Şimdi Ara

ER TE LEN ME ME Sİ GEREK, SAÇMALAMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi belki vaka sayısının en minimal olduğu günler şu zamanlar.keşke normalleşme haziran basında falan baslasaydı simdi bu kadar vaka da olmazdı.

ösymnin de yökün de dedigi gibi temmuzun bundan daha iyi oldugunu kim garanti edebilir? temmuzda da vaka olunca napacaksınız agustosa mı atacaksınız ? üniversiteye ne zaman yerleşeceksiniz ? ne zaman kayıt yaptıracaksınız ?

ya mesele biraz calısırım meselesi de degil.sen calısırsan herkes calısır.

tek sorun su ki bunu hic temmuza atmayacaklardı en basından.

• Tedbirleri çok sistematik şekilde hazırlayabilecekleri kadar uzatılsın işte. Msü'de olanları gördük hocam
  • 30 dk geri alsınlar uzatsınlar abi siz 50000 net yapın biz geri kalalım oldu
  • Hocam şahsen ertelensin istemiyorum gerek temmuzda ehliyet alacağım gerek tatile çıkmak istediğim için ama doğru olan gerekli tedbirler alana kadar ertelenmesi. Sınav salonu sayısı geçen seneyle aynıymış e nerede kaldı bu önlemler? Her şey normale döndü de bir bizim mi haberimiz yok? Sınav merkezi sayısını arttırın sınıflarda gerekli sosyal mesafeyi sağlayın. Yapılması uyulması gereken tedbirleri alın. O gün sokağa çıkma kısıtlaması getirin. Tek veli ile gelsin öğrenciler. Sınav kılavuzunu düzgün açıklayın msü de benim arkadaşımın maskesini çıkarmasına izin vermediler mesela. Her şeyi netleştirin sınavı öyle yapın doğrusu budur ama yöneticilerden böyle bir performans beklemiyorum sınav artık olsun da bitsin istiyorum.
  • uup
  • hocam sen üniversiteli değil misin seni neden ilgilendiriyor bu durum
  • Sağlık açısından,

http://https://m.youtube.com/watch?v=eqwPgnzQ9Rs

Direk videoyu bıraktım gayet güzel açıklamış hoca.

Eğitim açısından madde madde sıraladım okuyun bir zahmet.

1. Dershaneye gidenler ve kendini temmuza göre hazırlayanlar çalışma programlarını yoğunlaştırdılar belki bazı kitapları çıkardılar. Bu onların üzerindeki baskıyı arttırdı verimi azalttı.

2. Zaten virüs boyunca sıkıntılı olan kitap temini Mayıs ayında bu sokağa çıkma yasaklarıyla iyice mahvoldu yeri geldi bir ayda kitabını alan gördüm.

3. Zaten ekonomik olarak zorda olan kesim iyice dara düştü, insanların imkanları azaldı dolayısıyla eğitimden kısmak zorunda kaldılar.

4. Konuların kaldırılması öğrencilerin boşa giden 3 ayı demekti en azından bu bir ay bunu telefi etmek içindi. ( inanmayanlar için bir çok dershane yazın başladı ilk dönemin ortasına veya sonuna doğru limit türev İntegral bitirdi. )

5. Dershaneler bu durumu fırsata çevirdi ders sayısı azalttı öğretmenleri çıkarttı vs. Ama nedense kimse çıkıp bir şey demedi.

6. Bu pandemi de maalesefki bu sınava girecekler içinde geçerenlerin en az 20 günlük kaybı. Var.

Psikolojik açıdan hem yararları var hem zararları.

İnsanlara stresi ve kaygıyı yönetme, planlama yapma, bu planı gerçekleştirme konusunda bir deney oldu. Bunu başarabilecekler bu sınavı kazandı.

Fakat ne şekilde olursa olsun artan stres ve özellikle bu hastalığın çevresindekilere bir şeyler yapacağından korkanları çok fazla etkiledi, bu ise onların girecekleri bu sınavda maalesefki verimlerini düşürdü.

Biraz okuma yazması olan varsa anlar, önlemler alınana kadar ertelenmesi gerektiğini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ertelenmeyecek zaten yorma kendini
  • me me si

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earwen_

me me si
    14+17

Anlayan anladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.