Şimdi Ara

erasmus yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üni kazanmış ve kazanacak forumdaşlara naçizane tavsiyemdir. neden derseniz

1. ders listenizi kabul etmiyolar istedikleri dersleri yazmak durumunda kalıyosunuz okul uzuyor

2. hibe yetmiyo erasmusta cebinizden harcayacağınız paraya 1 2 haftalık krallar gibi tatil yapın aynı paraya 6 ay orda sürünmekten iyidir

3. kalacak yer yok kimse evini 6 aylığına gelecek türke vermek istemiyor okulların yurdu zaten yok zar zor erasmus öğrencilerine kiralayan ev sahibi bulup yazıyorum görüldü atıyor cevap bile vermiyor

4. vizeden red gelme ihtimali. sırf vizeye başvurabilmek için minimum 10-15k yı gözden çıkarmak gerekiyor bu parayı harcadıktan sonra red gelmesi adama koyar

• Ben önümüzdeki sene Milanoya gideceğim Computer Science Master programına. Evet çok zor süreç o ders saydırma kısmı haklısın. Vizeden red geldiğini hiç görmedim erasmus öğrencileri için. Konaklamayı da gideceğim okul ayarladı çok uygun bir fiyata. Benim de okulum uzayacak büyük ihtimalle ama erken bitirsem ne olacak sanki. Yeni bir kültür görmek,dil öğrenmek avrupada yaşamak bunlara değer.

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

okulun yurdu varsa süper ben kalacak yer bulamıyorum gidip dönenler bir yer önerdi lavuğa yazdım 1 mesaja döndü gerisi yok tamam anlaşalım diyorum görüldü atıyor anlamadım   benim de ilk tercih italyaydı ama olmadı bi yandan düşünüyorum olsa da param yetmeyecekti pahalı memleket kalacağın yerde odalar kaç kişilik

• Arkadan kovalayan yoksa okul uzamasına değer bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

kalacağım yerde odalar 2 kişilik, aylık da 300 euro ödeyeceğim okul indirim yaptırıyor sanırım. otel gbi bir yerde kalacağım zaten okulun anlaşmalı olduğu rezidansların birisinde.italyada 300 euroya kalmak bedava. maddi kısım konusunda haklısı knk erasmusta hibe kazansan bile cebinden epey para çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTÜ Ehm -- 6 Haziran 2024; 19:53:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.