Şimdi Ara

Ereyon bkm Express 300 e 30 tl indirim ilk 1000 kişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ereyondan 2 yıl önce bir laptop almıştım, sorunlu çıktı. iade etmek isteyince biz iade almıyoruz teknik servise gönderin dediler. teknik servisten ürünün sorunlu olduğuna dair rapor 1 aya yakın zamanda çıktı. ve ancak öyle iade karta iade edildi.

2 yıl içinde değişen bir şeyler oldu mu bilmem, o günden beri siteyi açmadım bile.
  • Alışveriş yapıcak olan arkadaşlar dikkatli olsun , özellikle cep telefonu alıcaklar ...
    Orijinal ambalajı acılmış belkide e-ticaret sitelerinden iade dönen cihazları gönderiyorlarr.Kutuyuda samsung türkiye komtrol bandı ile yenıden kapatıyorlar...Tabiki kendı matbaalarına yaptırdıkları bant ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

ereyondan 2 yıl önce bir laptop almıştım, sorunlu çıktı. iade etmek isteyince biz iade almıyoruz teknik servise gönderin dediler. teknik servisten ürünün sorunlu olduğuna dair rapor 1 aya yakın zamanda çıktı. ve ancak öyle iade karta iade edildi.

2 yıl içinde değişen bir şeyler oldu mu bilmem, o günden beri siteyi açmadım bile.

Aynisini banada yaptılar tablet almıştım

Tavsiye edilmez bu site pisman ederler adamı

• Bende telefon almıştım sıkıntılı çıktı iade almıyoruz servis diyecek kadar kalitesiz firma alışveriş yapmayın pişman olursunuz.

• Beş para etmez bir firma. Fiyatlarda yüksek zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.