Bildirim
ERASMUS İNGİLİZCE SINAV SORULARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
üst -
Yukarı bende merak ettim erasmus a merak saldım. -
Yaw anlattık ya arkadaşım
aynı YDS tarzında sorular, Ösymnin sitesinden Yds soru ve cavaplarını indir çöz, birebir aynı tarz sorular. Boşluk doldurma, paragraf soruları. Yine de her üniversite değişik tarz sınav yapabilir, Yıldız Teknikte böyle. -
quote:
Orjinalden alıntı: BEETHOVEN
Yaw anlattık ya arkadaşım
aynı YDS tarzında sorular, Ösymnin sitesinden Yds soru ve cavaplarını indir çöz, birebir aynı tarz sorular. Boşluk doldurma, paragraf soruları. Yine de her üniversite değişik tarz sınav yapabilir, Yıldız Teknikte böyle.
İÜ de de aynı şekilde:)
ancak yds kadar zorlayıcı değil diye düşünüyorum -
YDS mi YDS kazık yaa -
up -
evet yds tarzı, ama daha basit sorular.
ayrıca merkezi bir sınav olmadığı için her üniversitenin kendi sınavı olacağını düşünüyorum. -
Peki aranızda bu sınavı kazanıp stajına giden var mı? -
hortlatıcam başlığı ama kirlilik olmasın...marmara için erasmus soruları da aynen yds-üds-kpds ayarında mı oluyor acaba? -
up up
Malum Erasmus yeterlilik sınavları yaklaşıyor.
İÜ'de Erasmus'a katılmış arkadaşlar, bizim sorularımız YDS sorularına benziyor mu?
İÜ de değerlendirme sadece yazılı sınavla mı yapılıyor ? -
up -
Şimdi anlattık ya diye azarlayacaklar bizi -
ona bakarsan herkes anlatiyo yani :D Ben direk çikmis sorulari istiyorum (: -
Sinavdan simdi ciktim. Ozellikle ingilizce egitimi alan, ingilizce kursuna giden arkadaslarim sinavda zorlandiklarini soylediler. Ben herhangi bi kursa gitmeden ve 1 haftalik yuzeysel calismayla sinava girdim, ben de zorlandim. Sorular osym nin dil sinavlarina tarz olarak cok benzer, ozellikle zorluk derecesi 2011 LYS5 ile benzer ancak daha zordu. Simdilik boyle, insallah hakkimda hayirlisi olur. -
Ben deude girdim hiç kitap açmadan 20 puanlık paragraph vardı konular rahat yazılabilecek şeylerdi.teste gelirsek 100 soru sormuşlar ve herşey vardı.grammer,bağlaç,relative clause,kelime,paragraftan anlam çıkarma,cümle tamamlama v.b v.b genel ingilizce bilgisini ölçmek için yapılmış bir sınav kısacası sadece grammer yada kelime çalışmakla olacak bir sınav değil.
Kendi açımdan konuşcak olursam çalışmama ,hazırlık 2 sene önce bitmiş olmasına ve türkçe bölüm okumama rağmen zorlandım diyemem ve sınavda şunu fark ettim izlediğim yabancı diziler çok etkiliymiş çünkü soruları bilgiyle değil okurken doğaçlama geliyodu cevaplar -
up -
Sinava girenler yardim edebilir mi acil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up..
Benzer içerikler
- kamyonet ile nakliye işi
- düz liseden meslek lisesine geçiş şartları
- yalova nasıl bir yer
- campbell biyoloji pdf
- odtü yatay geçiş şartları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X