Şimdi Ara

erdogan gitsede akp den kurtulamayiz malesef (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haber kaynagina dikkat.akhaber :)))

Treth, bi sen vardin para almadan savunuyor sandigim ama sende sasirttin beni.

erdogan gitsede akp den kurtulamayiz malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

Akil insan misin.dogruyu soyle

Evinde kahve klavye keyif yaparken bir yandan "Ne diyor lan bunlar" moduna girip foruma cevap yazan biriyim.
  • quote:

Haber kaynagina dikkat.akhaber :)))

Treth, bi sen vardin para almadan savunuyor sandigim ama sende sasirttin beni.

erdogan gitsede akp den kurtulamayiz malesef

Sitelerine bakmadan rast gele aldım resimleri.

Yani şimdi sana göre bu "iyi salladık" olayı hiç yaşanmadı öyle mi ?

• fetö'nun en güçlendiği dönem akp iktidarıdır. bunu da sağlayan adam kayırmalara,kul haklarına göz yuman ''DİNCİ PARTİ'' olan akp'dir. çıkarları çatıştığı an fetö,akp'nin ve erdoğan'ın pisliklerini ortaya döktü,aralarında çatışma çıktı. bir de ayrıştırma gibi bir kelime kullanmışsın treth,ayrıştırmanın en büyüğünü sen,senin zihniyetin ve sizin gibilerin desteklediği akp yapıyor. bugün eğer bir iç savaş çıkarsa türk kürt değil,muhafazakar ve laik savaşı çıkar. erdoğan'ın yaptığı açıklamalar,aldığı veya almadığı kararlar,akp'nin tbmm'den geçirdiği veya geçirmediği yasa önerileri sayesinde iki tarafta birbirinden ölesiye nefret ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Yasanmista olabilir. Chp de duzeltilmesj gereken okadar cok nokta varki.buda onlardan biri olabilir.

Diyorum, tek seslilik ve diktanin oldugu fikri savunanlar bunu anlamaz. Zannederlerki dogru 1 tanedir...

• quote:

Yasanmista olabilir. Chp de duzeltilmesj gereken okadar cok nokta varki.buda onlardan biri olabilir.

Diyorum, tek seslilik ve diktanin oldugu fikri savunanlar bunu anlamaz. Zannederlerki dogru 1 tanedir...

• Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Teroristlere kapilari acip suriyeye gonderen basmuhtarinida arlarina alirsan tabiki yapabilirsin.

Birine adalet timsali digerine koyun olmayin yeter

Edit: kartal mitingi ne la? Kim ne demi orada... akp li olayan herkes vatan haini size gore ama en azindan detay verseydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacemonkey -- 4 Aralık 2016; 11:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

Chp akp nin bir adim gerisinden geliyor. Chp ye soyledigin laflarin altina akp ile ilgili savunmalarini yazsana ortam senlensin biraz

Edit: Allah askina google a "chp hdp" yazin. Tamami aktroll haberi. Birde "akp hdp" yazin. Ne mal olduklarini anlarsiniz zaten.. :)))
    Treth tesekkurler senin sayende bu farkindaligi kazandim...

Sadece Kartal mitinginde attığınız "Teslim olmayacağız" sloganı bile tamamen devlete baş kaldırmadır. Şu sular bir durulsun. Sıra bu sloganı atanlara da gelecek...

Chp de kayyum gorecek mi

Kartal zaten bunlarin en iyi ittifak yaptigi yerlerden biri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 4 Aralık 2016; 11:18:35 >

• chp'nin içindeki bir kaç kürtçü milletvekilini savunan yok burada. ama siz ağzınızla,erdoğan ve akp fetö'yü güçlendirdi,yardım etti diyemiyorsunuz. ama kendisi diyor:
    http://www.medyagundem.com/cemaat-ne-istedi-de-geri-cevirdik/
    geçtiğimiz haftalarda da aynı açıklamayı yapmıştı.

chp'nin içinde ki gerçek vatanseverler,şafak pavey,sezgin tanrıkulu gibi milletvekillerinden nefret ediyorlar zaten ona şüpheniz olmasın. fakat siz erdoğan'ın fetö'ya yardım ettiğini itiraf bile edemiyorsunuz,kendisi ettiği halde. bugün erdoğan,fetö ile aramızı batı karıştırdı dese,tekrar hoca efendimiz büyüktür demeye başlarsınız eminim.

Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 4 Aralık 2016; 11:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

chp'nin içindeki bir kaç kürtçü milletvekilini savunan yok burada. ama siz ağzınızla,erdoğan ve akp fetö'yü güçlendirdi,yardım etti diyemiyorsunuz. ama kendisi diyor:
    http://www.medyagundem.com/cemaat-ne-istedi-de-geri-cevirdik/
    geçtiğimiz haftalarda da aynı açıklamayı yapmıştı.

chp'nin içinde ki gerçek vatanseverler,şafak pavey,sezgin tanrıkulu gibi milletvekillerinden nefret ediyorlar zaten ona şüpheniz olmasın. fakat siz erdoğan'ın fetö'ya yardım ettiğini itiraf bile edemiyorsunuz,kendisi ettiği halde. bugün erdoğan,fetö ile aramızı batı karıştırdı dese,tekrar hoca efendimiz büyüktür demeye başlarsınız eminim.

Arkadaşım anlamıyorsun ben burada partilerden bahsetmiyorum.

Parti içinde ne olduğu gerçekten beni ilgilendirmiyor. Burada benim bahsettiğim şey sizsiniz. Siz AKP ve seçmenlerine duyduğunuz nefretten dolayı bunları kabullenip destekliyorsunuz.

Bana söyledikleriniz için ben mantıklı açıklama getirebilirim çünkü yapılan her şeyin altında açık bir amaç var. Amacın varlığı herkes tarafından açık ve net bilindiği için itiraz edilmesi gibi bir durumda olamaz. İtiraza karşılık o zaman sen bu savını destekle deriz ki kendi tahminleriniz tahmin olduğu için destekleyemezsiniz.

Bak örnek vereyim.

AKP Peşmergeye sınırı açtı onların Ayn El Arab'a geçmesine izin verdi. Muhalefetin sıkıştıkça AKP ye PKK ile iş birliği konusunda söylendikleri olaylardan birisi. Size göre burada AKP PKK ile iş birliği yaptı.

Bana göre tamamen farklı. Sen bu olayda AKP PKK ile iş birliği yaptın diyorsun ama.. Senin ülken Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi ile ticaret yapıyor. Bölge yeniden yapılanmakta olan bir bölge olduğu için paranın döndüğü bir yer halkından bir çok kişinin o bölgede ticarethanesi var. Firmalarının çoğunun yatırımı var o bölgede firmalrın %50 den fazlası Türklere ait. Gıda Otelcilik Nakliyat İnşaat sektörleri neredeyse tamamen senin ülkenin firmalarında. Aralarında bir sürü antlaşma var petrol alış verişi yapıyorsunuz ileride hayta geçecek bir petrol hattı anlaşmanız var.

Bu özerk bölge senden Ayn El Arab için yardım istedi. Sen askerini göndermek yerine onların geçmesine izin verdin. Hem dünya genelinin orada insanlar ölüyor Türkiye izliyor bık bık bık konuşmalarını ağzına tıkadın. Hem bir çok anlaşmanın olduğu bir devlet ile topu topu 5 saat sürecek bir geçiş için anlaşmalarını bozmadın.

Hangi açıdan bakarsan bak bana göre verilebilecek en mantıklı karar verilmiş orada.

Buna itiraz edecek adamın bana ülkeni daha karlı çıkaracak bir sonuçla gelmesi lazim. Kuru Kuru geçmesine izin verdiler PKK ile anlaştılar diyen adamı ben dinlemiyorum bile.

Bu basit bir örnekti. Zaten çözüm sürecine değinmeyeceğim bile başarısızlıkla sonuçlanmış olabilir ama sonuçta bunun yapılma amacı ortada.. AKP ile PKK Türkiyeyi bitirmek için bir araya gelmiş değiller. Onu yapanın kim olduğu biliniyor.

• 2 mesaj once soyledim. Treth cevap vermez. Taca atar konuyu baska yere ceker. En sonundada uzun uzun destan yazar ne oldugunu anlamazsn. Ugrasma oyuzden

• Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Istanbul belediye baskaninin damadinida bi anlatsana. Ona ne yapilmasu lazim sayin uye

Yalan?

Lutfen cevap kisa olsn :)))

Osloyu anlat bana Treth dinliyorum. Neden Akp pkk ile pazarlik yapti bana bunu anlat. Iki kare resimle pkkli ilan ediyorsan da haburdaki goruntuleri acikla bana. Bunu da neden yapacaksin biliyor musun? Akpli oldugun icin.

Pkkyla pazarlik yaparlar, savcilari valileri pkknin emrine verirler, hendek kurulmasina, mahkeme yapilmasina izin verirler, sinirdan gecmelerine izin verirler. Kahraman olurlar. Ne guzel hayat ya hu. Ne yapsan kabul goruyor.

Ulkeyi darbeye suruklerler. Bu darbeyi chp mi yapti? Ne alakasi var? Sizin hocaefendiniz yapti. Bizler feto derken bu adama vatan haini, dinsiz diyordunuz. Hala utanmadan vatansever oldugunuzu nasil soylersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 4 Aralık 2016; 11:51:31 >
  • dostum sen ne zırvalıyorsun? ben fetö diyorum sen pkk,ayn el arab diyorsun. konuyu saptırmadan,düzgün bir şekilde sorularıma cevap ver,erdoğan fetö'yu destekledi,eleştirebildin mi? 14 senedir ekonomi günden güne dibe battı,eleştirebildin mi? pkk güçlendi,çözüm süreci sayesinde,eleştirebildin mi? bunlara cevabın hayır ise,ve hala destekliyorsan erdoğan'ı,hakaret edildiği zaman konuşmayacaksın. göz göre göre ülkenin çökmesini sağlıyorsunuz sen ve %50.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier17 -- 4 Aralık 2016; 11:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aswattha

Osloyu anlat bana Treth dinliyorum. Neden Akp pkk ile pazarlik yapti bana bunu anlat. Iki kare resimle pkkli ilan ediyorsan da haburdaki goruntuleri acikla bana. Bunu da neden yapacaksin biliyor musun? Akpli oldugun icin.

Pkkyla pazarlik yaparlar, savcilari valileri pkknin emrine verirler, hendek kurulmasina, mahkeme yapilmasina izin verirler, sinirdan gecmelerine izin verirler. Kahraman olurlar. Ne guzel hayat ya hu. Ne yapsan kabul goruyor.

Ulkeyi darbeye suruklerler. Bu darbeyi chp mi yapti? Ne alakasi var? Sizin hocaefendiniz yapti. Bizler feto derken bu adama vatan haini, dinsiz diyordunuz. Hala utanmadan vatansever oldugunuzu nasil soylersiniz?

Oslo yu sen anlat çok biliyormuş gibi görünüyorsun ne sallayacaksın merak ediyorum. Ben neden anlatayım varsa bir anlaşma yapanlara sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 4 Aralık 2016; 11:53:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Oslo yu sen anlat çok biliyormuş gibi görünüyorsun ne sallayacaksın merak ediyorum. Ben neden anlatayım varsa bir anlaşma yapanlara sor.

Iki fotografla terorist ilan eden adamsin. Bu cevabi senin o buyuk oyunu goren elf gozlerine yakistiramadim. Herhalde oslodaki buyuk oyunu da gormussundur diye sormustum. Hayret.

Yapanlara soruyorum zaten Akpli degil misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 4 Aralık 2016; 11:56:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Iki fotografla terorist ilan eden adamsin. Bu cevabi senin o buyuk oyunu goren elf gozlerine yakistiramadim. Herhalde oslodaki buyuk oyunu da gormussundur diye sormustum. Hayret.

Yapanlara soruyorum zaten Akpli degil misin?

Habur sınır kapısı dediğin şu terörist affı ile alakalı olay sanırım. Tabi zaten ilk kez AKP teröristlerin silah bırakması için af çıkardı değil mi ?

Mesela şu hiç olmadı size göre.

cumhurbaşkanımız ahmet necdet sezer in af listesindeki isimler şunlardır.
    bekir sitki keçeci : thkp-c örgütü mensubu ege bölge sorumlusu polis öldürme eyleminde bizzat bulunan kişi
    mustafa demirer : thkp-c örgütü mensubu 5 polis katili
    murşit aslan : pkk örgütü mensubu üst düzey sorumlu aftan sonra eylem hazirliğinda iken yakalandi
    orhan gül : tkp/ml-tikko örgütü mensubu tunceli mazgirt bölge sorumlusu affedildikten sonra eylemlerine devam etti. tunceli malazgirt'te jandarma ile girdiği çatişmada öldürüldü
    okan ünsal : tkp/ml örgütü mensubu ankara il sorumlusu affedildikten sonra emniyet güçlerimizle çatişmaya girmiş kendisi ve karisi öldürülmüş
    berna saygili-ünsal : tkp/ml örgütü mensubu affedildikten sonra emniyet güçlerimizle çatişmaya girmiş kendisi ve kocasi öldürülmüş
    önder mercan : tkp(ml)tmlgb örgütü mensubu ankara il sorumlusu
    mehmet güvel : tkp örgütü mensubu aftan sonra eylemde yakalandi
    ayhan toprak : tkp/ml örgütü mensubu üst düzey sorumlu
    ismet sinağ : dhkp/c örgütü mensubu
    erdoğan toprak : thkp-c örgütü mensubu üst düzey sorumlu
    gamze bayram : dhkp/c örgütü mensubu şişli dlmk sorumlusu sabanci cinayetinde adi geçmiş
    enis aras : dhkp/c örgütü mensubu aftan 5 ay sonra eylemde yakalandi
    hüseyin kiran : tdkp örgütü mensubu çeşitli bombalama ve adam öldürme eylemlerine katilmiş
    cem şahin : dhkp/c örgütü mensubu
    fatma sibel sarisoy : dhkp/c örgütü mensubu
    mehmet acettin : thkp-c örgütü mensubu
    ali konuk : sol örgütü mensubu
    semiray yilmaz : mlkp örgütü mensubu
    tuğrul caner kilinç : dhkp/c örgütü mensubu
    nil pinar arin : tkp/ml örgütü mensubu
    nazif töre : tkp/ml-tikko örgütü mensubu cezaevinden firar ederek yunanistan'a kaçarken tekrar yakalanmiş
    edibe tozlu : dhkp/c örgütü mensubu
    hasan çepe : tikb örgütü mensubu
    murat acar : dhkp/c örgütü mensubu sabanci cinayetinde adi geçmiş
    melahat akay : dhkp/c örgütü mensubu
    hüseyin polat : pkk örgütü mensubu
    osman ali çöpel : tikb örgütü mensubu
    ahmet özdemir : dhkp/c örgütü mensubu
    haydar özbilgin : mlkp örgütü mensubu
    mehmet şahin : dhkp/c örgütü mensubu
    nihat sönmez : dhkp/c örgütü mensubu üst düzey sorumlu
    mesut sevimli : dhkp/c örgütü mensubu
    nihal saklayici : dhkp/c örgütü mensubu
    nuray toprak : dhkp/c örgütü mensubu
    sadik yilmaz : mlkp örgütü mensubu
    ibrahim tekin : pkk örgütü mensubu
    resul ayaz : tkip(ekim) örgütü mensubu örgüt üst düzey elemanlariyla sik sik görüşmektedir
    eray karapinar : dhkp/c örgütü mensubu
    erol altiokka : tikb örgütü mensubu
    mustafa kilinç : dhkp/c örgütü mensubu
    mehmet seviş : dhkp/c örgütü mensubu örgüte yardim ve yataklik yapmakta
    kenan camekan : tikb örgütü mensubu gençlik organizatörlerinden
    ertuğrul kaya : dev-sol örgütü mensubu
    oğuzhan durmuş : dev-sol örgütü mensubu
    hülya günay : tikb örgütü mensubu
    atilla selçuk : dhkp/c örgütü mensubu
    tülin dağ : dhkp/c örgütü mensubu
    esmahan ekinci : tikb örgütü mensubu
    muharrem kurşun : tkip(ekim) örgütü mensubu
    murat kirsay : dhkp/c örgütü mensubu
    tuncer dilaveroğlu : tykkö örgütü mensubu
    hasan aydoğan : dhkp/c örgütü mensubu
    ömer ünal : tikb örgütü mensubu
    bülent öner : dhkp/c örgütü mensubu
    yunus özgür : tikb örgütü mensubu
    ergazi yurtoğlu : dhkp/c örgütü mensubu
    yüksel mizrak : tikb örgütü mensubu
    yücel uğur : tkp/ml örgütü mensubu
    yalçin abatay : dev-sol örgütü mensubu
    abbas alkan : pkk örgütü mensubu
    ibrahim ayhan özgül : dhkp/c örgütü mensubu defalarca jandarma karakoluna ve emniyet müdürlüğüne saldirida bulunmuş, saldiri planlamiş
    mustafa genç : silah kaçakçisi
    agop iplikci : silah kaçakçisi
    ali cefat uğraş : dev-sol örgütü mensubu örgüt sorumlularindan
    erdal arikan : dev-sol örgütü mensubu bombalama ve kundaklama olaylarina katilmiş
    şaduman kabaci : ekim örgütü mensubu
    özlem ilhan : mlkp örgütü mensubu
    namik kemal bektaş : mlkp örgütü mensubu
    hakki şeker : dhkp/c örgütü mensubu bombalama ve kundaklama olaylarina katilmiş
    suat karabulut : dev-sol örgütü mensubu
    yilmaz babatümgöz : mlkp örgütü mensubu
    lütfi topal : thkp-c örgütü mensubu
    cihan arkan : dev-sol örgütü mensubu
    tayyar sürül : dhkp/c örgütü mensubu
    mesut avci : dhkp/c örgütü mensubu
    ali riza güngör : tikb örgütü mensubu
    sinan rakip : tkp/ml örgütü mensubu
    ümit kanli : dev-sol örgütü mensubu
    adem kepeneklioğlu : tikb örgütü mensubu
    bariş yildirim : thkp-c örgütü mensubu
    haydar baran : tkip(ekim) örgütü mensubu
    haydar güneş : tdkp örgütü mensubu üst düzey sorumlu
    ilhan demirel : dhkp/c örgütü mensubu
    emir keskin : dhkp/c örgütü mensubu
    ramazan çiçek : dev-sol örgütü mensubu
    ayla özcan : thkp-c örgütü mensubu
    inayet gunenc : pkk örgütü mensubu
    bariş gönülşen : tikb örgütü mensubu
    sevgi tağaç : mlkp örgütü mensubu
    petek türkmen : tikb örgütü mensubu
    canali türkmen : tikb örgütü mensubu
    tamer çadirci : dev-sol örgütü mensubu
    mehmet leylek : mlkp örgütü mensubu
    gülay incesu : tkp(ml) örgütü mensubu
    ozan akin : mlkp örgütü mensubu
    barbaros hayrettin yilmaz : tkp/b örgütü mensubu
    özgür saltik : tkp/ml örgütü mensubu
    turan çil : dhkp/c örgütü mensubu
    ercan uçuk : mlkp örgütü mensubu
    zeynel yildiz : thkp-c örgütü mensubu
    şahin geçit : tkp/ml örgütü mensubu
    mustafa altan : mlkp örgütü mensubu
    murat ertekin : tikb örgütü mensubu
    çetin dönmez : dhkp/c örgütü mensubu
    ayşe çavdar : dhkp/c örgütü mensubu
    mehmet bülent yilmaz : dhkp/c örgütü mensubu
    salih aydin : dev-sol örgütü mensubu
    ali şahmo : tkp/ml örgütü mensubu
    mete yalçin : tikb örgütü mensubu
    leyla uzunhasanoğlu : dev-sol örgütü mensubu
    behzat esmer : pkk örgütü mensubu
    hatice yilmaz : thkp-c örgütü mensubu
    hasan basri aydin : töb-der örgütü mensubu
    ökkeş karaoğlu : tkp/ml örgütü mensubu jandarma karakoluna baskin yapmak, polis aracina silahli saldiri yapmaktan mahkum iken affediliyor, sonra tekrar örgüte katilip güvenlik güçlerimizle çatişmaya girerek öldürülmüş
    mustafa kerim okatan : tikb örgütü mensubu
    gürgin yaman : silah kaçakçisi
    ramadan sadikoğullari : thkp-c örgütü mensubu
    nazan yilmaz : dev-sol örgütü mensubu
    hüseyin avşar : dev-sol örgütü mensubu
    metin günay : tikb örgütü mensubu
    banu coşkun : dhkp/c örgütü mensubu
    ali yilmaz : dhkp/c örgütü mensubu
    nuray gönülşen : tikb örgütü mensubu
    selahattin akcan : tkp/ml örgütü mensubu
    ismail hakki sadiç : tikb örgütü mensubu
    makbula akdeniz : tikb örgütü mensubu
    deniz bakir : mlkp örgütü mensubu
    hakan yilmaz : dhkp/c örgütü mensubu
    cenker aslan : tikb örgütü mensubu
    hurşit aslan : pkk örgütü mensubu
    mehmet salih ariğtekin : pkk örgütü mensubu polis katili
    semra askeri : dhkp/c örgütü mensubu
    dinçer otluçimen : dev-sol örgütü mensubu
    ulaş göktaş : dhkp/c örgütü mensubu
    ayhan koç : dev-sol örgütü mensubu
    mahmut yücel : tkp/ml örgütü mensubu
    hüsamettin özdem : tdp örgütü mensubu
    murat bahçeli : dhkp/c örgütü mensubu
    sirri volkan günay : dev-sol örgütü mensubu
    binali yildiz : tkp/ml örgütü mensubu
    mustafa tokur : dhkp/c örgütü mensubu
    özgül dede : dhkp/c örgütü mensubu
    yüksel doğan : pkk örgütü mensubu
    ibrahim gezici : tkp/ml örgütü mensubu
    inan eren : dev-sol örgütü mensubu
    tekin yildiz : tkp/ml örgütü mensubu
    ahmet turan atmaca : mlkp örgütü mensubu
    sedat felek : tkp/ml örgütü mensubu
    necatin ayaz : dhkp/c örgütü mensubu
    suzan baran : tkp/ml örgütü mensubu
    gürhan hizmay : dhkp/c örgütü mensubu
    hakan baran : tkp7ml örgütü mensubu
    halil doğan : tikb örgütü mensubu
    ilhan emrah : tkp/ml örgütü mensubu
    doğan karataştan : dhkp/c örgütü mensubu
    mustafa sağdiç : hdö örgütü mensubu
    gülperi özen : dhkp/c örgütü mensubu
    ruhi uzunhasanoğlu : dhkp/c örgütü mensubu
    fatma güzel : dhkp/c örgütü mensubu
    aydan odabaş : dhkp/c örgütü mensubu
    gülseven öztürk : dhkp/c örgütü mensubu
    madimak özen : dhkp/c örgütü mensubu
    gülderen san : tdp örgütü mensubu
    eylem yeşilbaş : dhkp/c örgütü mensubu
    hüseyin ali günay : mlkp örgütü mensubu
    hüseyin taşkin : mlspb/dk örgütü mensubu üst düzey sorumlu
    mustafa yaşar : tikb örgütü mensubu
    yaşar demircan : dev-sol örgütü mensubu
    ergün bütüner : dev-sol örgütü mensubu
    nergiz izci : thkp-c örgütü mensubu
    faik önder : dhkp/c örgütü mensubu
    şahin aksoy : pkk örgütü mensubu
    bülent demirçelik : tkp/ml örgütü mensubu
    bariş kaya : dhkp/c örgütü mensubu
    kemal altingül : dev-sol örgütü mensubu
    cavit temürtürkan : dev-sol örgütü mensuu
    murat candar : tikb örgütü mensubu
    mustafa erkan çetin : dhkp/c örgütü mensubu dhkp-c doğu karadeniz üst düzey sorumlusu
    nezahat gündoğan : pkk örgütü mensubu üst düzey sorumlu
    müslüm kaloğullari : tkp/ml-tikko örgütü mensubu
    hatun an : dhkp/c örgütü mensubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 4 Aralık 2016; 11:58:23 >

• bir çok akp ile tartıştım ama senin gibi tartışmalardan kaçan,konuyu değiştiren,işine gelince bence öyle değil diyen bir tiple nadir karşılaşmışımdır. nasıl bir adamsın sen kardeşim?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.