Şimdi Ara

Erasmus'a fakirler de gidebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okul araştırırken bunu da dikkate alıyoruz ama merak ettim.
    aile desteği olmadan bursla vb. gidiliyor mu ?

• Kurum sana 300-500€ arası destek sağlıyor ama şartlı bölümüne göre belli bi ort. üstünde olmak zorundasın yoksa erasmus sonunda kredi gibi ödüyorsun , onun haricinde yaşam öğrenci için 400-700€ arası imiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 14 Temmuz 2015; 18:25:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya,fransa,ingiltere ve iskandinavya ülkeleri gibi pahalı ülkere gidersen para yetmez. sen de polonyaya gidersin.
  • Polonyalı kızlarda bekliyordu fakirimiz gelsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Polonyalı kızlarda bekliyordu fakirimiz gelsin diye.

Ne alaka? Bağlantıyı nasıl kurdun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam fakirler gidebilir mi demiş, neden eksiliyorsunuz ki? Konu başlığında fakir geçiyor benim bir yakıştırmam değil bu. Eh, Erasmus'a gidenlerin %99'unun amacının eğitim olmadığını da göz önünde bulundurunca bağlantıyı kurmak pek zor olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Adam fakirler gidebilir mi demiş, neden eksiliyorsunuz ki? Konu başlığında fakir geçiyor benim bir yakıştırmam değil bu. Eh, Erasmus'a gidenlerin %99'unun amacının eğitim olmadığını da göz önünde bulundurunca bağlantıyı kurmak pek zor olmuyor.

Harbiden ne kadar boş bir nesilmişiz Allah belamızı verecek. Aklınız fikriniz uçkurunuzda. Yazıklar olsun. Atatürk'ün gençleri böyle olmamalı yazık.

• Duyarlılık kasmaya gerek yok gidenler böyle düşünüyor, abazanlık için gidiyorsunuz neden eksiliyorsunuz?
  • Ya orda o para yetmiyo cebinde para olmadan gitmeni tavsiye etmem acikcasi. Ben gece hic disari cikmam partilere katilmam ickiye para harcamam sadece okula gidip gelicem dersen yetebilir ama ondan da emin degilim. Genelde o paranin kiraya gittigini soyluyolar giden arkadaslarim

• benim amacım dil ve mühendislikteki yurt dışı farkı.
    devlet liselerin ingilizce eğitimi ve çoğu üniversitenin hazırlık bölümü ortada.
    anladım ki bize hayal sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.