Şimdi Ara

Ergonomik Mouse Önerisi Arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam zaten logitech ile microsoftu bu konuda kıyaslamak hata olur.

Hafta sonu ms klavye aldım , konusu da var açtım dün gece buraya. Ses yüzünden gittim iade ettim. Yazı yazmakta tam bir işkenceydi resmen. Çok sert tuş yapmışlar. Teşirde falan anlamıyor insan ama eve gelip yazı yazmaya başlayınca hele geceleri o sessizlikte iyice rahatsız ediyor. Logitech k360 aldım indirime girmişti şansıma. Hem programlanabilir tuşları fazla, hem de sessiz. Ve yazı yazması çok çok rahat. Acaba yazı yazması zor mudur dedim hep almaya çekinmiştim aralıklı tuş yapısından dolayı ama aksine çok daha rahatmış. :)

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam zaten logitech ile microsoftu bu konuda kıyaslamak hata olur.

Hafta sonu ms klavye aldım , konusu da var açtım dün gece buraya. Ses yüzünden gittim iade ettim. Yazı yazmakta tam bir işkenceydi resmen. Çok sert tuş yapmışlar. Teşirde falan anlamıyor insan ama eve gelip yazı yazmaya başlayınca hele geceleri o sessizlikte iyice rahatsız ediyor. Logitech k360 aldım indirime girmişti şansıma. Hem programlanabilir tuşları fazla, hem de sessiz. Ve yazı yazması çok çok rahat. Acaba yazı yazması zor mudur dedim hep almaya çekinmiştim aralıklı tuş yapısından dolayı ama aksine çok daha rahatmış. :)

Hocam logitechteki basış hissi çok güzel eğer çok ucuz ürününü almadıysanız.

Kolay kolay pişman edecek bir marka değil her ürünü kendi uzman markasından alın pişman olmayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.