Şimdi Ara

Ereyon.com dan alışveriş yapan arkadaşlar bir bakabilirler mi acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ereyon.com sitesinden Rayban marka gözlük almayı düşünüyorum.Bugün bütün gün gözlükçüleri gezdim beğendiğim modeli en ucuz 390 liraya buldum.ereyon da ise 314 liraya 12 taksitli satılmaktadır.Acaba sahte olma ihtimali var mıdır ? Malum heryer rayban marka gözlüklerin çakması ile dolu.Fiyat dışarıdan bu kadar farklı olunca insanın aklına ''acaba sahtemidir'' sorusu geliyor.
    Bu siteden alışveriş yapan veya gözlük alan arkadaşlar varsa bu konu hakkında bilgilendirirlerse çok sevinirim.
    Teşekkürler...

• gözlük değil ama samsung bluetooth kulaklık aldım kredi kartı ile gecikme sorun falan yaşamadım

çakma olsa o kadar satmazlar alacaksan al için rahat olsun derim

ama netten gözlük alma ben aldım geldiğinde gördüğüm gibi beğenmedim git gözlükçüye tak tak içine sineni al
  • Ben digiturkumu, kullandığım telefonu falan ordan aldım. Güvenilir yani
  • Bende telefonumu oradan aldım. Alternatiflerine göre ucuz olması seni yanıltmasın. Güvenebilirsiniz
  • Bugün gözlükçüde alacağım gözlüğe karar verdim zaten , sadece beğendiğim modeli en ucuz fiyata nereden bulabilirim diye internette araştırma yapıyorum.
    Gezdiğim optikçilerden 80 lira daha aşağı buldum istediğim gözlüğüde bu yüzden alışveriş yapan arkadaşlara bir sorayım dedim.

Site anladığım kadar baya güvenilir, acaba gözlük alan arkadaş yokmu bu siteden ?
    Çünkü sitede Ray Banın tüm gözlükleri baya ucuz piyasa göre ucuz, alan vardır mutlaka :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 25 Haziran 2011; 23:04:37 >
  • Başka alışveriş yapan yokmu arkadaşlar ? :)
  • ereyon.com.tr nin yeri bize çok yakın. Ben de daha yeni keşfettim, oradan satış yapmıyorlar sanırım sadece ofis olarak kullanıyorlar. ( adından da anlaşılacağı gibi ereyon.com.tr ) Dışardan gördüğüm kadarı ile büyük ve lüks görünüyordu. Hani köprüaltı illegal bir yer değil. Ama hiç alışveriş yapmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gözlüğün linkini atar mısın merak ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.