Şimdi Ara

Erdek - Avşa - Fethiye - Didim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
6.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdek, belediyesi dışında güzel bir yer ki onla işiniz olmayacak. Ama sudan dolayı beldiye, deyim yerindeyse yazlıkçıları söğüçlüyor.
    Kamp bölgesi denize biraz uzak ama güzel bir yer. Belki uygun bir yer bularak, denize yakın bir yerde de çadır kurabilirsiniz. Denizi soğuk olur, serinlemek için birebir. Antalya'da deniz sıcak olduğundan insanın pek giresi gelmez. Bir de kalabalık olunca, özellikle halk plajlarında deniz kirli oluyor. Ben Erdek'teyken sabah denize girerdim, öğlen yatardım, akşamları da dolaşırdım. Oteller bölgesi hariç, Erdek sakindir. Bazı yerler, çarşı falan akşam saatlerinde kalabalık olabilir ama sakindir yine de. Gece de Akdeniz ve Ege gibi sıcak olmuyor kesinlikle. Gece klimasız uyunabiliyor. Ben her yerini gezmedim ama Kapıdağ'da keşfedilecek çok yer olduğuna eminim. Zaten oralar sıkarsa, Bandırma da çok yakın; oraya da geçebilirsiniz.
  • Usta fethiye size pahalıya patlar. 25. nde bizde arkadaşımla fethiyeye gidicez 400 liraya çok zor.
  • 3 Haftadır didimdeydim.Dün gece döndüm.
    3 arakadaş gidip rahatça tatil yapabilirsiniz elinizdeki parayla.
    Altınkumda apart tutun.
    Kızlar filan muhteşem
    Erdek sönük kalır Didim'in yanında.
    Ayrıca o kadar çok koy var ki hergün farkı yerlere gidebilirsiniz.
    Tarihi yerde çok egzmek için.
  • ha istanbul ha erdek. denizini mok götürüyor 3 kere gittim erdeğe. Ortamıda çok iyi değil çingeneler ve otoparkçılarla dolu. 2 senedir ayvalık sarımsaklıya gidiyyorum oh be ben erdekte tatil mi yapıyordum diyorum ciddiyim bak önermem erdeği. Kuş adasını düşünebilirsin turistler felanda olur.
  • @tahrikk;

iyi o zaman genel anlamda gidilebilir, biz zaten bu sefer böyle jet ski olsun yada ne biliyim atv turu olsun muza binelim tarzı eğlenceler arıyoruz, her gece clube gidip tepinme gibi derdimiz yok bu sene

@_TimmA_;

evet orası zor görünüyor anca bi tanıdığın yazlığı felan olacak öyle kalmak çok pahalı orada

@Joseph S.;

hocam kızlarla pek işimiz olmayacağından, paramız daha çok yetecek demektir, birde kızlar dışında yani kızları saymazsak yinede güzelmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

ha istanbul ha erdek. denizini mok götürüyor 3 kere gittim erdeğe. Ortamıda çok iyi değil çingeneler ve otoparkçılarla dolu. 2 senedir ayvalık sarımsaklıya gidiyyorum oh be ben erdekte tatil mi yapıyordum diyorum ciddiyim bak önermem erdeği. Kuş adasını düşünebilirsin turistler felanda olur.

yapma yahu bu deniz olayı en önemlisi temiz olması lazım sonuçta yaz tatilinin başlıca sebebi deniz, bazı arkadaşlarda iyidir fena değildir diyor acaba gidilen zaman göre yada kalabılklığa göre değişiyo sanırım, kuşadasında bizim bütçeyle konaklayabilirmiyiz
  • baştan söyliyim 400 tl ye bu şeklide çok zor tatil yaparsınız...

hersey dahil otel size en uygun olanı..aksamda çıkar gezersiniz.eger gezicek yer kalabalık olsun diyosanız size en uygun didim...

önce kafanızda yeri kesinleştirin sonra secenek cok cıkar..

bizde arkadasla fathiye düsünüyoruz bu sene ama biraz pahalı oralar...bakalım günlük 80 tl falan bulduk 5 gün yol falan 600-700 ü gözden cıakrdık biz..
  • Ben yaklaşık 5 yıldır yazları Didim'de bulunuyorum. Orada yazlığımız var, dayımın arkadaşları 2 sene önce kadar Didim'e tatil yapmaya gelmişlerdi. Oradan ev kiralama sistemi var tatil için.
    Mesela hemen denize 15-20 metre mesafede bazı binalar var Didim sahilde, günlüğü 10-15 lira arası değişiyordu o zamanlar. Çok az para harcayarak çok kral tatil yapmışlardı. Ayrıyetten Didim'in eğlencesi,plajı,havası,güneşi çok iyidir. Gezilecek yerlerde var. Bence 400 Liraya Didim / Altınkum'da çok kral tatil yaparsınız, benden söylemesi. (:
  • Fethiyede 400 TL zaten konaklama ücretiniz olur Fethiyeyi silin bence
  • @atroce

Kızları saymazsanda gayet on numaradır denizi, tarihi yerleri, mekanları
  • @hkn16;

mesela erdeğe gidiş geliş ve kalma ücretimiz 130 lira civar kişi başı bize kalıyo 250 lira felan 5 gün yeter diye düşünüyorum 250 lira, diğer yerler ne kadar mal olur ama fethiye hariç diğer yerlerde bulunur diye düşünüyorum uygun yerler

@SokemoN*;

şimdide 20 25 liraya vardır yine daireler, genel anlamda didim güzel diyolar, yalnız baya sıcak marmara bölgesine göre sanırım kalınan yerde klima şart

@+1905;

evet fethiyeyi sadece gün içi nasıl diye sormak için yazdım birazda, tanıdık felan bulunurda konaklamaya para vermeyiz gibi bi düşüncemiz vardı yoksa orası çok zor
  • Bandırmada oturuyorum aklınıza takılan bir soru varsa cevaplıyabilirim
    erdeğe 15 dk uzaklıkta bir şehir bandırma erdeğe çok gittim gayette güzel bir yer gece hayatı iyidir her kesime hitap eden bir yerdir kapıdağın diyer bölgesinde ocaklar vardır orasınıda listenize eklemenizi tavsiye ederim orasıda erdek kadar güzeldir ama yanlışlıkla tatlısu tanaşa dalyan küçük bakraça falan gitmeyin tatiliniz berbat geçmesin
    kapıdağ yarımadasında şelale fln var gidin gezin oraları tatil demek sadece deniz kum günes karı kız değil gittiğin yerleri tam olarak tanımak güzel vakit geçirmektir
  • Biz Tuanaya gitmiştik 1 hafta kalmıştık , 2.5 milyara patladı
  • Erdek'in denizi yer ve zamana göre değişir. Mesela Cura diye bir yer var, fazla kalabalık olmadığından akşam bile gitseniz demiz olur. Kuzey kıyı genellikle temizdir, Kapıdağ'a girerkenki doğu kısım ise en kirli yeri. Zaten orda bir fabrika var, o yüzden açıkta bile dolaşılmaz. Kalabalık olan yerlerde ise deniz akşama doğru kirleniyor. Millet akşama kadar sahilde ama bir kere bile tuvalete gitmiyorlar. ;) Ben o yüzden hep sabah giderdim. Apaçilerin olduğu doğru ama yazlık ve otel bölgesinde tatil zamanı azalıyorlar. Hem öyle bir sorun da değil bu durum. herhangi bir yerde jetski kiralanabilir ama muz otellerdegördüm yalnızca. Bir de at kiralama olayı varmış da nerde olduğunu bilmiyorum, o keyifli olur. Ben bir daha gittiğimde bisikletle gidip ormanlarda kaybolurcasına dolaşacağım zaten.

Bandırmalı da demiş, doğu tarafı rezil bir yer. Şimdi haritadan bakıyorum da Turan, Narlı, Ocaklar (Otel), Erdek (Yazlık) gidilebilecek yerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 17 Temmuz 2011; 14:03:49 >

• @Joseph S.;

eyvallah hocam didim hakkında olumlu yorumlar var değerlendiricez bilgilendirmen için tekrar saol

@BanDirmaLee;

hocam birde kamplar mı ne varmış kamp bölgesi, kamp kurmicaz ama orada daire tutucaz dedi bi arakdaşlar orası nasıldır, denizi felan doğası iyimidir, söylediğin yerleride değerlerndirmeye alıcam, bazı arkadaşlar denizi pek iyi değil dedi erdek için
  • arkadaşlar 3 kişinin topladığı 400 lira değil her biri 400 lira koyuyor 1200 eder deniz için bence kuşadasına bakın. erdeğe gidip pişman olmanı istemiyorum be hocam.

Kuzey kıyıları biraz daha temizdir ama çok da esiyor bence. Ben 2 sene merkez 1 senede ocaklara gitmiştim. Akdeniz ve egeyle karşılaştırılmaz bile o derece birde rüzgar oldumu erdeğe çok deniz anası vurur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 17 Temmuz 2011; 14:06:10 >
  • @+1905;

bazı yazlar bütçe biraz daha fazla oluyo ama bu sene böyle rastladı, siz baya harcamışsınız

@tahrikk;

kamp bölgesi de temizse orayı seçebiliriz, benimde içimde hep o var zaten, kışın armutlu ya gidip atv turu yapmıştık tepede göl var çıkmıştık gayet güzeldi, bu senede istiyorum öyle bişeyler atv yada bisikletle ormanda gezip bi ağacın dibinde sigara yakmak kokusu burnuma geldi
  • 4-5 Yıldır Fethiye de tatil yapıyorum, ancak fethiyenin içinde yapmanızı önermem. Hisarönü-Kayaköy civarında yaparsanı adam akıllı bir tatil yaparsınız. Heryeri ezberledim orda ki, size otel falanda önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

arkadaşlar 3 kişinin topladığı 400 lira değil her biri 400 lira koyuyor 1200 eder deniz için bence kuşadasına bakın erdeğe gidip pişman olmanı istemiyorum be hocam.

evet bunada açıklık getirelim toplamda 1200-1250 civarı bi paramız olucak cebimizde ne varsa ortaya koyup ordan harcıyoruz genelde, tamam saol hocam kuşadasınada bakayım
  • Ormanda sigara... Ne güzel ya. Oraya seni temiz hava al, buz gibi denizde serinle diye gönderiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.