Şimdi Ara

Erasmusa Hibesiz Gidilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya bu dediğiniz yerleri ben de okudum aslında. Fakat internetten araştırdığım kadarıyla Erasmus öğrencileri de kalabiliyormuş hatta bir youtube videosunda denk geldim crous yurdunu tanıtırken oda arkadaşı erasmus kapsamında gelmişti. Çok yoğunluk olduğu için başvuran herkese de çıkmayabiliyormuş tabiki. Burda da gideceğiniz yerin erasmus ofisi ile konuşup onların yardımcı olmasını istemek gerekiyor. Aslında kurum yurt ayarlayacağını söylemişti ama dediğim gibi yurt sıkıntısı olduğundan o da muallakta şu an benim de burs arayışım devam ediyor. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Konaklamayı ayarlayabilirsem eğer cüzi bir miktara, gideceğim.

  • boorax B kullanıcısına yanıt
    Erasmus ogrencileri kalabilirler ama basvuru yapmak ve kabul etmeleri gerekiyor. Basvurunun da tarihleri oluyor. Gideceginiz universitenizin sayfasindan bakip email atarak ogrenebilirsiniz basvuru tarihlerini. Veya erasmus ofisinize sorun. Gitmeniz kariyerinizi olumlu etkileyecektir. Gitmenizi tavsiye ederim. Yolunuz acik olsun.

    Bu websitesi size Pariste ki yasam masraflariyla ilgili fikir verebilirhttps://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Paris



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 11 Nisan 2023; 0:50:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt

    Kelimelerimde sorun yok, sorun sende.


    Ben Crous'nun konaklama hizmetleri/imkanları hakkında tek kelime yazmadım. Okuduğunu bile anlamıyorsun, kalkmış akıl veriyorsun. Önce yazılanları anlamaya çalış. Ben sadece Crous'nun restoran hizmetlerini önerdim. Konaklamayla ilgili tek kelime yazmadım.


    Web sitesinde ne yazarsa yazsın, erasmus öğrencisi (diğer öğrencilerden farkı yok) de Crous'da konaklayabilir. Başvuru yapıp beklemek lazım. Konaklama için sadece Crous yok, başka imkanlar da var.


    Crous'nun web sitesinden alıntı yapmayı da bırak. Web sitesinin adresini zaten verdim, işi olan girer okur.


    Bazıları bilgi sahibi olmadığı halde yazma ihtiyacı hissediyor. Herkes nette arama yapmayı biliyor. Tecrübelerini paylaşsan daha faydalı olursun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 11 Nisan 2023; 11:1:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.