Bildirim
EREYON COM. DAN TELEFON ALAN VARMI?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
selamlar
yaklaşık 6 ay önce daha piyasada 8800 schirocco cıkmamıstı.Cok uygun bir fiyata almıştım..
Hemde adamlar öyle kolaylıklar yaptı inanamazsın.
ben dort tane kredi kartının puanlarıyla almak istedim.olmuyordu dort farklı hayalı urun yaratıp hepsi için ayrı ayrı puanları tahsıl edip ardındanda telefonu gonderdıler.Yerleri izmirde
ben ise istanbulda ama iki gunde telefon elimdeydı.Ve hala kullanıyorum.İçin rahat olsun.Saygılarımla... -
hiç paralel ithalat almadım hep kvk/genpa aldım seninde öyle yapmanı tavsiye ederim, 50-60 ytl için gerçekten değmez.
Ereyonu şiddetle tavsiye ederim -
işlerini iyi yaparlar -
d900 fiyatı 480 ytl civarı görünüyor. Parelel ithalat telefonlar sanırım garantisiz oluyorlar peki fatura kesiyorlarmı çünkü 400 ytl + KDV gibi bir ibare var orada o yüzden soruyorum.. -
fatura kesiyorlar.faturasız vermeleri imkansız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X