Şimdi Ara

Ericsson Telefon Yapacakmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony ericssonu satın aldı yeni cihazların hepsi dokunmatik ve akıllı telefon.. ve sony marka olarak çıkıyor..

Ericsson adını kullanarak cihaz çıkartırlarmı sizce..

Çıkartsalar alırmısınız

• Çıkarma hakkı kalmadıki..

Cıkarsa bile sony nin sagladıgı ekran, ses ve kamera kalitesini yakalayamazlar.
  • Ericsson çağın teknolojisini yakalayamadığı için 2000 'lerde batma noktasına geldi.Sony kurtardı onu.Şimdide ayrıldı ve tek başına bir telefon üretemez bence.Samsung - HTC 'de ortak etmez artık.Yani batar.
  • Ericsson isterse eğer en kalitelisini yapar. Ama artık böyle bir risk almaz.
    Ericsson sadece telefon üreten bir firma değil zaten, farklı alanlarda da aktifler.
    Ama ben yine söylüyorum, eğer isterse en kralını yapar.
    Ericsson mobil telefon çağının önder firmasıdır ötesi yok
  • bende sony akıllı telefon ericssonda birazdaha giriş seviyesi telefon üretecek diye düşünmüştüm

sanırım ericsson diye bişey yok artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Extrem

bende sony akıllı telefon ericssonda birazdaha giriş seviyesi telefon üretecek diye düşünmüştüm

sanırım ericsson diye bişey yok artık..

Cep telefonu bazında artık yok Ericsson.
    Ama Ericsson farklı model cihazlar üretiyor.
    Misal türk telekom gibi firmaların kazık fiyatlarından bıkan firmalar, iş yerlerinde ki santraller'e sim kart çalıştıran cihazlar takıyorlar.
    Bunu üreten firma da Ericsson. Sim kartı kullanarak şehir içi ve şehirler arası, paket dahilinde görüşme sağlayabiliyorsunuz.
    Bunu çoğu kişi bilmez. Bizim iş yerimiz bu işi de yapıyor oradan biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.