Beko Basketbo Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital, Türk Telekom'a yenildi. Basketbolcuların hırs ve istekten uzak oyunları başantrenör Ergin Ataman'ı kızdırdı.
Ataman, maçın son dakikalarındaki iki molada, oyuncularını protesto etti. Yerinden kalkmayan Ataman, bacak bacak üstüne atarak oturdu. Deneyimli antrenör molalarda hiçbir oyuncusuyla konuşmayarak, tepkisini gözler önüne serdi.
Maç bitmesine rağmen Ataman'ın öfkesi dinmedi. Galatasaray Antrenörü, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan sert bir mesaj yayınları. Ataman, "Sporda mağlubiyetler olabilir ama bu akşamki gibi sorumsuz ve rezil basketbol için tüm Galatasaray taraftarlarından özür diliyorum. Cezalar ağır olacak" ifadesi ile oyuncularına gözdağı verdi.
Kaynek: ntvspor.net Foto kaynak: ligtv.com.tr
takima bi kursun mu doktursek. ulan kimin bedduasini aldik ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
takima bi kursun mu doktursek. ulan kimin bedduasini aldik ki
Kibir en çabuk cezalandırılan günahtır derler. Son aylarda 2013 model Tempra gibi dolaşanlardır bu cenubluğun sebebi.
aysal prim dağitiyor bize bişey yokmu diye kazan kaldırmışlar .
drogba pazarlığı ben yaparım diyip oyuncuları maça çıkmaya ikna etmiş.
Bugün öyle bir sövdüm ki hepsine...
quote:
Orijinalden alıntı: head
Sen niye sövdün arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
quote:
Orijinalden alıntı: head
Sen niye sövdün arkadaş
Gs 6 sayı öndeyken bütün parayı Gs kazanıra basmıştım
Kulüp olarak sıkıntılı bi dönemden geçiyoruz. Erkek Voleybol takımımızda rezalet durumda. Son 3 senedir herşey gayet güzel giderken bu sene bişeyler oldu. Umarım en kısa sürede toparlanırız. Süreç kötü bi şekilde ne kadar uzarsa toparlanma süremizde o kadar uzun oluyor çünkü...
head
kullanıcısına yanıt
Yazık olmuş. Keşke biraz araştırma yapsaydın yahu. Arroyo-Ergin Ataman kavgası, üstüste gelen mağlubiyetler ve sakatlıklar. Moraller 0.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme