Şimdi Ara

ERA (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar hyundai dünyasına yeni katılanlardanım
    2008 1.5 crdi dizel team olanından 29.000 ytl ye geldi
    bana araç hakkında biraz bilgi lazım ilk basta bu trip düğmesini anlayamadım
    nasıl gösterecek buiçindeki mazotla kaç km gidebieceğimi ve kaç km gittiğimi
    bana acil bi bilgi verin
  • erenelhan

bu resimleri firmaya verin....telif hakkını alın..iyi para kırarsınız.... süper resimler olmuşşş...süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilim03

slm arkadaşlar hyundai dünyasına yeni katılanlardanım
    bana acil bi bilgi verin

selam

aracınız hayırlı olsun... team modelinde dijital bilgi ekranı ve ''trip'' butonu ne yazıkki yoktur. bu özellik donanım olarak select ve still modelde vardır... katologta sözü edilen anlatımı dikkate almayın.

• quote:

bana acil bi bilgi verin

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanınız.Aracınızda yol bilgisayarı yok o yüzden trip butonunun sadece benzin km.'si diye tabir edilen km. göstergesine bakmak ve onu sıfırlamak için kullanabilirsiniz.Benzin km'sini sıfırlamak için trip düğmesine 3 saniye basmanız yeterli.Bu arada aracı ne zaman aldınız ve abs var mı acaba?
  • teşekkür ederim uA_Y_C_A
  • seriye devam

• erenelhan tohatlı mısın dopraam .) resimler harbi guzel. bana fotoşop gibin geldi emme bilemem tabi
  • Era CRDi aldım pişmanım. Çünkü çok yakıyorrrrrrrrrrrrr. (az yoğun trafikte 1 depoyla 650 km.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

bana acil bi bilgi verin

selam

aracınız hayırlı olsun... team modelinde dijital bilgi ekranı ve ''trip'' butonu ne yazıkki yoktur. bu özellik donanım olarak select ve still modelde vardır... katologta sözü edilen anlatımı dikkate almayın.

trip butonu var ceviz kabuğu olmasa ben nereden bilebilirim ?

• trip butonu sanırım bizim araçların gösterdiği bilgileri göstermiyor. normalde göstermesi gerekenler şunlar;

tuşa her bastığınızda ekran değişir.

toplam gidimiş km.
    gidilen günlük km.
    ortalama yakıt sarfiyatı
    depoda kalan yakıtla kaç km yol alınabileceği
    dış ortam hava sıcaklığı

butona 3 saniye basılı tuttuğunuzda gösterilen değer sıfırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknazor

Era CRDi aldım pişmanım. Çünkü çok yakıyorrrrrrrrrrrrr. (az yoğun trafikte 1 depoyla 650 km.)

çok yaktığını söylemek haksızlık olur. şehir dışı 100 km sürati geçmediğiniz takdirde en fazla 5 litre yakıt sarfiyatı olan bir araca çok yakıyor denmez.

böyle bir araca ancak çok yaktırılır. bugün benzinli bir doğan bu aracın parasal olarak iki katını yakıyor.

ayrıca yakıt insanların zenginlikleri ile ilgili bir kavramdır. paran çoksa bütün araçlar az yakar, paran yoksa hangi araca binersen çok yakar..

• quote:

trip butonu sanırım bizim araçların gösterdiği bilgileri göstermiyor. normalde göstermesi gerekenler şunlar;

toplam gidimiş km.
    gidilen günlük km.
    ortalama yakıt sarfiyatı
    dış ortam hava sıcaklığı

gözüm takıldığım yerde tam orası trip dümmesine bastığımda trip a trip b ve odo olarak değisiyor odo toplamda gidilen km onu biliyorum diğer trip a ve b sıfırlandıktan sonna aynı değeri gösteriyor mesela 33,5 a ve b aynı yani anlamadığım 33,5 benim mazot aldıktan sonna gittiğim km eee hani nerde benim yakıt sarfiyatım ve içindeki mazotla ne kadar daha gidebileceğim neresinde yazıyo bu meredin ??? diğer türlü 85 model şahin de de benzin aldıktan sonna sıfırlayabiliyon ne anlamı kaldı trip in trip sadece bir görüntü olarak kalıyor.yaaahuu 1 haftadır uğraşıyorum ben bu aracı nasıl çözücem acilen bir şeyler yapak lazım.

ayrıca sana bir şey daha sormuştum ilk aldığımda 50 ytl lik mazot aldım 235 km gitti mazot lambası yanmaya basladı gösterge yandıktan sonna ortalama kaç km daha gidebilir ? ve sence bu değer çok değilmi ? 50 ytl 235 km ??ortalama kaç paradır ?

• Sizin aracınızda yol bilgisayarı yok.Yakıt konusuna gelince 5000 km.'ye kadar yakıt biraz fazladır.5000'den sonra düşmeye başlar.10000km.'den sonra tüketim değerleri yerine oturur.Hepimiz ilk başlarda paniklemiştik.
  • sizin trip sadece günlük km bilgisi veriyor anlaşılan.

start ve team modellerde bu özellikler yok.
  • aynen
  • bunu söyleyenin era dizel kullandığından şüphe ederim.

uzun yolda 4,5 lt,şehir içinde 6 lt yi geçmeyen bir araç için çok yakıyor denilmesi haksızlık olur.

istanbul trafiğinde 1 depo tamı tamına 730 km garanti yapıyor.

şehir dışı 1000-1050 km civarında yapıyor.

buda mazota zam geldiği halde artık düşünün,çok mu yakıyor azmı ...

mazot 2,60 ytl iken araba hiç yakmıyordu.şimdide öyle sayılır gerçi

quote:

Orjinalden alıntı: teknazor

Era CRDi aldım pişmanım. Çünkü çok yakıyorrrrrrrrrrrrr. (az yoğun trafikte 1 depoyla 650 km.)
  • quote:

quote:

trip butonu sanırım bizim araçların gösterdiği bilgileri göstermiyor. normalde göstermesi gerekenler şunlar;

toplam gidimiş km.
    gidilen günlük km.
    ortalama yakıt sarfiyatı
    dış ortam hava sıcaklığı

gözüm takıldığım yerde tam orası trip dümmesine bastığımda trip a trip b ve odo olarak değisiyor odo toplamda gidilen km onu biliyorum diğer trip a ve b sıfırlandıktan sonna aynı değeri gösteriyor mesela 33,5 a ve b aynı yani anlamadığım 33,5 benim mazot aldıktan sonna gittiğim km eee hani nerde benim yakıt sarfiyatım ve içindeki mazotla ne kadar daha gidebileceğim neresinde yazıyo bu meredin ??? diğer türlü 85 model şahin de de benzin aldıktan sonna sıfırlayabiliyon ne anlamı kaldı trip in trip sadece bir görüntü olarak kalıyor.yaaahuu 1 haftadır uğraşıyorum ben bu aracı nasıl çözücem acilen bir şeyler yapak lazım.

ayrıca sana bir şey daha sormuştum ilk aldığımda 50 ytl lik mazot aldım 235 km gitti mazot lambası yanmaya basladı gösterge yandıktan sonna ortalama kaç km daha gidebilir ? ve sence bu değer çok değilmi ? 50 ytl 235 km ??ortalama kaç paradır ?

yakıt şu anda gayet normal.10,000 km yi geçtikten sonra düşüşü hissedeceksin.hatta 5,000 den sonra yavaş yavaş düşmeye başlar.

10,000 den sonra 50 ytl ile yaklaşık 290 km gidebileceksin.bu değerde şu an çok çok iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: desci

erenelhan tohatlı mısın dopraam .) resimler harbi guzel. bana fotoşop gibin geldi emme bilemem tabi

tokatlı değilimde tokatta yaşıyorum, fotoşop illaki var hangimizde yok ki
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.