Şimdi Ara

Erdoğan ''Bunlar ateist, bunlar zerdüşt'' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
1
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akgokhan

quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

Kuran i kerim mealini dinleyebilirsin. Sana burda ne desem bos cunku. Elinin altinda internet var gir dinle. Hani arapca ya anlamiyom kine deme diye
    Not; Insallah dinlersin. Amacim 1. Kaynaktan dinlemen. Ben ne desem her zaman bir eksigim olacaktir.4 4 luk bir musluman degilim maalesef

Ben Kuran mealini okudum merak etme. Ben senin gözünden temel şartları taşıyan Müslümanı merak ediyorum.

Yav onun gözünden olması neyi ispatlayacak ya da neyi çürütecek? Adam bir şeyi yanlış biliyorsa sen gene gerçek müslüman nasıl olur öğrenmemiş olacaksın. Öğrenmek istiyorsan Hz. Muhammed (sav.) hayatını oku, gerçek müslüman öyle oluyor ne bizim gibi ahir zaman kullarına soruyorsun gerçek müslümanı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

quote:

Orijinalden alıntı: akgokhan

quote:

Kuran i kerim mealini dinleyebilirsin. Sana burda ne desem bos cunku. Elinin altinda internet var gir dinle. Hani arapca ya anlamiyom kine deme diye
    Not; Insallah dinlersin. Amacim 1. Kaynaktan dinlemen. Ben ne desem her zaman bir eksigim olacaktir.4 4 luk bir musluman degilim maalesef

Ben Kuran mealini okudum merak etme. Ben senin gözünden temel şartları taşıyan Müslümanı merak ediyorum.

Yav onun gözünden olması neyi ispatlayacak ya da neyi çürütecek? Adam bir şeyi yanlış biliyorsa sen gene gerçek müslüman nasıl olur öğrenmemiş olacaksın. Öğrenmek istiyorsan Hz. Muhammed (sav.) hayatını oku, gerçek müslüman öyle oluyor ne bizim gibi ahir zaman kullarına soruyorsun gerçek müslümanı. :)

Tanımadığım fikirlerini bilmediğim bir insanla nasıl bilgi alışverişinde bulunayım. Işid' de müslümanım diyor bu arkadaşın farklı olduğunu nasıl bileyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok maksadın "gerçek islam nedir, nasıl olur?" gibi bir sorunun cevabını aramaksa yanlış yerde olabilirsin, onu en doğru şekli ile peygamberin hayatından öğrenirsin düzgün kaynaklardan. Ama karşındakini tanıyıp onunla dini şeyler üzerinden iletişim kurabilmek maksadıyla sorduysan ben yanlış anlamışım o zaman pardon diyip çekileyim.
  • Gerçek İslamı günümüz de şahıslardan öğrenmek imkansız. Daha hayatım da hiç düzgün Müslüman görmedim. Ahkam kesen çok, din üzerinden siyaset yapan çok ama dini hayatına yansıtan hiç yok. Müslümanlık demek içki içmemek demek kadar basite indirgendi her şey. Ya ben bu Müslümanlığı yanlış anladım yada gerçekten gerçek Müslüman yok.
  • quote:

Hadi oradan. Zerdustluk ile islami bir tutan kafani.......

Hay ben senin cahil kafanı.
  • Tayyip bey yine ucuz karakterli olduğunu göstermiş .Müslümanlara karşı olan önyargı ve nefretin sebebi tam olarak bu işte . Müslümanların gözünde Ateist , zerdüşt , hristiyan , musevi bunların hepsi alçak ve yalancı kıymetsiz insanlar . Müslümanlar eşitlik değil üstünlük istiyor .

Yazık ki ne yazık bu adam Türkiyenin 1 numaralı koltuğunda oturuyor .

• Tayyip ERDOĞANA helal olsun,1taşla 2kuş vurmuş hem pkklılar hem de ateistler :)) chpliler de bonus zaten :))

Adamlar burada akşama kadar ateistim ateistim diye propaganda yapar. Biri de sevinçle sayımız çoğalıyor diyor. Nasıl çoğalıyor yav,,hergün bir sürü pkklı ateist leşi seriliyor toprağa azalıyorsunuz farkında değilsiniz. :)))
    O kadar propaganda yaparlar Tayyip ERDOĞAN bunlar ateist deyince vay efendim sen nasıl öyle dersin,yav ateistlik suç mu-kötü bir şey mi? Akşama kadar propaganda yapıyorsunuz. :))) REİS tespit yapmış işte :)))
  • İnanmayanı rahat bırakın kardeşim. İnsanın beynine doğduğundan itibaren algı operasyonu yaparak, herkesi kendinize benzeterek nereye varmaya çalışıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Ahura Mazda(cc)'nin gazabı Zerdüşt'lüğe laf atanların üzerine olsun.

Darwin'in kirli sakallarıda Ateist'liğe laf atan tüm maymunların üzerine olsun.
  • quote:

Hadi oradan. Zerdustluk ile islami bir tutan kafani.......

Usta sen bonzaiyi kaçtan alıyon ?
  • yine parti timleri gelmiş ve konuyu saptırmak için ellerinden geleni yapıyor :)
    Allah ıslah etsin
    birde her muhalefet edeni pkk. lı yada chp. li yapma gelenekleri de devam ediyor
    kardeşim benim hiçbir partim falan yok ama bu sözlerin siyaseten yapıldığını görebiliyorum
    hiçbir Müslümana diğer insanların dinini sorgulama hakkı verilmemiş
    siz Kuran dışında bir şey mi okuyorsunuz ?

burada pkk. yı savunan hiç kimse yok ,algı yapmanın anlamı ve faydası yok
    ayrıca her chp. li de ateist değildir (şunları bir öğrenseniz artık)
  • Çal, çırp, ülkede adalet bırakma, yolsuzluk yap, görevi ehline değil yandaşına ver, bir adımda 40 yalan söyle, Nimet Çubukçu ile adın çıksın sonrada ben müslümanım de. Bu Müslümanlık nasıl bir dinmiş ki daha insanlık nedir bilmeyen varlıkların elinde oyuncak oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsız cumhurbaşkanından(!) çok tarafsız sözler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanane lan inanmayan inanmaz. sizemi soracak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batıya Göre müslüman=Terörist Bize göre Ateist =terörist :))))

Forumun editörü cumhurbaşkanı forsa bak her gün ne derse konusu açılıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

sanane lan inanmayan inanmaz. sizemi soracak ?

@paldov
    Sanane lan benim yorumumdan,yorum yaparken sana mı soracağım??? ister ateisti eleştirirm ister mateisti,,ateistler-chpliler ve pkklılar nedense Ak-parti ve ERDOĞAN olunca hep bir koldan saldırıyorlar,ondan sonra da biz şucu değiliz bucu değiliz edebiyatı..söylem ve eylemleriniz bir...

@akgokhan
    chpden bahsetmişsin,
    Sizin hayal ettiğiniz BAŞKAN ERDOĞAN ama elinzide olan Kemal Kılıçdaroğlu :))) suçladığınız parti ak-parti ama o saydıklarının tamamını yapan ise CHP :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

O zaman biz de "Bunlar dinci, bunlar yobazzz!11!!BİR11!!!!bir1" dediğimizde kızmasın kimse...

Sanki farklı bir şey söylüyor sunuz da.Amma komiksiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

Zerdüştluk islamın temelidir. Hz ibrahim bir Zerdüşt peygamberidir.sorsan bilmez

Size ne iciriyorlar,merak ediyorum.kafaniz da güzelmiş.Hz.İbrahim a.s sadece muslumanların değil,Hristiyan ve Yahudilerin de sahiplendiği bir peygamberdir.Semavi dinler hakkında hiç bir şey bilmiyor sunuz.

• Chp kimin umurunda. Ülkeyi kutuplaştırdınız. Siz her ne kadar herkesi kendiniz gibi düşünsenizde bu ülkede particilik yapmayıp ülkesinin menfaatini düşünen insanlar da var.

• Awendel kullanıcısına yanıt
    Kardeş müslümanım. Sen kendin inanıyor musun dediklerine.?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.