ tıkla yazılabilir olarak işaretle diyorlar ama kayıt sekmesi görünmüyor ki :( bilenlerden acil yardım rica ediyorum..

edit: amok ücretsiz dvd yazdırma programı ile dvd yazdırdı.. ama programsız kullanmak istiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 6 Aralık 2012; 0:46:22 >

• Harici mi ? (USB ) yoksa dahili mi aldınız?

Nero programı yükleyerek denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Harici mi ? (USB ) yoksa dahili mi aldınız?

Nero programı yükleyerek denediniz mi?

dahili ve nero yüklemedim henüz
  • sorun halen devam ediyor.. sürücüyü sildim. tekrar kapatıp açtım bilgisayarı yeniden yüklendi ama yine aynı şekilde.. kayıt defterindeki değer 3 tü 2 yaptım yine bişey değişmedi. 1 yaptım yine aynı.. zaten tariflerde kayıt defterinde "curre ntversion" gibi bi klasör var bu boş. diğer "current version" isimli klasör dolu oradan yaptım ayarı.. galiba bu olay bana bilgisayarı formatlattıracak..
  • Biostan Tanıttır Tanımazsa Driver İndir Olmazsa Reg Kayıt Giridilerinden Bir Dosyası Silinmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!ExamPLe!!!

Biostan Tanıttır Tanımazsa Driver İndir Olmazsa Reg Kayıt Giridilerinden Bir Dosyası Silinmiştir

bios görüyor sıkıntı yok.. saatlerdir arıyorum driverini bulamadım.. kayıt girdileriyle ilgili de bir eksiklik olduğunu sanmıyorum. format atacam sanırım :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.