Şimdi Ara

ericsson r310s gerçek cep telefonu..SATILDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET GERÇEK cep TELEFONU BUDUR..HELE BU KADAR TEMİZİ OLUNCA (SIFIR AYARINDA MÜKEMMEL DURUMDA)...FULL ORJİNAL
    FİYATIN ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNUN FARKINDAYIM AMA telefonU GÖRÜRSENİZ VE ONUN NASIL BİR TELEFON OLDUĞUNU ÖĞRENİRSENİZ BELKİ BİRAZCIK HAK VERİRSİNİZ.
    DAĞCILAR..MACERAPERESTLER..OFFROADÇILAR...SPORTMEN ADAMLARIN TELEFONU SU GEÇİRMEZ..DARBEYE KARŞI G-SHOK KORUMA ..ÇOK UZUN PİL ÖMRÜ..YÜKSEK ÇEKİM GÜCÜ
    ORJİNAL ŞARZ CİHAZI İLE BİRLİKTE...4 GÜN PİLİ GİDİYOR VE DAKİKASINA KADAR KALAN ŞARZI GÖSTERİYOR.

--------------------FİYAT>400 YTL..(EMSALSİZ İN FİYATI).-------YER ÜSKÜDAR-----TEL:0216,3448299---05459424205--- SATILMIŞTIR...
    Özellikler >lütfen izleyin>http://www.youtube.com/watch?v=kG4OmgruYyU

Ericsson R310 maceraperestler için tasarlandı. Suya, şoka, toza dayanıklılığı en ağır saha şartlarında test edildi.
    Teknolojisi, Gore & Associates tarafından geliştirilen ePTFE kilit ve silikon lastik contalarla koruma altına alıdı.
    Dayanıklı magnezyum çerçevesi, sert plastik kaplamalarıyla daha da güçlendirildi.
    Böylece en zor koşullarda bile suya, toza, şoka dayanıklılığı arttırıldı ve ıslakken elden kayması önlendi.
    R310, cebinize sığan küçük bir telefon ve bir Ericsson telefonundan beklediğiniz tüm özelliklere sahip.
    Örneğin; Sesle arama, Titreşim özelliği ve Data/Faks iletişimi. R310'nun dört çekici renk seçeneği bulunuyor:
    Turuncu, Gece Mavisi, Su Yeşili ve Güneş Sarısı.
    Standart BST-12 pille çalışır.
    İlk üretim yılı: 2000

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacuner -- 18 Haziran 2008; 12:50:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum bir nevi kumar oynamışsın fiyat konusunda bence büyük bir pazarlık payı bıraktın bu fiyatta
  • Selamlar daha 2 hafta evvel moda da migrosun oralarda bir telefoncu dükkanında teknosadan alınma 5 adet tanesi 100 ytl den satılıyordu.Duruyorsa oradakileride almak lazım.Sıkı para ediyormuş.Hatta kutulu ürün olunca sanırım daha da eder.

Dostum o telefonları gözümle görmeseydim yorum falan yazmazdım inan bana.İnşallah 2.el kuralları dahilinde bilgilendirici bir yorum olmuştur.
    Kısmetli satışlar olsun.
  • O fiyat 400ytl değil de 200ytl olsa bile fiyat konusunda yüksek olabileceği hakkında yorumlar gelecektir.. Tabi dilediğiniz fiyatı verebilirsiniz, tam olarak ayrıntısını bilmediğim bir model fakat 2000 üretimli bir telefon'u 400ytl'den satabilmek için 400ytl eden özelliği neyse onu bence iyice bir açıklayın tekrardan..

Değilse bu satışınızı arkadaşların örneklediği şekilde çok zor görüyorum, yine de hayırlı satışlar..
  • benim merak ettigim konu 400 ytl verip o telefonu hangi cebe girecek girse bile üstten mutlaka cıkacaktır hem 400 ytl yani dimi büyük olsun biraz fiyat büyük o bakımdan
  • rahat ondakika kadar güldüm dostum..sağolasın çok mantıklı bir yaklaşım..ama fiyatta son yani
    quote:

Orjinalden alıntı: _PrO_

benim merak ettigim konu 400 ytl verip o telefonu hangi cebe girecek girse bile üstten mutlaka cıkacaktır hem 400 ytl yani dimi büyük olsun biraz fiyat büyük o bakımdan

• Buna 400 yetele veren arkadaş yanına bide amele alsın taşımak için ben alırım ama 1 yıllık amele yevmiyesini düşerim

Yada tekerleği varmıydı bu modelin rahat taşımak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @thunderace
    sayın karabatak kardeş..boşuna uğraşma dediğin fiyata veremem pm atıp durdun olmaz dedik 350 ye veremem 400 son

• sen yanlış okumuşsun kardeş 350 değil 35 vermiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderace

sen yanlış okumuşsun kardeş 350 değil 35 vermiştim

• Allah daha çok güldürsün
    @thunderrace..
    utanma deşifre ettik diye sallıyon dimi davutum

• 1800 Dual Bant'ı olmayan yani Avea gibi sim kartlarla çalışamayan bir makina. Ama makine çok temiz gerçekten! O yüzden en fazla 80-90 hadi en fazla 100 milyon verebilirim. Muhtemelen kabul etmezsin ama hani olurya, ben ne yapıcam bunu deyip "e hadi iyi tamam kabul" dersen özel mesaj atarsın..
  • dostum iyi incelemedin galiba telefon avea dahil tüm operatörlerle çalışmaktadır ..fiyat olarak inmeyi düşünmemekteyim..teşekkür..

• SATILMIŞTIR..teşekkürler..

• erıcsson r310s dağcı telefonu iyi kondüsyonda orj pili ve şarzıyla
    555 347 85 99
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.