Şimdi Ara

Erciyes Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuyan ya da mezun varsa bilgi verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kayseri'de her çeşit insan var, iti, uğursuzu, barzosu, çakalı, cahili... Bunun yanında kültürlü gençler, paraşütçüler, bisikletçiler, model uçak/araba tutkunları, sanatçılar (amatör olarak ilgilenenlerden bahsediyorum)...

Üniversite Talas ilçesi ile şehrin tam arasında. İlçe yakını diye gözünüz korkmasın Talas, Kırşehirden daha büyük. Eski Talas denilen bir yerde yaklaşık 15'e yakın temalı kafelerden var. Hiç gitmedim sevmiyorum çünkü. Ayrı bir atmosferi var ama.

Kısacası her gün bir aktivite yapalım deseniz bitmez.

Kendimden örnek vereyim, bisiklet kullanıcısıyım. Her yere bisikletle gidiyorum. Talastan üniversite yürüyerek 10 bisikletle 3 dakika sürüyor. Arkadaşlarla buluşup kitap okuyoruz, plak koleksiyonu yapan bir arkadaş var ona gidiyoruz arada. Sinemaya gitmek yerine kıç kadar tabletten film izliyoruz gırgır yapıyoruz bazen ağlıyoruz.

Üniversitede siyasi olaylar iki ayda bir falan oluyor, bulaşmazsan hiç sorun yok. Reis falan takılan tipler var. Sallamazsan sorun yok. Kendini bil yeter.

Kayserinin çoğu atarlıdır ama boş atar. İzole olacaksın bu tür insanlardan.

Neyse böyle bir yer işte kayseri aklıma gelen bunlar. Şehir sıradan bir şehir işte binalar falan var. Eğer arkadaş çevreni kafana göre bulursan sorun çıkmaz. Eyi sabahlar.

• bölüm hakkında bilgi verebilecek var mı ?
    Eyüp bey
    T A R S U S L U 33.5
  • selo_33 kullanıcısına yanıt
    Yazıyı yazdıktan sonra Erciyes İngilizce Öğretmenliği kazandım. Şaka gibi.

Bölüm ve hocaları hakkında bir bilgim yok. Hazırlık sınavına girdim, 70 almak gerekiyordu 64 alabildim. Hocalarından sadece birini tanıyorum. Daha önce binada komşumuzdu. Saygılı davrandığınız sürece her türlü destek olabilecek birisi. Kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum.

EE okula ne zaman gidiyorsun kardeşim ? Eğer gittiysen nerede kalıyorsun söylersen salı günü gelecem kayseriye belki görüşürüz okulda felan v.s memnun oldum bu arada ..
    Carsamba gunu oryantasyona gitmem gerekiyor. Ama hazirlik 3 ekimde baslayacak. Ben ailemle birlikte talasta yasiyorum. Gorusmek istersen carsamba gunu okulda bulusuruz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.