Şimdi Ara

▓Ereyon WorldPuan Kampanyası (1 - 30 Eylül)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek seferde yapılacak 500 TL - 999 TL arasındaki peşin ve taksitli alışverişlere 25 TL puan, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli alışverişlere 50 TL puan hediye edilecektir.

♦ Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılan müşteriler 1 - 30 Eylül 2017 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL - 999 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 25 TL'ye ek 25 TL ile toplam 50 TL puan, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise 50 TL'ye ek olarak 25 TL, toplam 75 TL puan hediye edilecektir.

♦ Yapı Kredi Cüzdan üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir.

Uygulama içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından Kampanyaya Katıl butonuna basılmalıdır.Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır.

♦ Her müşteri bir kez puan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak en fazla puan tutarı 75 TL’dir.

♦ Kampanya kapsamında kazanılan puan'lar 6 Ekim 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Puanları son kullanım tarihi 17 Ekim 2017’dir.

♦ Yapı Kredi Cüzdan kampanyasından kazanılan ek 25 TL puan 13 Ekim 2017 tarihinde yüklenecek olup, 25 Ekim 2017 tarihinde geri alınacaktır.

♦ İptal, İade Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

♦ Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte Albaraka,Anadolubank,Teb,Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

♦ Kuyum harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

♦ Compay ve Fastpay üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

• Bu siteye baktığımda nedense herşey pahalı geliyor. Ne aldınız arkadaşlar mesela burada uygun olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de siteye bakıyorum ne alınabilir diye ama birçok şey piyasadan 50-100 tl pahalı , puanın anlamı kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei P9 Lite Ereyon.com'da 1130₺+kargo , Ereyon n11 mağazasında ücretsiz kargo 1099₺, n11'de,GG'de diğer mağazalarda 995-1025₺ arası. Bonus kampanyasından yararlanmak için Ereyon'dan almak istedim, fiyatı en azından n11'deki mağaza fiyatına çekin dedim yapmadılar. Bir tane piyasa altı, piyasa dengi fiyatla satılan ürün yok Yalnızca geçen hafta Profilo derin dondurucular piyasa altıydı. Kampanyalar çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 31 Ağustos 2017; 20:48:29 >
  • kapatin su siteyi gitsin artik kim burdan alisveris yaparki anlamadim gitti

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    kendi malını kendi sitende daha uygun satacakken komisyon verilen siteden daha pahalı satılması...nasıl bir site mantıgı bu ya
  • Vakıfbank kartı BKM ile kullanıldığında geçerli olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bkm kullanılınca puan kazanılıyor mu.
    Öyle ise kargo bedavaya gelir.
  • Bugüne kadar çöp bile almadım bu siteden yani girdim baktım almak istedim ama yok alamadım.Çöpü bile pahalı ama yıllardır da var bu site.Hayret!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.