Nasıl alışveriş yapacağız anlamadım ben. Sepete eklediğim ürünler silinmiş, başkasının ürünleri var. Bu sistemde nasıl ilerleyeceğiz hocam:) |
Eren Holding Sanal Çadır sanalcadir.com açılıyor (31. sayfa)
-
-
Sifre degismis hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve evet yine biri şifreyi değiştirmiş.
-
buradan yazamadığım karakterde biri şifreyi değiştiriyor, bende düzeltiyorum. şifre değişmişse kısa sürede normale döner merak etmeyin.
-
vip şifre alabilir miyim
-
Evet son yarım saatte biri sürekli şifreyi değiştiriyordu. Dün gece bir mont az önce de yoğun uğraşlar sonucunda bir ayakkabı aldım. Geçen sene de hasabınızdan alışveriş yapmıştım. Çook çok teşekkür ederim
-
Fiyatlar nasıl? Şifre alabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nautica 2 al 1 öde olmuyor bilgisi olan var mı?
Vip alabilir miyim , Tşk.
-
Hocam şu an sepeti yapan sensen eğer, eklediğin tüm ürünler 2al 1 öde kapsamında değil o yüzden. Senin alışverişi bitirmeni bekliyorum ben de biraz acele edersek sevinirim:)
-
Sepeti boşaltıyorum hocam sağolun ama 2 al 1 öde diyor eklediğim ürünler
lacivert trikolar o kapsamda değil hocam bir kontrol et istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinoooo -- 18 Ekim 2023; 11:33:54 > -
Vip şifre rica etsem
-
vip şifre rica edebilir miyim ?
-
Zor da olsa 3 adet alışverişi tamamladım hocam umarım sağ salim elime ulaşır. Çok teşekkür ederim
-
pahalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XantiX -- 20 Ekim 2023; 0:4:43 > -
mesajı siliniz.. buradan yayınlamak yasak.
-
şifreyi konudan silene kadar değiştirdim. konunun içinden silinirse tekrar eski haline alırım.
-
vip şifre rica edebilir miyim ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X