Şimdi Ara

Erdoğan'a Özel Verilmiş Yahudi Nişanı Yok! İnsanları Yanıltmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bop esbaskanligi mesela

Ayrica,https://odatv.com/akp-israil-iliskisinin-tarihcesi--1409111200_m.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

AKP secmeninin yobazi arastirmayan saf cahil ama CHP secmeninin yobazi arastirip sark kurnazligi yapmaya calisan egitimli cahil... Erdogan nefreti gozlerini burumus maalesef gunumuz muhaliflerinin.

Hiçbir yerde chp ibaresi yokken sen kimin chpli kimin başka partiden olduğunu nerden anlıyon?

Süper zekasın heralde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan kac yil gecmis, tam da rte iktidara gelince mi akillarina bu odulu vermek gelmis?

• Erdoğan'a Özel Verilmiş Yahudi Nişanı Yok! İnsanları Yanıltmayın

Yahudi Cesaret Madalyasını alıp, uçaktan iner inmez BOP Eşbakanıyım diyen de benim dedemdi zaten...
  • olaylara çok yanlış bakıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca57 -- 19 Aralık 2017; 10:41:31 >
  • Maaşlar yatmış sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

Erdoğan'a Özel Verilmiş Yahudi Nişanı Yok! İnsanları Yanıltmayın

Yahudi Cesaret Madalyasını alıp, uçaktan iner inmez BOP Eşbakanıyım diyen de benim dedemdi zaten...

Bu Ödül ABD deki Musevi Kuruluşu ADL Tarafından 1500lü Yıllarda Osmanlı Devleti ne Sığınanlarin Anısına ve 2.Dunya Savaşında Soykırıma Uğrayan Yahudileri Kurtaran Türk Diplomatlar Adına Verilen "Umursamaya Cesaret Ödülü dür.. Üzerinde Osmanlı Anısı ve Türk Diplomatlar'in ismi Yazılıdır!

Yalanla abat Olunmaz! Bu İşin Artık B. kunu Çıkardınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

quote:

Orijinalden alıntı: Mualla Lahuti Efendi

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

olaylara çok yanlış bakıyorsunuz

Neye yanlış bakıyorum beyefendi? Yazdığım şey öznel bir şey değildir, 2+2=4'tür. Ortada iki tane ödül vardır ve bunlardan birisi bizzat Tayyip Erdoğan'a verilmiştir. Dolayısıyla konu sahibinin yazdığı şeyin doğrulukla bir alâkası yoktur.

Laf çevirmek için dünden beri kıvranıyor konunun sahibi. Adam olsaydı yaptığı yanlıştan ötürü özürünü diler, daha da sesini çıkarmazdı.

Hangi Yanlış dan Bahsediyorsun Terbiyesiz Herif!

Bide Hakaret Ediyosun! Adam Olsaydı fln da!!

Eğer Sen Adamsan ve Adamım Diye Ortalıkta Geziyosan 2004 deki Ödülün Neden Verildiğini Hangi Olayların Gelişiminden Dolayı,Ödülün Adını, Ne Anlama Geldiğini de Yazarsın.

Şerefinizle susup oturacaksanız yazayım. 2004'teki ödül Tayyip Erdoğan'ın İsrail-Filistin arasındaki gerginlikler sırasında "terörizme karşı duruşu ve barışa yönelik çabaları" sebebiyle verilmiştir. İşin özü, Tayyip Erdoğan bu savaşlar sırasında İsrail'in suyuna gittiği için bu ödüle layık görülmüştür. Başka bir açıklaması yok.

Ödülün adını, tarihini, kim tarafından verildiğini vesaire de yukarıda yazdım. Okumayı biliyorsanız okursunuz.

"The New York-based American Jewish Congress awarded Erdogan its “Profile of Courage” award in 2004 for what it said was his stance on fighting terrorism and working towards a peace."

https://forward.com/news/breaking-news/202744/ajc-wants-turkeys-tayyip-erdogan-to-return-profile/

"Erdoğan, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu ödülü Musevi kuruluşları ile bugüne kadar sürdürdüğümüz yakın işbirliğinin nişanı olarak alıyorum. Bu ödül ile çağdışı zihniyete, teröre boyun eğmeyeceğiz; terörizmi silmek için dayanışma içinde olacağız mesajı veriliyor.” Erdoğan ayrıca, “Türkiye ile İsrail arasındaki özellikle ekonomik ilişkilerin daha da gelişeceğine inanıyoruz. ABD ile ortak Nitelikli Sanayi Bölgeleri kurulması bu alanda önemli bir adım olacaktır” diye konuştu."

https://www.aydinlik.com.tr/arsiv/tayyip-erdoganin-siyonist-madalya-yalani

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    kıvırmadan direk cevap evet ya da hayır
    ben bop eş başkanıyım dedi mi demedi mi?
    edit:balkanıyım yazmışım düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everyonelovebisco -- 19 Aralık 2017; 15:32:48 >
  • Kadrolu aktrollere laf mı anlatmaya çalışıyorsun hocam Salla mesajı al maaşı adamlar
  • everyonelovebisco E kullanıcısına yanıt
    Ben cevap vereyim Balkaniyim demedi Baskaniyim dedi sonra da yok ole bisey dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The saints of killers

Kadrolu aktrollere laf mı anlatmaya çalışıyorsun hocam Salla mesajı al maaşı adamlar

Yok yahu, yalancılık ve hayasızlık zaten onların karakterine işlemiş. Benim yapabileceğim bir şey bulunmuyor. Ben yalnızca hakaret ettikleri kesimlerin aslında doğruyu söylediklerini kanıtlıyorum.
  • sanırım yanlışınız var ADL değil. iki harf çokta öenmli değil ama içerik önemli elbette.
    araştırmanızı öneririrm.

ajc - american jewish committee (amerikan yahudi komitesi)
  • Reise çamur atmaktan bi bıkmadılar
  • zamların belirlendiği aydayız , yüksek performans gösterenler fazla zam alıyor

• CeHaPe şoookk iptalll
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Maaşlar yatmış sanırım

para gelirse coşar bunlar hele para yatmasın babasını bile tanımazlar.
  • Şeref Konusunda Beni Kendinizle Karıştırmayın!

Tekrar Ediyorum, Erdoğan'a Özel Verilmiş "Yahudi Üstün Hizmet ve Cesaret Madalyası" veya Nişan Yoktur!!

2003 te Ülkemizdeki Musevilere Yönelik Saldırılardan Sonra Erdoğan Hükümetinin Takındığı Tavır, Terörle Mücadele Kararlılığı ile ilgili, Olaylardan Kısa Bir Süre Sonra [2003 Kasım - 2004 Ocak] ABD Yahudi Kuruluşu Ajc Tarafından Başbakan Nezdinde Türk Hükümeti ne "Profiles in Courage" adlı Nişan Verilmiştir! 2014 tede Gerı İstenmiştir!

Yalan, iftira,Hayasızlık, Algı yönetimi, Sizin Mayanızda Var! Her Karşıt Görüşü "Aktroll, Maaşlı Eleman, Çomar vb. Lakaplarla Yaftalayan Sen ve Senin Gibi Avarellerdir!

Artık Bu Forum Meydanını Boş Bulup Öyle Oturma Organınızından Sallayamayacaksınız! Her Yaptığınız Yalanın, İftiranın, Algı Çalışmasının Karşılığını Misliyle Alacaksınız. Hodri Meydan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 19 Aralık 2017; 20:1:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Yok Öyle Bedavadan Dezenformasyon! Oynayacaksınız Mertçe Oynayalım..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 31 Mayıs 2021; 18:9:46 >
  • forumda chpli kadrolu oktrollerden geçilmiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.