Şimdi Ara

`Erdo-Gone` yazılı kedi fotoğrafı İBB dergisini kapattırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  `Erdo-Gone` yazılı kedi fotoğrafı İBB dergisini kapattırdı

    1453 İstanbul Kültür ve Sanat Dergisi, iç sayfalarında yer alan `Erdo-Gone!, inşallah, maşallah` fotoğrafı gerekçe gösterilerek kapatıldı.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür A.Ş tarafından yayınlanan 1453 İstanbul Kültür ve Sanat Dergisi`ni kapatıldığını bildirdi.

    Derginin iç sayfalarında yer verilen "Erdo-Gone!(Erdoğan gitti), inşallah, maşallah" yazılı görsel gerekçe gösterilerek iki hafta raflarda kalan derginin toplatıldığı da öğrenildi.

     `Erdo-Gone` yazılı kedi fotoğrafı İBB dergisini kapattırdı
    .
    Dergide yer alan kedi fotoğrafında `Erdo-Gone!(Erdoğan Gitti), inşallah, maşallah` yazısı tartışma yaratmıştı.
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

    Topbaş, "Maalesef çok üzücü bir olay olarak gördüm. Üzüntüm şudur ki 2004 göreve başladığımdan bu güne zaman zaman, son dönemlerde ise belediye ve şahsım üzerine ciddi bir provokasyon var. Hedefe konulduk anlamak mümkün değil. Dergide gördüğümüz bu olay yenilir yutulur bu olay değil. Tamamen adilik ve ahlaksızlık. Tabiki suç duyurusunda bulunularak gereği yapılacak, iş akitlerini feshedip dergiyi kapattık" dedi.
     `Erdo-Gone` yazılı kedi fotoğrafı İBB dergisini kapattırdı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş
    `BİR YERLERDEN BUNLAR TEZGAHLANIYOR`

    Kadir Topbaş, "Geçtiğimiz günlerde de 2013 yılındaki fotoğrafları sanki 15 Temmuz`da gibi yansıtmak nasıl bir etik anlayıştır bunu da anlamak mümkün değil. Ben yargıya müracaat ettim, cevap vermedim. Yine İbn Haldun Üniversitesi`nin tanıtım afişlerinde de oynamalar bize maledildi. Nedir bu kadar hedefe konulmak, amaç nedir. Ben farklı maksatların farklı amaçların olduğunu anlıyorum. Bir yerlerden manipüle ediliyor. Bir yerlerden bunlar tezgahlanıyor" diye konuştu.http://www.korsanhaber.biz/haber/siyaset-56533/erdo-gone-yazili-kedi-fotografi-ibb-dergisini-kapattirdi/261.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.