Hocam İletişim Fakültesi hakkında ne düşünüyorsun ? Gidilir mi ?
orası hakkında pek bilgim yok
açıkcası o tarafda hiç arkladaşımda yok
orası kampüsün diğer ucunda o taraflara pek uni dışı insan gitmez.sadece öğrenciler olur
güzel sanatlar eczacılık iletişim fak. hukuk fak. o taraflarda
quote:
Orjinalden alıntı: slyman_b
ortam güzel mi yani öğrenciler memnun mu ?
öğrenciler memnun değil ama memnun olmayı bilen öğrenci yok sanırım :) ama ben şunu düşünüyorum kayseriyi tercih eden çoğu kişi istediği yer tutmayıp gelenler ondan kaynaklanan bi memnuniyetsizlik var ve ayrıca bilinçli tercihle gelen sayısı azdır
ortam güzel rahat bi ortam çok eğlence yok buralarda bar fln deseniz az ama etkinlik olarak yapabileceğiniz çok şey var bu konuda da size kalmış yani bi kaç tane güzel kafe var oralarda takılabilirsiniz arkadaşlarınızla tabi daha güzel yapılacak çok şey var ama yapan az
iyi takip etmek gerekli rafting desen var paintball desen çok güzel havuzlar var güzel kafeler var kış olunca kayak snowboard jetski
kafa yerler var;)
sorularınız varsa cevaplayabilirim bekliyorum
ikinci öğretim makine müh geleceğim yurtlar hakkında bilgi verir misiniz??
Kayseri'nin girişinden çıkışına kadar Erciyes Dağı'nı izlerim. Gerçekten çok güzel bi görüntüsü var. Gerisi deniz olmayan şehirler gibi. Hatta tutucu bi yer...
quote:
Orjinalden alıntı: serhatcn
yurdu boşver ev tutarsınn... yanına arkaş bulursan tabii.. yurtlar pek iyi değil kayseride..
quote:
yurtlar uniye yakın sayılır yurtta kalanlar aslında evdekilere göre daha rahatlar yemek derdi yok bulaşık derdi temizlik fln yok
onun dışında yurtların iyi olanı var kötü olanı var ben yurda girmediğim için bilmiyorum ama yurtta kalanlar genelde memnundu bayaa eğleniyorlardı ama bi çoğuda eve çıktı ve ev daha ucuza geliyor aslında
makina 2. öğretim :) güzel gel bakalım bende makina ö.ö. 2. ye geçtim aktif klüplere gir çok işine yarar
bu arada makinada ilk 2 sınıf gerçekden zor o iki sınıfı geçersen gerisi kolay zaten
ilk yıl o ağır çalışmaya alışamayanşlar çok sıkıntı çekiyorlar ama çalışana basit matematiği sıkı tutmak gerekli
quote:
Orjinalden alıntı: addrian
quote:
yurdu boşver ev tutarsınn... yanına arkaş bulursan tabii.. yurtlar pek iyi değil kayseride..
ilk sene ev tutmak zor olur önce arkadaş bulmak lazım bi sene hazırlık değil mi zaten o süre içinde iyi arkadaşlar bulunursa 1.sınıfta ev olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: tolgaayvali
quote:
yurtlar uniye yakın sayılır yurtta kalanlar aslında evdekilere göre daha rahatlar yemek derdi yok bulaşık derdi temizlik fln yok
onun dışında yurtların iyi olanı var kötü olanı var ben yurda girmediğim için bilmiyorum ama yurtta kalanlar genelde memnundu bayaa eğleniyorlardı ama bi çoğuda eve çıktı ve ev daha ucuza geliyor aslında
makina 2. öğretim :) güzel gel bakalım bende makina ö.ö. 2. ye geçtim aktif klüplere gir çok işine yarar
hocam bu yurtlar hakkında hiç bişe bilmiyorum hemde ikinci öğrtm olacağı için ne zaman yemek yenir nasıl olur bilen yok mu?? yurtlar yakın demişsiniz yürüyerek mi gidip geleceğiz
quote:
hocam bu yurtlar hakkında hiç bişe bilmiyorum hemde ikinci öğrtm olacağı için ne zaman yemek yenir nasıl olur bilen yok mu?? yurtlar yakın demişsiniz yürüyerek mi gidip geleceğiz
yürüyerek gidip gelebilirsin 10 dklık yol kayseride ulaşım kolay bi uçdan uca 45 dk sürer:D
yemekler sabah akşam iki öğün sanırım aylık yemek fişi alıolar onu her yemeğe gittiğinde veriosun ayrıntıyı pek bilmiyorum bu konuda ama yemeklerin öyle süper olduğunu duymadım normalmiş orda kantinde oluo kola fln ucuz oluodu arkadşlar ordan getiriodu kolayı dışarda içioduk toplarnıp:D arasıra bu arada hazırlıkda bayaa bi çevre edinirsin tüm hazırlık alan bölümlerle olacaksın tıp işletme iktisat mühendislikler mimarlık karışık olacaksın bayaad gezip tazacaksın ;)
tolgaayvali inş buralardasındır tam 2 sene olmuş son mesaj yazdığın bilgiler çok işime yaradı bende kayseri makine müh. yazacağım hemde üst sıralara sıralamamda tutuyor bana kayserideki makine müh. ile ilgili bilgi werirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: hiphop006
tolgaayvali inş buralardasındır tam 2 sene olmuş son mesaj yazdığın bilgiler çok işime yaradı bende kayseri makine müh. yazacağım hemde üst sıralara sıralamamda tutuyor bana kayserideki makine müh. ile ilgili bilgi werirmisin?
ben de erciyes makinedeyim sorularına cevap verebilirim
quote:
valla kardeş beklentin ne senin ? ona göre cevap verelim serhat kardeşimle birlikte..
şimdi benim sıralamam kayseri makine ye yetiyor (inş olur :D) ve karabük makine (ingilizce) de yeni açıldı bunada puanım yeter(inş) şimdi arkadaşlar sizce kalitesi ve il olarak daha iyi olan kayserimi yoksa ingilizce eğitim weren karabükmü ? ve ingilizce eğitim olmasının ne gibi yararları olur :D
ben de kayseri makine yazabilirim mesajım bulunsun...
quote:
şimdi benim sıralamam kayseri makine ye yetiyor (inş olur :D) ve karabük makine (ingilizce) de yeni açıldı bunada puanım yeter(inş) şimdi arkadaşlar sizce kalitesi ve il olarak daha iyi olan kayserimi yoksa ingilizce eğitim weren karabükmü ? ve ingilizce eğitim olmasının ne gibi yararları olur :D
hocaları kasapatn öğrendikleri ingilizce ile eğitim veriyorsa birşey bekleme :D
ama bizim okulda hazırlık eğitimi gerçekten güzel..özellikler a grubuna düşersen çok güzel eğitim alırsın..
onun dışında bizim unide teorik önemlidir..çünki daha çok akademisyen yetiştiriyorlar..akademik bir kariyer istiyorsan ve ders çalışmayı seviyorsan bizim uni gerçekten güzel..
şehir bakımından da gece hayatı hariç :) bir çok sosyal imkan var..ulaşım bakımından ucuz bir şehir.yemek içmek de aynı şekilde öyle..
arkadaşlarımın vebenim bulunduğum sosyal aktiviteleri söyleyim..
fotoğraf ve gezi, tenis kapoera tyekk (güneş ve hidrojen araçları) tiyatro basketbol masa tenisi kayak..aradığn birşeyi kolaylıkla bulabilirsin kayseride..ama en iyisini bulur musun ?? (işte onu bilemem :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme