Şimdi Ara

ERDİNÇ İYİKUL GİTMESİN Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ERDİNÇ İYİKUL GİTMESİN Mİ

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2012)
Giriş
  • DUYDUNUZ MU DUYMADINIZ MI BİLMEM AMA ERDİNÇ ABİ BSC DEN AYRILIYOR SİZCE GİTSİN Mİ GİTMESİN Mİ

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crynet -- 22 Mayıs 2012; 17:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

Erdinç İyikul BSC Ayrılırsa BSC Bir Anlamı Kalmaz. Valla Ben Zannetmiyorum Erdinç İyikul'un BSC Bırakıcağını.Bize Şaka Yapıyor Olabilir BSC Takip Etmenin Anlamı Kalmaz Tamam Talha Aynacı Gökhan Yılmaz Ersin Kılıç bunlarda Değerli Editörler Fakat Erdinç İyikul Bol Espirili İncelemeleri Ve 1e1 Haber Olmadığı Sürece BSC Kimse Girmeyeceğiniz Düşünüyorum.

DAHA ÇOK SAYILACAK VAR AMA NE NAFİLE KEŞKE GİTMESE ÖZLEYECEĞİZ
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crynet -- 22 Mayıs 2012; 17:26:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazev123

http://www.youtube.com/watch?v=xrizGHuGURE

Evet o röportajdaki genç çocuk şimdi nişanlı ve riot gameste çalışıcak
  • Hangisini seçeceğimi bilemedim.Acaba Gitmesin'i mi şeçsem Kalsın'ı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor_19 -- 10 Mayıs 2012; 0:06:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abicim duyar duymaz Kalbime İni Zaten Twiten ama bence Kendi Bilir
  • Erdinç Abi için iyi se gitmesi en doğrusu ama gitmesine bende üzüldüm bir çok program öksüz kaldı kendini çok özletmesin yine gelip 1e1 çeksin
  • Valla Ben Zannetmiyorum Erdinç İyikul'un BSC Bırakıcağını.
  • Erdinç İyikul'a böyle bir fırsat geçmişken sizce kalmalı mı yoksa gitmelimi yada ankete bakım karar mı vermeli...

Sonuçta bu onun geleceği, mesleği bu. Daha üst yerlere gelebilmek ve işinde kariyer yapabilmek için bazı istisnaları gözardı etmek zorunda.

Yıllardır Donanım Haber'e hizmet vermiş olabilir ama bu onun geleceğini etkilemesini ve hep orda kalmasını göstermez.

Ayrıca kendisini tebrik etmek gerekir, böyle bir firmadan teklif aldığı için.
  • Kaç yıldır forumdayım hiç bu kadar saçma anket görmedim.
  • Burda erdinç abinin dedikleri önemli ve dediğine görede gitmesi en uygun olanıdır üzülüyoruz ama erdinç abiyi üzmeyede hakkımız yok o oyun sektöründeki en iyi isimlerden... Dün 1e1 de en çok yapmak istediği şeyin oyun yapmak oldugunu söyledi...ve ben başarılı olacagına inanıyorum bunun en büyük gösterğeside BSC ve DH 'in en iyi programı olan 1e1 dir... Erdinç abi yeni işin hayırlara vesile olsun.Başarılar dilerim...
  • Ben bu siteyi çıktığı zamandan beri takip ediyorum şahsen Erdinç İyikul'un gitmesini istemem bu siteyi hergün bağımlı gibi ziyaret ediyorsam bunda Erdinç İyikul'un etkisi büyüktür ancak kendisi burada gelebileceği en zirveye geldi 0'dan başlayıp daha başladığı günden itibaren Türkiye'de bu işi en iyi yapan siteyi kurdu burada bundan daha fazla bir kariyeri olamaz kendisi inandığı yoldan devam etmeli ancak yinede kendisini buralarda görmek isteriz DH ve BSC forumlarında değerli yorumlarını değerlendirmelerini görmek isteriz hatta arada sırada 1'e1 çekilsede iyi olur ama bunun mümkün olamayacağını biliyorum size hayatınızda başarılar dilerim Erdinç bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony_corleone -- 19 Mayıs 2012; 22:46:03 >
  • Erdinç İyikul'un bir hayali var arkadaşlar, oyun yapımcısı olmak istiyor ve bence Riot Games'de bu hayalini gerçekleştireceğini düşünüyorum. Bence hayallerinin peşinden gitmeye devam etsin. Sonuçta BSC'de çok değerli editör kardeşlerimiz var Ersin, Gökhan, Talha ve bir çok editör var. Yani bunlar çok değerli insanlar bizim açımızdan. Erdinç İyikul'a BSC kapıları daima açık. Zaten o Riot Games'de bile işe başlasa onu bu kadar seven kardeşleri olduğu sürece BSC'den kopamaz. Biz her zaman yanındayız Erdinç İyikul umarım yeni işinde başarılı olursun ve umarım hayallerini gerçekleştirebilirsin. :)

İyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTWar

Erdinç İyikul'un bir hayali var arkadaşlar, oyun yapımcısı olmak istiyor ve bence Riot Games'de bu hayalini gerçekleştireceğini düşünüyorum. Bence hayallerinin peşinden gitmeye devam etsin. Sonuçta BSC'de çok değerli editör kardeşlerimiz var Ersin, Gökhan, Talha ve bir çok editör var. Yani bunlar çok değerli insanlar bizim açımızdan. Erdinç İyikul'a BSC kapıları daima açık. Zaten o Riot Games'de bile işe başlasa onu bu kadar seven kardeşleri olduğu sürece BSC'den kopamaz. Biz her zaman yanındayız Erdinç İyikul umarım yeni işinde başarılı olursun ve umarım hayallerini gerçekleştirebilirsin. :)

İyi forumlar..

Haklısın. Başarılar Erdinç İyikul.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.