< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yanlış anlamadıysam yatay geçişten ziyade dümdüz başvurmuş okula, hepimiz yapabiliriz zaten bunu. Not: 8.dakikaya kadar izledim oradan sonra önemli bir şey dediyse bilmiyorum hareketleri çok sinir etti devam edemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
|
1.5 sene once izlemistim sanirim pek birsey hatirlamiyorum iyi akademik kariyer + arkadasimizin dediğine yakin bir basvuru olabilir diye attım. Ama ders saydirma fln olmuş birdaha 4 sene okumamis yani. Birde NUS bayagi etkilemisti beni ordan aklimda kalmış. Ama basvurmasinda ve ders saydirmasında erasmus etkili olmuş. Itudeki not ortalaması da sanirim oyleydi yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Nus a da exchange ile gitmis ki, en azindan Linkedininde öyle yazıyor. Bu arada okudugu lisans 3 yil zaten, muhtemelen erasmustaki derslerini saymislardir. Oyle olunca 3 yılda mezun olmuş oluyor Edit:erasmus diil exchange, kafa gitmis < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 4 Haziran 2021; 23:0:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|