Şimdi Ara

Era mı? Logan mı? Aveo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 araç arasında kararsız kaldım
    yıllık max.10bin km yol yapıyoruz
    şu an kullandıgımız ara 93model toros(geniş ve agır aileyız)
    3 araç hakkında yorumlarınız ve önerilerinızi beklıyorum

Era 1.4 team bayi 23.500tl bıraktı (1700 tlde brc lpg fiyatı verdi)

Logan 1.5 dci bayi 24.400 bıraktı (bir şeylerdaha yaparım dedi, metalik renk ve klimalı)

CHEVROLET AVEO 1.2 full 22.500 bıraktı (metalik renk farkına 500 ve brc lpg ye 1.500 tl)

+era da takasta arabımızı 6binede saydı.

• logan alırdım bide mcv olanından olacak doldurup doldurup gezersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

logan alırdım bide mcv olanından olacak doldurup doldurup gezersiniz

logan mcv düşünmedik

loganın motoru baya cezbetti ama konforu dierlerine göre biraz zayıf kaldı
  • yakıt önemli ise logan değilse era
  • era daha lüks konforlu seri ancak logan daha ekonomik
  • yıllık azami onbin km yapıyorsanız ve çoğunlukla da kısa mesafelerde kullanıyorsanız dizel tavsiye etmem. kısa mesafeden kastım 3-5 km civarı elbette. bunun dışında alternatifler arasına albea ve sümbülü de katarak tercihinizi içinize en çok ısınan arabadan yana kullanmanızı öneririm. netice olarak hepsi ülkemizde çokça satılan ve kullanılan araçlar.
  • arkadaşlar CHEVROLET nere yapımı
    satışı opel yapıyor
    saglamlaık bakımından bilgisi olan varmı
    birde konforu dierlerine göre cezbetti
    ama 1.2 oluşu birak kafamı kurcalıyor
    motorun bayılması vb.

birde bu araçları kullanımış olan arkadaşlar araçların + ve - konusunda yorumlayabilirmi.
  • bu seçeneklerin arasında kesinlikle logan
  • bu araclar arasında en konforlusu güvenlisi serisi marka imajı tipi era dır. logan 2010 model sahin gibi hiçbir cazibesi yok cok rahatsız edici konfor hiç bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

logan alırdım bide mcv olanından olacak doldurup doldurup gezersiniz

logan mcv düşünmedik

loganın motoru baya cezbetti ama konforu dierlerine göre biraz zayıf kaldı

evet dacia ların malzeme kalitesi biraz sulu era daha iyi bu konuda lpg yi de takarsınız mis gibi olur
  • Lacetti baktınızmı hem C sınıfı bir araçtır.
  • Tam 2 yıl kullandım. Aveo 1.4 olması şartıyla tavsiyemdir. 1.2'si gitmiyor.

Eğer o olmazsa Era al kesinlikle Dacia'ya girme. verdiğin paraya yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 25 Kasım 2010; 16:50:05 >
  • Her yönden Era üstün de LPG için yüksek fiyat vermişler. Kendiniz 1.500 TL ya da altına montaj yaptırabilirsiniz ama garanti bozulur mu bilemiyorum. Gerçi bozulmaması lazım ama sormak lazım ?
  • selam
    bu araçların içinde en iisi kesinlikle eradır
    sümbülü ve albeayı tavsiye etmem hele 1,2 lik aveo hiç tavsiye etmem
    ama yakıt da çok önemli ve görünüşde çok önemli değil ise logan süper olur lpg yerine dizel tartışılmaz
    hacim ve bagaj açısındanda logan önde gelir hele mcv olanı olursa çok daha ii
    logan demek reno demek konfor pek yok ama sağlam arabadır
  • çoğu yönden era daha uygun.ama lpg olmayacaksa dacia yı tercih ederim.
  • Chevrolet G.Kore yapımı diye biliyorum. Hyundai Accent Era. kesinlikle. Era. Hatta 1.5 Dizelini de o fiyata yakın alabilirsiniz. Bence 1700 Tl Lpg ücreti vereceğinize dizel motorlu olanın fiyatına bir daha göz atın.
  • 1.2 ile yokuşlarda kalırsın era al herşeyi ile diğerlerinden üstün.konfor,az yakar,parçası ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

selam
    ama yakıt da çok önemli ve görünüşde çok önemli değil ise logan süper olur lpg yerine dizel tartışılmaz

sümbül neyse de albeayı neden tavsiye etmiyorsun anlayamadım. 1,3 multijetini alırsan düzgün bakımla 500-600 bin km yol gider. logan mcv kamyonet sınıfında bir araç. her sene muayene yaptırırım diyorsanız sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

selam

sümbül neyse de albeayı neden tavsiye etmiyorsun anlayamadım. 1,3 multijetini alırsan düzgün bakımla 500-600 bin km yol gider. logan mcv kamyonet sınıfında bir araç. her sene muayene yaptırırım diyorsanız sıkıntı yok.

albea denen araba gördüğü muazzam işkencelere rağmen inat yaparmış gibi hem az yakıyor hemde fena gitmiyor. Eşşek değil at hiç değil ama katır olduğu kesin. Era diyorum bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

Chevrolet G.Kore yapımı diye biliyorum. Hyundai Accent Era. kesinlikle. Era. Hatta 1.5 Dizelini de o fiyata yakın alabilirsiniz. Bence 1700 Tl Lpg ücreti vereceğinize dizel motorlu olanın fiyatına bir daha göz atın.

Hyundai ne yapımı? O da Güney kore yapımı. Ama şunu unutmamalı. Güney Kore'de Hyundai = Tofaş, Chevrolet = Fiat karşılaştırması uygun olur. Chevrolet'in teknoloji ve tesisleri ile Hyundai'nin teknoloji ve tesisleri çok farklı. Öyleki Chevrolet Cruze ve elektrikli Volt'ta G.Kore tesislerinde üretiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 25 Kasım 2010; 18:59:15 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.