Şimdi Ara

Erdoğan'dan Hitler Açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erdoğan'a Diktatör diyorduk da kızıyordunuz, değil diye. Kendisi Hitler'i örnek veriyor işte. Bknz:http://www.theguardian.com/world/2016/jan/01/turkish-president-recep-tayyip-erdogan-hitlers-germany-example-effective-government

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklama iste daha beter, "Soykırım olmasa Hitler Almanyası iyiydi aslında."ya denk geliyor.

Yok boşverin, biz çarpıtıyoruz ne de olsa her şeyi. Ama her şeyi, neden bu kadar çok çarpıtılmaya müsait açıklamalar yapıyorsanız artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hitleri mi övüyor burda, devletten bahsediyor, o dönemin Almanyasının yönetim şeklinden bahsediyor. İşiniz gücünüz iftira atmak!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhaha. Yeni Şafak'ın açıklamasına bak!

" İster parlamenter ister başkanlık modeli olsun, sistem kötüye kullanıldığında, Hitler Almanyasında olduğu gibi ortaya felaketle sonuçlanan kötü yönetimler çıkabilir. Ne parlamenter sistem ne de başkanlık sistemi, bu tür sonuçların ortaya çıkmasına tek başına engel olamayabilir. Önemli olan millete hizmet eden adil bir yönetim tarzının benimsenmesidir."

Açıklama burada, sağır değiliz çok şükür:

https://t.co/OKEwhxBVrA

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Orijinalden alıntı: asau

Hitleri mi övüyor burda, devletten bahsediyor, o dönemin Almanyasının yönetim şeklinden bahsediyor. İşiniz gücünüz iftira atmak!

Uza, konumu kirletme. İftarana başlatma, iftiraymış. Sağır mıyız biz? Örnek olarak onu gösteriyor işte, onu örnek almalıyız ya biz!

Hitler Almanyasında bile başkanlık sistemi var !

Bu cümleden Hitleri övdüğünü mü çıkarmalıyız, burdan size ekmek çıkmaz, her zaman olduğu gibi yine hüsrana uğrarsınız, bir hafta bununla uğraşırsınız, hepsi okadar!

• quote:

quote:

quote:

Hitleri mi övüyor burda, devletten bahsediyor, o dönemin Almanyasının yönetim şeklinden bahsediyor. İşiniz gücünüz iftira atmak!

Uza, konumu kirletme. İftarana başlatma, iftiraymış. Sağır mıyız biz? Örnek olarak onu gösteriyor işte, onu örnek almalıyız ya biz!

Bu cümleden Hitleri övdüğünü mü çıkarmalıyız, burdan size ekmek çıkmaz, her zaman olduğu gibi yine hüsrana uğrarsınız, bir hafta bununla uğraşırsınız, hepsi okadar!

Okumasını bilmiyorsan gelme, yeter arkadaş.

Hitler'i övüyor diye tek bir kelime kullanmadım, şimdi kaybol.

Sizin işiniz gücünüz yok mu forumun bu bölümünden çıkmıyorsunuz yahu? Adam gibi konuşmak için bir konu açıyorum, varsa yoksa siz yeter yahu YETER!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dialectique

Yanlış konuya yazmışım. sori.

bkz. Reichstag diyorsun ama "Bir gece CHP gider meclisi yakar." diyorsun, iyiymiş.

• Bir başka vakitter Bir gazeteci şöyle bir soru sormuştu Erdoğan'a.

(Yabancı bir gazeteci): Siz diktatör müsünüz?
    Erdoğan: Hangi gazeteden o?

Cevap çok net.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Noldu la? Zoruna mı gitti yavrucak? Önce okumayı öğren gel karşıma tamam mı? Karşında Erdoğan'ın kandırdığı cahiller, tapınanlar yok.

Bunun sonraki aşaması ülkeden gitmemizi istemenizdir ki zaten istiyorsunuz. Gitmeyeceğim, sonuna kadar buradayım. Rahat rahat yapamayacaksınız pisliklerinizi, en azından itiraz eden çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 1 Ocak 2016; 21:38:48 >
  • quote:

quote:

quote:

aktrol tayfası size 2-3 gün baya iş düşücek bolca burda kıvırma yazıları yazın

• quote:

Muhaha. Yeni Şafak'ın açıklamasına bak!

" İster parlamenter ister başkanlık modeli olsun, sistem kötüye kullanıldığında, Hitler Almanyasında olduğu gibi ortaya felaketle sonuçlanan kötü yönetimler çıkabilir. Ne parlamenter sistem ne de başkanlık sistemi, bu tür sonuçların ortaya çıkmasına tek başına engel olamayabilir. Önemli olan millete hizmet eden adil bir yönetim tarzının benimsenmesidir."

Açıklama burada, sağır değiliz çok şükür:

https://t.co/OKEwhxBVrA

Bak bunu çok beğendim, adil bir yönetim diyor, buyur işte 14 Yıl naptın adil yönetim yapsaydın ya, sana kimse engel olmuyor ki.
    Yazıda dediği gibi baştaki zihniyet kötü olunca nasıl bir yönetim şekli olursa olsun kötüdür.
    Yönetenler adil ve hukuka saygılı olduktan sonra yönetim şekli önemli değildir.
    Demek ki birşeyler ters gidiyor birşeylerin üstü daha sağlam kapanması gerekiyor, bu kadar inatla başkanlık diretilmesi tuhaf geldi açıkçası, daha seçim biter bitmez başkanlıkta başkanlık diye tutturuyorlar, yahu bi vatandaşın durumunu düzeltin verdiğiniz sözleri dürüstçe yerine getirin, sonra daha çok oy alın en sonundada o istediğinizde olur acelesi yok ki.
    illa senmi başkan olacaksın başkası gelir o başkan olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.