Şimdi Ara

Ericsson Zil Sesi - Karışık Melodi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
18.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hani eski ericssonlarda bi karışık melodisi wardı 3 farklı tonda çalardı işte onu acep buraya bulup koyabilecek olan var mı uygun formatta? teşekkürler...

• Çok eskide kaldı o melodi bence güncel halini bulmaz çok zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

arkadaşlar hani eski ericssonlarda bi karışık melodisi wardı 3 farklı tonda çalardı işte onu acep buraya bulup koyabilecek olan var mı uygun formatta? teşekkürler...

Bende evde dolu ama sana nasıl yollayabilirimki?
  • abi warsa çok kolay.. ewden nete girdiğinde rapid share'e yükle o melodiyi we onların erdiği linki buraya yapıştır.. çok sewinirim gerçekten...
    quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

quote:

arkadaşlar hani eski ericssonlarda bi karışık melodisi wardı 3 farklı tonda çalardı işte onu acep buraya bulup koyabilecek olan var mı uygun formatta? teşekkürler...

• quote:

abi warsa çok kolay.. ewden nete girdiğinde rapid share'e yükle o melodiyi we onların erdiği linki buraya yapıştır.. çok sewinirim gerçekten...
    quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

quote:

sanırım sorun evden nete girmesi değil melodinin telefonda olması. gerçi onunda kolayı var telefon çeldıracan sesi kaydedecen daha sonra upload edecen linki yazacan. sanırım bu kadar olması lazım

• Kaliteli bir kayıt yaparsan kral olur valla..
  • Kayıtla olmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalan zil sesi neden azalır?
    14 yıl önce açıldı
    zil sesi dosyası nerede?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorununuza çözüm aşağıdaki linke girince rigtones'ten mp3 veya midi'yi seçip original butonuna basasanız orada olabilir. çünkü orijinal sony melodileri var orada yoksa 2. linkte kesin var inceleyip bakın ben de indirmiştim.

http://gallery.mobile9.com/
    http://www.ldmstudio.com/tonuri/mp3-ringtones.php?page=5

• hyundai99 eywallah kardeşim büyük adamsın buldum walla zil sesini çok saol.. dier bulmak isteyen arklarldmstudio olan siteye girsin search yerine de ericsson mixte yazsın çıkıyo direk..
  • Bişey değil maestro-34 kardeş. ben de senden birşey rica etsem. Orijinal telefon melodileri varmı bildiğin upload edebileceğin sony hariç telefonların olursa iyi olur. kısa mp3 ler varsa kaliteli beşeyler yani.
  • walla abicim bende sony-ericsson t610 war bende ondan o ericsson melodisini istedim nokia yada samsung fln hiç bi bilgim yok melodilerle ilgili kusura bakma esatoda belki olabilir...yada istersen istediğin melodi olayının topicini açarsan yeni o marka altında sana yardımcı olacaklardır eminim...

quote:

Orjinalden alıntı: hyundai99

Bişey değil maestro-34 kardeş. ben de senden birşey rica etsem. Orijinal telefon melodileri varmı bildiğin upload edebileceğin sony hariç telefonların olursa iyi olur. kısa mp3 ler varsa kaliteli beşeyler yani.
  • ben o sitede ericsson mix zilini bulamadım tam olarak nerde veya rapid-share yapabilir misiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

ben o sitede ericsson mix zilini bulamadım tam olarak nerde veya rapid-share yapabilir misiniz???

+1
    @maestro_34 dostum r-apid e atarsan çok makbule geçer.
  • quote:

ben o sitede ericsson mix zilini bulamadım tam olarak nerde veya rapid-share yapabilir misiniz???

2. siteye (ldmstıdio) girdikten sonra solda alttan ikinci sıradaki mp3 ringtones'a tıkla.. Açılan sayfada sol üst köşedeki search kısmına ericsson mix veya ericsson mixte yazıp enterla..

2. yol: 4. sayfada en altta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 12 Nisan 2006; 20:45:34 >
  • çok sağol planlamacı buldum

bu da rapid' i
    http://rapids-hare.de/files/17836456/Ericsson_mixte-51_KB.mp3.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

2. siteye (ldmstıdio) girdikten sonra solda alttan ikinci sıradaki mp3 ringtones'a tıkla.. Açılan sayfada sol üst köşedeki search kısmına ericsson mix veya ericsson mixte yazıp enterla..

2. yol: 4. sayfada en altta

teşekkürler indirdim bende

• arkadaşlar kusura bakmayın şimdi gördüm isteğinizi ama halletmişsiniz sevindim meğer baya isteyen varmış bu zili hala değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyundai99

arkadaşlar sorununuza çözüm aşağıdaki linke girince rigtones'ten mp3 veya midi'yi seçip original butonuna basasanız orada olabilir. çünkü orijinal sony melodileri var orada yoksa 2. linkte kesin var inceleyip bakın ben de indirmiştim.

http://gallery.mobile9.com/
    http://www.ldmstudio.com/tonuri/mp3-ringtones.php?page=5

Dostum siteler için çok sağol..Gerçekten çok güzel zil sesleri var.. Hepsini sıradan indirmeye başladım bile

• Anti-X indirdiğine sevindim sana borçlu hissediyordum kendimi, daha önce bir wap sitesinden indirip sildiğim bu melodiyi bende var sanıp umutlandırmıştım bende. Karışık karışık ötsün şimdi W800 ün.
  • quote:

arkadaşlar kusura bakmayın şimdi gördüm isteğinizi ama halletmişsiniz sevindim meğer baya isteyen varmış bu zili hala değil mi

Türkiye cep telefonunu bu melodiyle tanıdı diyebiliriz, isteyeni olmaz mı. Nerde bir tel çalsa karışık sesi gelirdi o zamanlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.