Şimdi Ara

Ergen Kızlar Neden Böyle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PeopleCanFly

quote:

Orijinalden alıntı: Scarred

quote:

quote:

İmamhatipteyim ben. Kız ile konuşursan dayak atıyor müdür yardımcısı(kıza da, erkeğe de) aynı zamanda bir kız ile bir erkek çıkarsa ve yönetimden herhangi biri bunu görürse disiplin cezası alıyor. Okulunun kıymetini bil

Not: Cedide Abalıoğlu and ihl tamamı gerçektir bu berbat yerde. Allah imam hatipi düşmanımın başına vermesin.

Senin kıza gelince yutarınn mis gibi kız bulmuş düşünüyor bizim elimiz nasır tutuyor

Günaha girmemen için iyi bir ortam var sen daha şikayet ediyorsun.Allah bunun da hesabını sorar.

Tamam ama aşırıya kaçmak oldu böyle. Anasının yaşındaki hoca geçerken üffff şu hocaya bak diyen mi dersin, kızdan ümidi kesip erkekçi olanları mı dersin ohoooo

Kısacası ortam aşırı seviyesiz + aşırı dinci (dinden çıkartacak kadar dinci)

Hocam yöntem yanlış olabilir de sen de pek iyi niyetli gibi durmuyorsun.

Yönetim bozdu abi. Şu yasak bu yasak elini kaldırsan disiplin suçu. Sınıfta osuran olur. nasıl olsa hepimiz erkeğiz. Derste kafanı sıraya az yaklaştırırsın küt diye sırtına fena bir yumruk yersin(Temel dini bilgiler dersinde kafamı sola çevirdim[solda pencere var{dışarıda kız falan yok araba vardı bakıp geçiyordum}]) o yumruk sırtımı öyle bir acıtmıştı ki o okulda dinden çıkmayı bile düşündüm(çok şükür vazgeçtim.)

Geçenlerde(geçenlerde demiyelim her seferinde) karşıda bir kız görürsün. O sadece bir kız. Ben ve arkadaş dediğim kişiler imam hatipten önce bir kız olarak görürdük. Artık "DİŞİ" olarak görecek kadar abaza olduk

Bu okul öyle bir okul ki insanı iyi niyetinden falan çıkarır. İmam hatip göründüğü gibi bir yer değil. Puanı düşük. İpini koparan geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuzaki Hideki -- 24 Mayıs 2013; 20:42:52 >

• Anlamadığım şey, bu kızlar neden böyle ? Bunları böyle şeylere iten nedir ? Sınıfta hanım hanımcık gayet iyi muhabbeti olan kızlar da var. Onlarla takılıyorum ama şimdiki kızların %80 civarı anlattığım gibi, önceden böyle değilmiş.
  • domalıyorsa yapacağın şeyi biliyorsun dostum o taytı domaldığı anda yırt ve kobrayı hunharca üzerine sal
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İmamhatipteyim ben. Kız ile konuşursan dayak atıyor müdür yardımcısı(kıza da, erkeğe de) aynı zamanda bir kız ile bir erkek çıkarsa ve yönetimden herhangi biri bunu görürse disiplin cezası alıyor. Okulunun kıymetini bil

Not: Cedide Abalıoğlu and ihl tamamı gerçektir bu berbat yerde. Allah imam hatipi düşmanımın başına vermesin.

Senin kıza gelince yutarınn mis gibi kız bulmuş düşünüyor bizim elimiz nasır tutuyor

Günaha girmemen için iyi bir ortam var sen daha şikayet ediyorsun.Allah bunun da hesabını sorar.

Tamam ama aşırıya kaçmak oldu böyle. Anasının yaşındaki hoca geçerken üffff şu hocaya bak diyen mi dersin, kızdan ümidi kesip erkekçi olanları mı dersin ohoooo

Kısacası ortam aşırı seviyesiz + aşırı dinci (dinden çıkartacak kadar dinci)

Hocam yöntem yanlış olabilir de sen de pek iyi niyetli gibi durmuyorsun.

Yönetim bozdu abi. Şu yasak bu yasak elini kaldırsan disiplin suçu. Sınıfta osuran olur. nasıl olsa hepimiz erkeğiz. Derste kafanı sıraya az yaklaştırırsın küt diye sırtına fena bir yumruk yersin(Temel dini bilgiler dersinde kafamı sola çevirdim[solda pencere var{dışarıda kız falan yok araba vardı bakıp geçiyordum}]) o yumruk sırtımı öyle bir acıtmıştı ki o okulda dinden çıkmayı bile düşündüm(çok şükür vazgeçtim.)

Geçenlerde(geçenlerde demiyelim her seferinde) karşıda bir kız görürsün. O sadece bir kız. Ben ve arkadaş dediğim kişiler imam hatipten önce bir kız olarak görürdük. Artık "DİŞİ" olarak görecek kadar abaza olduk

Bu okul öyle bir okul ki insanı iyi niyetinden falan çıkarır. İmam hatip göründüğü gibi bir yer değil. Puanı düşük. İpini koparan geliyor

Yuh.Bu devirde öyle okul varmıymış ya.Baya ağır o zaman..

Ben de erkek lisesindeyim anlarım halinden.Çok dert etme böyle şeyleri.Dinden falan çıkayım da deme sakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o yaşlarda olur öyle de yani bizde geçtik o yaşlardan da bizim kızlar pek öyle değildi ya.
  • quote:

Çağ dışı uygulamalar hala resmi kurumlarda uygulanıyor. Sonra çocuklar daha çok sapıtıyorlar. Ben de daha önce benzer bir ortamdaydım. Erkekler birbirine halleniyorlardı. Erkekle kızı bu denli ayırırsan durum daha da vahimleşiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.