Şimdi Ara

erdogan gitsede akp den kurtulamayiz malesef (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erdoğan gidaince akp'nin adı bile anılmayacak... ama maalesef bu ülke cemaat türevlerinden hiçbir zaman kurtulamayacak..
  • Komplo teorilerine şimdiya kadar inamadım ama, bu fikrim ömür boyu sürmeyecek. buda benim komplo teorim :batı bizi akp ye mahkum etti ,akp liler bilerek yada bilmeyerek ,ülkeyi ilk 4,5 yıl iyi yönettiler ,şiştikçe şiştiler. şu an boğazımıza kadar akp bağımlısıyız şu sıralar aslında sırat köprüsünden geçiyoruz desek yeridir. askeri ve ekonomik patlamaya ramak kaldı, bir boşluk olmak üzere. akp nin alternatifide yok .dedim ya sanki bilerek yapılıyor erdoğan ın bazı konuşmaları inada inat gibi. itiraflarda var tabi. kasıtlı olarak kendi bindiği dalı kesiyor gibi.
    en son dolar muhabbeti ; "dolarları bozdurun" deniyor. bozdurup ne yapacan? gidecen ithalat yapcan dolarla. niye, ithal ettiğin ülke, senden dolar istiyor ,yani aslında ihtiyacımız olan ürünleri alabilmemeiz için dolar bulmamız lazım. mesela en mühimi petrol...diyeceğim ben lise mezunu biriyim dolar bozmakla hiç bi şey yapamazsın...bunu göremeyen insanlar daha çook oy verirler akp ye..onun kutulamayız.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.