Şimdi Ara

Erdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu 'Kürt-Türk Nüfusu 2030'da Eşitlenecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
15.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aga bende kürdüm de kürtlerin çoğalmasını istemiyorum ırkçılık olarak anlamayın hem aile terbiyesi çoz az hemde aileler cahil yani şırnakta yetişen bir aile ege bölgesinde nasıl yaşabilir ki ? Mahfeder orayı o yüzden çocuk yapmayı söylemek yerine kültürlü ,ahlaklı olmasını istemesi daha iyi olur kültürlü ve ahlakı çok iyi olduktan sonra üresinler istediği kadar kültürlü ve ahlaklı olduğu için nüfusun artışı ülkeye artı olur ama kültürsüz ve ahlaksız olursa ülkenin içine ederler



    Sonuç olarak ;

    1-ortaduğu ve irandan gelen mülteciler geri postalanıcak

    2- 3 çocuk yapın demekten vazgeçilecek , nufüs artış hızı düşmeli.

    3-insalara kültürlü ahlaklı erdemli bir insan olmanın ne kadar güzel süper bir şey olduğu empoze edilmeli...



    İyi kötü yanları olabilir kalp kırdıysam özür dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TÖVBE DEYİN LAN

    Erdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da EşitlenecekErdoğan'ın Kürt Nüfusu Korkusu "Kürt-Türk Nüfusu 2030'da Eşitlenecek

    Sondaki apo iti favorimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 19 Nisan 2017; 18:0:30 >




  • Kürt nufusu 11 milyon türk nufusu 60 70 milyon nasıl esitleniyormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt
    ABD'de Çinlisi, İtalyanı, Afrikalısı, İspanyolu Amerikalıyım diyor. TR'de ise sünnilik bir yerden, ırkçılık başka bir yerden pompalanıyor.

    Amerikada yaşayan arkadaşım Amerikalıyım demiyor. Amerikan vatandaşıyım diyor. Sen gidip orada yaşasan Amerikalıyım der misin ?

    Son söylediğim cümleye katılıyorum. Yabancı güçlerin ayrıştırmalarına alet olmamalıyız. Bu ülke hepimizin sahip çıkmalıyız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lori2

    ABD'de Çinlisi, İtalyanı, Afrikalısı, İspanyolu Amerikalıyım diyor. TR'de ise sünnilik bir yerden, ırkçılık başka bir yerden pompalanıyor.

    Amerikada yaşayan arkadaşım Amerikalıyım demiyor. Amerikan vatandaşıyım diyor. Sen gidip orada yaşasan Amerikalıyım der misin ?

    Son söylediğim cümleye katılıyorum. Yabancı güçlerin ayrıştırmalarına alet olmamalıyız. Bu ülke hepimizin sahip çıkmalıyız.

    Tekrar ediyorum amerika ulus devlet değildir ama Türkiye ulus devletdir Türkler kurmuştur Türklerindir ulus devleterde o dediğin geçerli değil ulan ingiltere bile avrupalılar geliyor yerleşiyor diye ab den çıktı ülkesindeki yabancılara da ağır yaptırımlar getirdi defolun gidin diyor siz hala kardeşlik masalı kendi milletini düşünmeyenlerin sonu ortadadır tarihe bak mesela osmanlı Türkleri umursadı mı hep arapları düşündüler noldu sonunu araplar getirdi isyan çıkardılar yıkıldı Türkler bu ülkenin bel kemiğidir eğer onlar ülkeden soğursa ırakdan farkınız kalmaz.




  • Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt
  • Körfez savaşından kaçıp Türkiye'ye sığınan(1.5 milyon!) mültecilerle çoğal(tıl)dı kürt nüfusu! 91'de kendilerine vatandaşlık verilmişti. Şu anda aynı stratejiyle nüfusları daha da artırılmak isteniyor. Bu göçten önce Doğu ve Güneydoğu da Türk ve diğer unsur eşitti zaten. Şu an bakmayın böyle sayılarının yüksek gösterilmek istenmesine, sorun gösterilmelerine. O zaman kabul edilen ve şu an vatandaşlık verilmek istenen unsurların hepsini Kuzey Irak'a postalamak yerine, bizim başımıza dolamaya çalışıyorlar. Bilinçli olarak yapılıyor maalesef!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rte mi türkleri düşünecek.. Suriyeli aldı onları üretip salacak meydana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan 100 yıl sonra türkler azınlık olacak zaten.Ülke kürt-suriyeli kaynıyor.

    Özal kürtleri aldı,rte suriyelileri aldı.Her biri ayrı zarar türklüğe.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Zararını açıklayabilir misiniz ? Türk oğlu Türk'üm zamanında ailem Rize'ye göç etmiş. Adımızda Rizeli'ye çıktı. İyiki de çıkmış.

    Ve ülkeyi yabancı doldurmaktan hoşlanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeaHawk009

    Zararını açıklayabilir misiniz ? Türk oğlu Türk'üm zamanında ailem Rize'ye göç etmiş. Adımızda Rizeli'ye çıktı. İyiki de çıkmış.

    Ve ülkeyi yabancı doldurmaktan hoşlanmıyorum.

    her alan zarar veriyor bu durum.Yarın seçim olsa bu adamlar türkiye'nin geleceğinde büyük önem arz ediyor.Sonra suriyelilere harcanan paraları söylemiyorum bile.Sonra içimizde ki pkk'yı söylemiyorum bile.Her taraf pkk sempatizanı dolu.Ülke iç karışıklığa müsait bir hale geliyor.Bugün kürtler mecliste de var dağda var .Bundan 10-15 sene sonra suriyeliler milyonlarca sayıya ulaşacaklar.Onlarda meclise girer + bide onların da içinden pkk tarzı dağa çıkan teröristler olmayacağının garantisi var mı?Ve yabancı ülkelere karşı koz haline geliyorlar.Yıllardır pkk'yı kürtleri besleyen kim sanıyorsun ülkede?

    Kısacası bu çok milletçilik çok değil bir kaç sene sonra türkiye'nin başına güzel patlayacak valla.Bugün istanbul'da sokağa çıktığımda bir tane türk görüyorsam 5 tane suriyeli,arap vs . görüyorum.Farkında olmadan içimizde ki türkçülük her geçen gün azalıyor.

    Kısacası hepsi ZARAR .




  • bir güneydoğulu kürt elini sallaya sallaya istanbulda izmirde ankarada kayseride gezebiliyor ama bir istanbullu izmirli ankaralı kayserili'nin doğuya&güneydoğuya gitmeye totosu yemiyor.

    bu durum normalleşene kadar bu kürtlerin sularına doğum kontrol habı vs atılmalı. bu ülkenin bütün toprakları benim ama sivastan öteye geçmeye totom yemiyor arkadaş.

    dediğim gibi doğudaki batıya gelmekte sıkıntı yaşamıyor ama batıdaki doğuya gidemiyorsa orada bir sıkıntı vardır arkadaşım, kimse burada gelip o ırkı savunmasın, oradaki nüfus çoğunluğu belli, oradaki insanların tavırları belli, göç ettikleri yerlerdeki yaşam tarzları belli.

    çok iyi kürtler de var yok değil, eğitimlisi, vatanına bağımlısı da var ama ben diyarbakıra gidemedikten sonra hiçbir anlamı yok.
  • kendisini sevmem ama adam boşuna en az 3 çocuk yapın demiyor
  • neden uzulsunkı adam. Zaten kurt kökenlı kısılerın sahip oldugu fırmaalrı mılyarder yaptı.. Bkz örnegın 3. kopru İbrahim Çeçen IC
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver

    En güzel yorum. Oyunlara gelmeyelim. Ülkeye sahip çıkalım. Hele hele etrafımızda bu kadar yılan Varken. Hepside bizim düşmemizi bekliyor.

    Gene büyük oyunu bozuyoruz diyorsun yani

    Not : Adamlar Örgüt kurup ortadoğuyu yıktılar




  • Mesele burada Kürtlerin artması değil. Kürt Devleti kurma politikası yürüten dış mihrakların eline büyük koz geçecek olması. Adamlar bu halde 59 Milletvekili çıkarıyor. 2030 da 100 e yaklaşır. 2050 Türkiye diye bir yer kalmaz.
  • kürtler başımıza bela olmasın ya
  • eşitlensin akp'li seçmenle mutlu mesut hayat geçirirler rte cumhuriyetinde
  • BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    Diyarbakıra gidemiyorsan senin sorunun. Diyarbakır'da türk olduğu için dövüleni öldürüleni görmedim. Pkk dan bahsediyorsan genelde asker ve polisi hedef alır. Tabi arada sivillerde gidiyor. Bunun türlü kürdü lazı yok. Aynı şekilde mardin, urfa Siirt Vs hepsine de rahat gidilir. Hepsi vatan toprağıdır. Erdoğanin çok güzel bir sözü var bunlar Sivasin ötesine gitmezler diyorlardi. Bunu muhalefet için söylerdi. Bugün Hdp li milletvekili yada bir Kürt ülkenin en batı tarafı tekirdağ edirne çanakkaleye gidebiliyorsa, kılıçdaroğlu, devlet bahçeli de şırnak hakkari mardin vana gitmeli. Ha korkuyorlarsa o ayrı mesele. Ama bence korkulacak birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürt nüfusundan korksa Şivan perverle, barzani ile meydanlarda otobüs tepelerinde şarkı türkü söylemez el ele dolaşmazdı. Açılım diye ülkeyi batağa sürüklemezdi.

    Korkusu çok başka.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.