Selam. Erenionlar ve tüm uniqueler +3te mi yanıyor yoksa hepsi için ayrı mı yanma seviyesi.
bütün unique ler + kaç olurlarsa olsunlar parlarlar.isterse +0 olsun.
unique'ler +1 de yanmaya başlıo galiba tabi hepsi deil
quote:
Orjinalden alıntı: volante
Yanlış, bazı unique itemler (Mesela Hell Breaker) +6 da yanar.
hell breaqer hariç nerdeyse hepsi +3 te yanar bildiğim kadarıyla
quote:
Orjinalden alıntı: AreaOfEffect
quote:
Orjinalden alıntı: volante
Yanlış, bazı unique itemler (Mesela Hell Breaker) +6 da yanar.
vayy bak bunu bilmiyodum yanlış bilgi vermişler banada.
ZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZZZzzz
hor hor ,ZZZZzzz
normal unique silahlar her zaman parlar fakat forgotten temple kutularından çıkan unique ler (dark vane,smite hammer,hanguk sword,hell breaker,enion bow,wreath of erenion,glacier erenion,lighting erenion,rons staff) +6 da parlamaya başlar.
Peki o zaman ben erenionumu basmak için +6 yapacam. Büyük ihtimalle yanacak öyle mi?
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
normal unique silahlar her zaman parlar fakat forgotten temple kutularından çıkan unique ler (dark vane,smite hammer,hanguk sword,hell breaker,enion bow,wreath of erenion,glacier erenion,lighting erenion,rons staff) +6 da parlamaya başlar.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: _atr_
hor hor ,ZZZZzzz
ne yuapmaya çalışıyorsun bebe olduğunu göstermeyemi?
quote:
Orjinalden alıntı: numand
quote:
Orjinalden alıntı: _atr_
hor hor ,ZZZZzzz
ne yuapmaya çalışıyorsun bebe olduğunu göstermeyemi?
İsterse bebek olsun,hiç bir insanın hiç bir insana hakaret etmeye hakkı yoktur..(Dalga geçmek dahil..)
uniqeler normalde +0 da yanar ama bazı uniqeler +6 da yanmaya başlıyo bunuda açıklayım eskiden ft vardı ft kutusundan düşen uniqe itemler +6 yanıyo herkesi aydınlattım herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: z4ny
uniqeler normalde +0 da yanar ama bazı uniqeler +6 da yanmaya başlıyo bunuda açıklayım eskiden ft vardı ft kutusundan düşen uniqe itemler +6 yanıyo herkesi aydınlattım herhalde
afferın cok aydınlandım nurlandım hatta doydum bılgıye artık 1 yıl bısı ogrenmem
sadce warior silhalar +0 dayken yanı bide bazı pires silahları skull hammer gibi.... hiç bi unıq item +3 oldugunda yanmaz ya +0 da yanar ya da +6 yanar arasında yanmaz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme